Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfhbc

zamordowali dzsiaj experta od katastrofy smoleńskiej

Polecane posty

Gość ja tez się tym zajmuje
i wcale nie jestem ekspertem od smoleńska. facet miał takie hobby ale poza tym nie miał żadnego znaczenia.

Ja mam już dość tematu smoleńska, tak jak mam dość tematu waśniewskiej, a tematy te ciągnął się upierdliwie jak flaki obrastając w kolejne teorie spiskowe. x jesli ty porownujesz smierc prezydenta ze smiercia jakiegos bachora z patrologicznej rodziny to ja ci gratuluje !!!!

Gość na maturze miał technika?
:D

Gość prezydent też z patologicznej
rodziny.

Gość dyplom technika cukiernika
i maturę.

no i na maturze jakie uzyskal prawo uzywania tytulu?? technik cukiernik tak ?? k u r w a najgorsze to jak matol sie kloci i dyskutuje na tematy o ktorych nie ma zielonego pojecia

Gość exekutor
Ruskich trzeba wysadzic? Putin nawet sie z tego smieje, problem nie lezy po stronie federacji rosyjskiej debile, ale u nas zaplanowali zamach, nie mam wiecej pytan do was :D Ruscy tez sa odpowiedzialni za zniszczenie wojska polskiego, to przez nich kasa z buzdzetu nie trafia na modernizacje uzbrojenia? :D to przez nich USA smieje sie znas :D

no ale ty stosujesz metode typowa dla PO odwrocenie uwagi od zdarzenia ktore mialo miejsce i zaczynasz sie klocic czy technik czy piernik czy gowno czy dupa :D typowe zachowanie debila:D

Gość O SMOLENSK I JUZ SHATYN
NA ORANGE NADAJE :D:D:D

Gość exekutor
PO czy Pis jakie to ma znaczenie, Kaczynski jak i Tusk dzialali na szkode panstwu, jesli ktos tego nie rozumie, to wybaczcie....

tak samo z tym co ten obraz chcial zniszczyc juz psychika z niego robia a on przeciez 4 lata to planowal :D i wiedzial psychik co ma zabrac ze soba do kosciola? no przeciez psychik by nie wiedzial :D:D:D

Gość wrrtrdvhgrhrgdsfghg
wielkie mi rzeczy, ale mocne kino...

Gość technik cukiernik
nie jest ekspertem od lotnictwa.chyba to jasne.

Gość Krzysztof Zalewski
Urodzony w 1966 r. Zalewski był z wykształcenia cukiernikiem. Technikum ukończył w 1985 r. Pasjonował się historią wojskowości. Był działaczem Konfederacji Polski Niepodległej. W latach 2006-2012 był radnym PiS na warszawskim Targówku. Podczas wyborów parlamentarnych w 2011 r. bezskutecznie starał się dostać do Sejmu. Kandydował z 20. miejsca listy PiS w okręgu warszawskim. Z tego okresu został zapamiętany, bo będąc redaktorem naczelnym pisma "Technika Wojskowa - Historia", wydawanego przez Magnum-X, rozesłał prośby o poparcie swojej kandydatury do klientów tego wydawnictwa.

Gość technik cukiernik to SHATYN
:D:D:D cześć Daruś

Gość saletra amonowa to
kontroler od playstation????

Gość kontroler od playstation????
Dzięki swoim właściwościom azotan amonu jest składnikiem wielu materiałów wybuchowych takich jak ANFO, amonale, amonity, Saletrol, Dynamon K. Wybuchowość saletry amonowej była przyczyną wielu katastrof, na przykład: wybuch w składzie chemicznym w Oppau (Niemcy) 21 września 1921 561 zabitych; katastrofa w Texas City 16 kwietnia 1947 wybuchło ok. 2300 ton NH4NO3, ok. 570 ofiar śmiertelnych; katastrofa w Ryongchon (Korea Północna) 23 kwietnia 2004 kolizja pociągów przewożących saletrę amonową i paliwo, zerwana trakcja elektryczna spowodowała wybuch, 154 ofiary śmiertelne. Zamach na World Trade Center w 1993 26 lutego 1993 roku pod Północną Wieżą World Trade Center eksplodowała ciężarówka, wypełniona 682 kg azotanu amonu, zaparkowana w podziemnym garażu. W wyniku zamachu zginęło 6 osób, a ponad tysiąc zostało rannych.

Gość jak wawci pokaża coś w tv
to wawcia w to wierzy i łyka jak stary pelikan flegme:D

Gość wawcia to łuknęła
14:34 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca5555 chodzi mi o to co na tych zdjeciach pokazali bateria kabelek stara nokia itp itd tumanie

no to caly dzien to zdjecie bylo na gazecie i tvn ty balasie :D:D:D i mialem z niego niezla beke :D bo u kazdego w domu sa takie rzeczy jak stary telefon kabelek tasma i jakis kontroler od starej gierki :D