Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekfjek

Powiedzcie mi czy to mozliwe? Podniesienie piersi bez skalpela

Polecane posty

Gość ekfjek

Mam 19 lat, piersi zaczęły mi rosnac w szybkim tempie, w ciągu 2 lat miałam rozmiar D, a mialam wtedy 14 lat zaledwie. Zawsze sie wyrozniałam na tle kolezanek, wpadłam w kompleksy z powodu ROZMIARU. Nie zwracałam uwagi na to jakiego sa kształtu, wtedy jeszcze nie oglądałam tych idealnych panienek, w staniku moje piersi prezentowały sie ladnie dlatego nie mialam zadnych podejrzen,nikt mi nie robil uwag ze obwisłe itp. Dopiero z czasem zauwazylam ze takie są i to bardzo, z tym że niedawno wyglądały jak wyglądały ale były bardzo twarde. Zaczęłam uzywac jakiegoś serum w wakacje i robić masaż, mialam wrazenie ze skora wiotczeje... Schudłam mało bo 4 kg ale automatycznie piersi poszly w dol i wygladaja jak po karmieniu.W dotyku sa strasznie miekkie jakby tam nic nie bylo w srodku. Jestem zalamana tym stanem. Postanowilam wiec poprawe-od 2 tygodni przy kazdym prysznicu w ciagu dnia robie (krotko bo krotko ale robie) naprzemienne prysznice na ta partie ciała. Od tygodnia cwicze z hantlami i mam wrazenie ze one jakby sie zaokrąglają, czy to możliwe?

Gość ekfjek
i co przez to niby urosło? chyba nie bo u nas rodzinne są duze piersi. czy ktos mi odpowie na pytanie? bardzo mnie to ciekawi :(

Gość ekfjek
no przecież wiadomo że nie będą w kształcie jablka jak ich naturalny kształt to łezka ale czy moga sie troche podniesc??TROCHE a nie o 100%?

Gość Kowjd
Nie ma czegoś takiego jak rozmiar D. I podejrzewam, że nosisz beznadziejnie dobrany stanik (a dobry stanik to podstawa!!).

Gość fkjfdeicn
daj piersi bez bluzki i stojac prosto a nie pol zgieta z podtrzymaniem bluzki:o

Gość ekfjek
to nie moje zdjecie, nie wstawilabym tu,podszyw na gorze