Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a głupia

zakochałam się!!!!! a mam męża...

Polecane posty

Gość lolaAAAAA
trzeba było se wibrator kupic a nie meza zdradzać ciekawe a może on na boku posuwa jakas mlodsza i dlatego w domu mu się niechce DO TANGA TRZEBA DWOJGA

Gość kierowca bombowca
z prochami jak łatwo zauważyć już było nieco żartem aczkolwiek nie głupi pomysł, wielu ludzi potrafi być z problemem zamkniety w sobie co nie znaczy że sie od razy każdy leci po chwili jak jest nei zaspokojony kurwić, znamy tylko punkt widzenia jej, on nie ma szans obrony wiec ewidentnie dla mnie to szmata po tym co pisze, smiech na sali

Gość wfeqfeewf
haha że nie znasz jego punktu widzenia to automatycznie wiesz, że ona to szmata :-D no ok, niech ci będzie. jej to pewnie nie rusza

Gość kierowca bombowca
wali mnie to czy ją to rusza, kurwy malo co rusza, kurwy z reguły tez mają polowe mózgu tylko, chciała opini robiąc wpis to ja ma, kazdy ma swoją nara dziwki:)

Gość wfeqfeewf
rozkład pożycia jest przesłanką rozwodu, o czym jest wprost mowa w kodeksie, o zdradzie nie ma tam mowy :-P

Gość wfeqfeewf
po czym wnioskujesz, ze chciała opinii? porównując wasze wypowiedzi zupełnie obiektywnie stwierdzam, ze jeśli ona ma połowę mózgu to ty masz najwyżej ćwierć, bo znacznie odbiegasz poziomem

Gość lolaAAAAA
spolzyja raz w miesiącu wiec rozpadu jeszcze nie ma hahaha

Gość kierowca bombowca
lol, bratnia dusza z półmózgiem, skąd wiem, że chciała opini...hahahaha baby to jednak tepe strzały

Gość zwiewna julia
dasz mi ten namiar na tego swojego okropnego męża :P

Gość lolaAAAAA
kierowca bombowca to twoja baba tez tepa strzala dobrze wiedzieć

Gość stara a głupia
ja się na pewno nie usprawiedliwiam, bo wiem, że nie jest do fair... ale kurczę, jesteśmy w związku kilka ladnych lat, zawsze mial mniejszy popęd ode mnie, ale teraz to bez przesady...on woli modele kleić niż się ze mną poprzytulać... ja się czuję samotna w tym związku, dziecko idzie spać, a ja siedzę przy komputerze, bo mój mąz woli swoje hobby... ja tez mam hobby, tez lubię posiedzieć czasem w samotnośći, ale bez przesady... siłą wyslalam do niedawno na badania, nic mu nie jest, podejrzewałam, ze może coś jest na rzeczy z tej strony, ale nic może mu się zwyczajnie znudzilam? albo jak to koleżanka okreslila- to po prostu życie... życie i rutyna... nie oczekuję wiecznych fajerwerków, motylków w brzuchu, bo to nie ten etap, ale uważam, że w stabilnym związku potrzeba seksu, żeby pokazać, ze płomien nie zgasl

Gość prawik 91 xxx
stara a moze umowisz sie ze mna z mlodym ogierem?

Gość zwiewna julia
:P żal ci dupę ściska :D ty mierna wywłoko:D dawaj namiary przy mnie chłop odżyje :P

Gość prawik 91 xxx
julia albo ty?> mam duzego, i po wszystkim nie wycieram go w firanke!

Gość stara a głupia
oczywiście, standardowo, rozmowy na kafe=rozmowy na poziomie

Gość wfeqfeewf
no odpowiedz cytatem, w którym miejscu prosiła o opinię? bo ja tego nie wiem, czy chciała opinii,czy chciała się tylko wygadać. ty sobie po prostu dopowiadasz koleś, co jest typowe dla ćwierćinteligentów, problem z rozumieniem czytaniej treści :-) współżycie raz w miesiącu, czyli z częstotliwością nieodpowiadajacą jednej ze stron to już rozkład, tyle że niezupełny, dlatego istnieje też takie pojęcie jak rozkład zupełny

Gość prawik 91 xxx
ja bym cie walil 4 razy dziennie az bys miala dosc

Gość Don koks
Mi sie chce co 5 min masakra a mam juz 26 lat

popieram autorkę.kobieta pisze że się zakochała.ja jako facet mówię wam że żona też ma swoje potrzeby.jeżeli by nawet to małżeństwo sie rozpadło?to co traci?nieudacznika łóżkowego?

Gość zwiewna julia
ja czekam na wypowiedź gospodyni :) proponuję ci bardzo przyjemny układ,rozgrzeję twojego męża dla ciebie i tyle,związków nie rozrywam;)

Gość stara a głupia
zanim zdradziłam meża, myslałam, żeby odejść, co to za zwiazek, w którym czujesz się samotna i niedoceniana...potem poznałam kochanka, może to nie jest miłośc, co do niego czuję, za krotko go znam, ale na pewno zauroczenie..po prostu czuję się przy nim, jak kobieta powinna się czuc przy mężczyźnie...

Gość Taki sam
W temacie jest "zakochałam się!!!!! a mam męża..." a ani razu nie napisałeś, że kochasz kochanka. Tylko, że ci zależy na seksie z nim. Dla mnie sprawa wygląda oczywiście. Gdybyś powiedziała mężowi, że jak nie będzie zwracał uwagi na twoje potrzeby i zaśniesz rozglądać się za kochankiem. To pewnie by zareagował inaczej. Stwierdziłbym w tedy, że postąpiłaś uczciwie wobec niego. Teraz uważam, że chamstwem jest kogoś oszukiwać. Uczciwie byłoby gdybyś powiedziała mu prawdę. Może facet jest przepracowany i wraca zmęczony do domu. Jak napisałeś ma nieco in.e potrzeby, od początku miał. Więc lepiej będzie jak wybierzesz się na szczerą rozmowę w cztery oczy i powiesz mu o tym. Co ma wisieć nie utonie, jak mówi przysłowie. A jeśli ma utonąć to lepiej szybko bo w tedy mniej boli i można ułożyć sobie życie na nowo. Na razie parafrazując tekst z pewnego filmu mam wrażenie, że zakochałaś się od pierwszego włożenia. Bądź uczciwa, niech znajdzie sobie kogoś kto go pokocha takim jakim jest. Sądzę, że gdybyś szczerze z nim pozostawiała o swoich potrzebach byłoby inaczej. A znając życie jak większość kobiet mogłaś sugerować swoje potrzeby znakami których on nie odczytał. Czasami trzeba z facetem postąpić prosto, kawa na ławę. Powiedzieć co cię gryzie. Odnosząc się znowu o filmu. "Kiedy wy się nauczycie, że jak jest problem to trzeba o nim rozmawiać"

Gość stara a głupia
chyba nie doczytalaś, że prowadziłam z nim wielką "walkę", nie bawiłam się w kotka i myszkę, pytałam, co mu przeszkadza, proponowałam seksuologa nawet... on na koniec powiedzial, ze nie wie, czemu tak jest i zebym przestała się czepiać, bo mamy syna i "logiczne" jest, ze człowiek już tyle nie mysli o seksie

Gość babsko zamężne i....
faktycznie jesteś stara i głupia myślisz cipą dla mnie jesteś szmatą

autorko niesłuchaj tych wywodów bo jeśli faceci stają za twoim mężem?to pewnie sami niepotrafią zaspokoić swoich żon.a kobiety? No cóż.one tak piszą.oczerniają.a w nocy marzą o wielkiej miłości.motylkach.i pewnie jakiejs orgii.

Gość stara a głupia
nie interesuje mnie, kim dla Ciebie jestem. to moje życie i moja cipa jak to zgrabnie określiłaś/eś

Gość Gringo 12
Chetnie bym zaspokoil taka niedopieszczona mezatke bez zobowiazan mam doswiadczenie moze wymienimy sie meilami

Gość Taki sam
Chyba nie zrozumiałaś przekazu więc wytłumaczę to łopatologicznie. Wystarczyło powiedzieć jedno zdanie, a nie prowadzić godzinną rozmowę. Powiedz mu: "Słuchaj, mam swoje potrzeby, jak nie będziesz mi ich zaspokajał to poszukam sobię kogoś kto mi je zaspokoi" Po czym wystarczy wyjść z pokoju. I sprawa załatwiona w kilka sekund. Facet będzie miał chwilę na przemyślenie sprawy i wyciągnie wnioski. A czy ty choć raz tak postawiłaś sprawę czytelnie i jak to się mówi po męsku ? Oj coś czuje, że tego magicznego zdania nie wypowiedziałaś, i postępowałaś jak typowa kobieta. Czasem gdy kinder nie działa wystarczy sprawdzić, czy jest podcięty do gniazdka.

Gość Taki sam
Mikser, przepraszam za wpadki słowne, pisze z telefonu

Gość 63463464
Powiedz mu: "Słuchaj, mam swoje potrzeby, jak nie będziesz mi ich zaspokajał to poszukam sobię kogoś kto mi je zaspokoi" Po czym wystarczy wyjść z pokoju. I sprawa załatwiona w kilka sekund. Facet będzie miał chwilę na przemyślenie sprawy i wyciągnie wnioski. żartujesz? po takim tekście facet dla zasady nie tknąłby baby.