Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Well well well

Jak to jest w końcu z tym Cyprestem??

Polecane posty

Gość Well well well

Czytam opinie o Cyprest, jak w przypdaku wszystkiego są podzielone. Ja biorę go 3 dzień ze względu na cerę. Odczucia po 3 dniu: kłuje mnie lekko jajnik, ale mam okres więc wiążę to z tym, poza tym okres jakby trochę obfitszy niż zawsze, biust trochę boli i jest ciut pełniejszy. JA teraz główny problem: przy okazji chcę również stosować go jako antykoncepcję, a tu czytam, że nie jest on taki "całkiem" antykoncepcyjny.... To co mam i tak używać prezerwatywy ? Pomóżcie kobiety, które go używacie.

Gość Well well well
No ale jeśli biorę go na fatalną cerę to mogę przy okazji czuć się bezpiecznie pod względem antykoncepcyjnym? Bo już mi to wszystko namieszało w głowie.....

Gość Well well well
Dziękuję Sleeping Sun (wielbicielka Nightwish?):) Widze, że obeznana jesteś, bo na inny temat kiedyś też mi odpowiadałaś :) To moje pierwsze tabletki hormonalne, dlatego mam tyle wątpliwości.

wielbicielka :) lepiej rozwiać wszelkie wątpliwości, niż potem żałować. w linku który podałam masz wszystko, co powinnaś wiedzieć.

Gość Well well well
Też lubię ;) Ja całą ulotkę dołączoną do tabletek przeanalizowałam ze dwa razy, także wiem z czym to się wiąże. Jak tylko jednak poczytałam opinie na forach zaczęły się wątpliwości co z tym działaniem antykoncepcyjnym, do tego koleżanka mi radziła, żebym poczekała jakiś czas zanim zacznę zdawać się tylko na pigułki, a w ulotce jest napisane, że działają od pierwszego dnia. Lepiej mi było bez tabletek chyba..