Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny i sfrustrowany Tomasz

Drogie Panie pomozcie...

Polecane posty

Witam... Mam straszny problem z moja zona (albo ze mną, ale myślę ze nie). Chodzi konkretnie o siostrę zony i jej rodzinę ( maz i jej 3 letni syn). Jestem osoba bardzo pomocna i niestety aktualnie bardzo zaluje... Ale przejdźmy do sedna sprawy... Cala rodzina zony jest niesamowicie niezaradna... Praktycznie nigdy normalnie nie pracowali a cale życie albo u rodziców albo dorywcza praca tylko ( maja 30 lat). Miałem bardzo dużo firmę która działała w różnych miastach wiec jako dobry szwagier zatrudniłem siostrę zony jako managera w Lodzi ( nie miała kompetencji). Dzięki jej braku zaangażowania i niezaradnosci musiałem zamknąć filie... I zaczęły się pierwsze kłótnie i kwasy ( zona oczywiście nie widziała żadnej winy siostry tylko tak o się stało a nawet moja winę).Minelo z pol roku temat ucichł i było normalnie. Nie wiem co mnie tknelo ale dobry Tomus chciał znowu pomoc i zaprosił ich z Lodzi do swojego miasta i nawet do swojego domu by pomieszkali na mój koszt z 3 miesiące ułożyli tu sobie życie znaleźli prace mieszkanie itd. Skończyła się tak historia ze mieszkali u mnie z małym dzieckiem przez ponad rok a ja ich nie mogłem za Chiny wynurzyć z domu przez co regularnie się klocilem z zona ( zaznaczam ze mieszkając za nic nie płacili... W końcu jak się wynieśli bo moi teściowie wzieli kredyt na siebie by kupić mieszkanie dla nich to się uspokoiło... Ale teraz się zaczyna aktualny problem i chyba największy... Oczywiście cały czas nie pracują i się nudzą w życiu... Przesiadują cale dni u mnie i bardzo często nocują bo im się nie chce wracać... Jedzą znów na mój koszt u,ywaja mój prąd itd... Cala rodzinę ja utrzymuje i za wszystko place... Zona nie widzi problemu cały czas mówi ze chce ja odtracic od rodziny ize ja jestem zły bo naskakuje na jej siostrę... Obiecywała mi e z nią pogada itd. Ale nic się nie zmienia... Ostatnio jak wyjechałem w sobotę i wroclcilem wcześniej to siostrzyczka oczywiście była i ... Akurat wychodziła z mojej wanny z moim obiadem... Ten widok mam do dziś przed oczyma...uważam ze zona nie kocha mnie tak jak siostrę i swoja rodzinę.. Ze ja jestem dodatkiem itd... Nie gadamy przez tydzień w ogóle...a najlepsze jest to ze nikt nic nie docenia... Żadnej pomocy i zona tego ze utrzymuje rodzinę i wszystko ma itd... Powiedzcie co ma zrobić żeby żyć z zona bo ja kocham ale żeby jej siostra się papier... Od nas w końcu... I ona to zrozumiała... To miał być tylko zarys a wyszedł referat... Pozdrawiam i pomóżcie proszę...

Gość URSZULA AA
Idz do żony i powiedz....Albo ja albo oni...Jak oni to bierz rozwód...Zostanie bez kasy i doceni co stracila.

Gość ON_
jesteś chuuj nie menadżer skoro zatrudniasz niewykwalifikowane osoby :D ale moim zdaniem to opowiadanie trąci na autora prawiczku w wieku 20 plus lat :D

Tak nanjatwiej... Dodam ze mamy miesieczna córeczkę i ja ja kocham i nie chce rozwodu... Ale sprawa niestety idzie w tym kierunku... Można na was kobiety jakoś wpłynąć? :(

zapytaj zony czy gdyby twoj brat z rodzina obzeral was z srodkow, na ktore to _ona musiałaby zarabic_to czy bylaby zadowolona. tomasz piekne imie notabene

To kwestia osoby, nie tego czy jest kobietą. Czasami po prostu trzeba potrząsnąć małżonką, albo zrobić wielką awanturę w udziałem rodziny. Nie wszystko da się załatwić polubownie.

Gość fdgdgdfgdg
jeśli to nie prowokacja to jesteś wariat..... czas pomyśleć o rozwodzie i znaleźć normalną kobietę :)