Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a głupia

zakochałam się!!!!! a mam męża...

Polecane posty

Gość ile ja bym dała
za takiego męża z ograniczonymi potrzebami...życie

Gość stara a głupia
sory, ale dales poradę roku...

Gość Taki sam
Nie rozumiesz, że męski umysł to inny umysł niż kobiecy. Powiedziałem ci tylko jak w kilka sekund naprawić małżeństwo z normalnym facetem.

Gość 63463464
:-D weź się za pisanie ksiązek chłopie, skoro takie proste recepty masz na trudne problemy. tekst idiotyczny i jeśli ty byś na niego zareagował tak jak piszesz ( a skoro twierdzisz, ze działa to tak by było ) to musisz mieć cholernie niskie poczucie własnej wartości i zero honoru

Gość stara a głupia
JESTEM KURWA JESTEM KURWA JEBANA KURWA TRALALALA

Gość Taki sam
W przeciwieństwie do ciebie kobieto jestem bardzo honorowy i mam stabilne poczucie własnej wartości. Ale nie chce się tu kłucić. Autorce nie zależy na mężu, szuka tylko co najwyżej usprawiedliwienia dla własnych czynów. Szuka ponadto przyczyn na zewnątrz a nie w środku stąd skazana jest na wieczne połączenie po omacku. Przekaz wykryty na greckim panteonie zawiera jedno zdanie, niezwykle mądre i ważne zdanie które brzmi w tłumaczeniu "Poznaj samego siebie".

Gość stara a głupia
nie szukam usprawiedliwienia, walczyłam, tak? Tylko dlaczego ja mam się ciagle poświęcać w tym związku? Czy związek to nie jest tylko dawanie, ale i branie? Jemu na mnie nie zależy, siedząc w pokoju i płacząc nie robię na nim wrażenia, modele są ważniejsze

Gość Coach
Stara a głupia...jestem mężczyzną i mam ten sam problem. Nie jest moją żoną (na szczęście) i my kochamy się raz na 2 miesiące. Rozmawiałem, prosiłem bo mi zależy...jednak to nic nie zmieniło.

Gość Taki sam
Już ci odpowiedziałem jak uzdrowić małżeństwo w kilka chwil. Takie zdanie daje do myślenia normalnemu facetowi. U niego funkcją kochanka uległa wyłączeniu bądź przestawieniu na inne tryby. Nie ma u niego już seks priorytety w życiu, choćby dlatego, że pojawiła się nowa funkcją, bycia ojcem. I jest dumny z własnego syna. Nikt nie mówi o poświęcaniu się dla innych, że to jest dobre. Traktuje bliźniego swojego jak siebie samego. Jeśli to.zdanie go nie przełączy na inne tory to możesz żyć z czystym sumieniem. Każdy ma od życia to.na co.zasługuje, choć trudno to przyjąć do swojej świadomości. Nic w życiu nie dzieje się przypadkiem ani też nie jest przeznaczone. Ty zdecydujesz o tym jakie będzie twoje życie, z tym, że większość decyzji podejmujemy podświadomie jak większość ludzi. Życie można przejść na dwa sposoby, albo będąc świadomym tego kim się jest, albo też przejść je w całkowitej nieświadomości. Nie znajdziesz w życiu szczęścia dopóki będziesz szukać go na zewnątrz. Nie znajdziesz szczęścia jeśli będziesz rezygnować z czegoś co cię uszczęśliwia. Nie przejmuj się co mówią inni. Aby iść dalej w życiu, czasem trzeba zamknąć stary rozdział. Albo krótko mu naświetlisz sytuację i to będzie dla niego mocnym bodźcem, że coś się sypie i zmieni swoje postępowanie. Albo nie zmieni i to będzie sygnałem dla ciebie. Odnośnie zdania które napisałem wcześniej. Zdanie to jest krótkim i częściowym komunikatem które trafi do każdego mężczyzny. Jest bardzo dosadne, jeśli facetowi zależy, to jest to wystarczajacy bodziec aby ruszyć go. Odnośnie komentarza do mądrości i pisania książek. To w 10 zdaniach jest zawarty system wartości moralnych jak i prawnych kktórymi powinien kierować się człowiek i które są właściwe dla jego rozwoju. Te dziesięć zdań nazywamy dekalogiem. Ale dla porównania możemy wziąć też 10 tomową encyklopedie prawną i wiesz jaki będzie skutek ? W całej tej encyklopedi będą zawarte setki tysięce zdań. W tych tomach znajdziesz przesłanie to samo co zawarte jest na jednej stronie A4

Gość dfdsvsd
01:31 [zgłoś do usunięcia] Taki sam Już ci odpowiedziałem jak uzdrowić małżeństwo w kilka chwil. Takie zdanie daje do myślenia normalnemu facetowi. Chyba debilowi, z takim na którego by ono podziałało nie warto utrzymywać zwiazku. Współczuję ci i twojej kobiecie, bo nie masz jaj :-(

Gość stara a głupia
dobra to była prowokacja nygusy, czas spać więc chuj wam w zad

Gość Taki sam
Widzę kobiety o dziwnym biciu literkowym, że inteligencją nie grzeszysz. A bynajmniej nie jesteś w stanie zrozumieć przesłania.jakie zawarłeś wcześniej. Zdanie to tylko ma bąć do myślenia. Ma wytworzyć bodziec to zastanowienia się nad aktualną sytuacją. Nigdzie nie pisałem, że związek należy zakończyć rozwodem ani też, że nie należy go zakończyć. Problem dziś jest taki, że za ludzi myśli dziś szklane pudło i tabloidy. Stąd patrząc na wypowiedzi ludzi bez twarzy zrozumiałe jest, że mają problem.z odczytaniem częściowego przekazu i wysłuchają się w taki sposób a nie inny.

Gość dfdsvsd
no i co że prowokacja? temat życiowy , jest o czym rozmawiać

Gość dfdsvsd
:-D ciśnienie ci skacze kolego, a ja rozumiem to co napisałeś wcześniej . teraz ty zrozum to, co powtórzę po raz kolejny - ten jak to nazywasz bodziec jest dla debila, jeśli facet takiego bodźca potrzebuje to uciekać najdalej. jeszcze raz wyrazy współczucia

Gość Taki sam
Owszem jeśli potrzebuje bodźca aż tak mocnego to daje to.do.myślenia. Ale są różni ludzie. Staram się nikogo nie oceniać, życie potrafi być zaskakujące.

Gość dfdsvsd
pewnie i daje , ale jeszcze raz ci powtarzam, że o faceta potrzebującego takiego bodźca nie warto walczyć, prawdziwy facet wystawiłby po takim tekście walizki za drzwi żoneczce, a nie machał kutasem pod pierzyną

Gość Gringo 12
Zawsze jestes taka wulgarna?!?!

Gość Taki sam
Co rozumiesz przez określenie "prawdziwy facet" jeśli myślisz o małobystrym osiłku to mogłoby tak być. Natomiast osoba nieco bystrzejsza jest skłonna do myślenia i zrozumienia potrzeb inntych.

Gość dfdsvsd
powiedzmy, że dostosowuję język wypowiedzi do sytuacji :-) jeśli ci to przeszkadza, proponuję skupić się bardziej na treści niż otoczce słownej

Gość Gringo 12
Po prostu razi mnie strasznie jak taka slodka istotka uzywa slow odpowiednich dla marginesu

Gość dfdsvsd
facet, który ma poczucie własnej wartości, honor i zasady. z resztą abstrahując od płci takie słowa z ust partnera nie powinny być sposobem na uzyskiwanie czegokolwiek to zwykły szantaż, przedmiotowe traktowanie drugiej osoby i samego zbliżenia, tak to można powiedzieć do prostytutki spod latarni - nie pójdziesz ze mną to pójdzie twoja koleżanka z sąsiedniej ulicy. jeśli na faceta nie działa to, że jego kobieta czuje sie nieszczęśliwa, brak jej czegoś , tylko taki prostacki szantaż to na prawdę nic tylko wiać

Gość dfdsvsd
słodka istotka :-) :-D

Gość Gringo 12
Kobieta :-) masz racje poza tym, ale prawdziwych facetow co raz mniej

Gość Taki sam
Po pierwsze. Jeśli chcesz mieć wartościowe życie to postępuje wartościowo, i nie zmieniaj poziomu wypowiedzi do poziomu komentarza. Bo tym samym przedstawiane się z jako osoba niczym nie różniące się od przedmówcy. Nie warto zrażać się do takich poziomów. Bodźce mają to do siebie, że muszą dawać do myślenia. Nie roztrząsuj tego w tych kategoriach. Bo pozornie brutalny bodźce potrafi uratować np. życie.

Gość dfdsvsd
nie no.. Ty tak na poważnie? :-D a co, jeśli twoja kobieta stroniłaby od seksu z Tobą i dowiedziałbyś się że jak jej powiesz "chodźmy do łóżka, dam ci 5 stówek" to ulegnie ? Każdy sposób dobry? zastanów się, czy o to w tym chodzi, że nieważne jak, ważne, żeby dopiąć swego. Autorka równie dobrze mogłaby mu przyłożyć spluwę do skroni, pewnie też by się zgodził. tylko po co? raz jeszcze Ci powtórzę, lepiej wiać :-) Przemyśl zamiast mędrkować, bo coś mi się wydaje że masz jeszcze bardzo małe doświadczenie :-)

Gość Izabela18
do autorki a ile lat mialas gdy urodzilas dziecko?