Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleg 32 l

moja żona mnie nie kocha

Polecane posty

Gość oleg 32 l

moja żona jest coraz dalej nie widzi mnie nie kocha jakiś czas temu straciłem pracę od tego czasu mnie nie szanuję zawsze ma jakieś wymówki że jestem nieporadny itd.

Gość znam sie na rzeczy
jest tu pare topikow, ktore zalozyly kobiety ktore nie kochaja swoich mezow, poszukaj moze odnajdziesz tam swoja :-) he, he,

Gość piekny wiesiu
daj jej wolnosc w lata nie wpadzaj!!!

Gość facet ktory nie ma
pracy to len i lajza, co cie facet ogranicza zeby miec prace, dziecko? zdrowie albo jestes kaleka? Facet moze pracowac wszedzie, moze pracowac fizycznie i glowa, nie ma na glowie dzieciakow, pracodawca was o takie rzeczy nie pyta, moze nawet zostac meska dziwka a i tak dziwka go nikt nie nazwie a ogierem, wiec jaki chlopie masz problem znalezc prace. Twoja kobieta ma racje ze cie nie szanuje... Jak nie jestes inwalida, to powinna cie wywalic na ulice, moze bys sie obudzil krolewiczu z bajki...

Gość a może ktoś czytał ?
proste, skoro nawet żona w męża nie wierzy, to wiadomo że nic mu się nie udaje. Żonie daj książkę "mężczyźni są z marsa, kobiety są z wenus" zresztą razem przeczytajcie. Znajdziecie to co zgubiliście, a że znajdziesz pracę, to będzie już tylko efekt lepszego waszego wspólnego samopoczucia. Powodzenia.