Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lista prestiżowych krain

Oto lista najbardziej prestiżowych krajów skąd możecie mieć facetów :

Polecane posty

1. Australia 2. Nowa Zelandia 3. Szwajcaria 4. Norwegia 5.Wielka Brytania 6. Szwecja 7. Finlandia 8. Dania 9. Luksemburg 10. Holandia 11.Belgia 12. Niemcy 13. Austria 14. Liechtenstein 15. Irlandia 16. Francja 17. Japonia 18. Rosja 19. Kanada 20. Stany Zjednoczone

Gość j,,jxg
18 Rosja ?? ochooyalas ?

Gość dfsag
ja nie patrzę na "krainy" tylko człowieka :o

Gość dr Stanisuaw Dupczenko
a na 1 miejscu Aborygeni...

Gość perfekcyjna.pai.dou
Luxemburg nr 1 to najbogatszy kraj w europie nie ma biedy

Gość Żelisław
ROSJA hahahahahah :D:D:D

Gość wfeqfeewf
21. Watykan

Gość JestemJakaJestem;)
No z ta Australia to naprawde dalas ognia :D :D :D :D :D :D : aborygeni albo potomkowie najwiekszych bandziorow :D :D :D :D :D :D

Gość Madziula123
o najbogatszy kraj w europie No i ? Pójdziesz z takim to będziesz śmieciem dla niego jak on taki bogaty będzie cie miał za rzecz którą można kupić i za nic nie warte barachło które można poprzestawiać w obcym języku :D 🖐️

Jeśli macie faceta z któregoś z tych krajów to możecie się czuć lepsze,lepsze od Polek które są z Polakami a także znacznie lepsze od Polek które są z mężczyznami z krajów trzeciego świata. Moi mili - jeśli zdarzyłoby Wam się trafić na rosyjskiego milionera, multimiliardera? Poza tym Rosjanie są : męscy, przystojni, silni, honorowi...

Gość Ewa z Krakowa
Australijczycy są za mało europejscy juz idą za mocno w stronę azjii po za tym oni są brzydcy nie podobają mi się :o

i w ogóle nie piją :classic_cool:

Gość Rachela Austerlitz
Wszyscy się mylicie! Tylko Izrael, potem długo, długo nic! http://v.gd/NlTFaf ❤️

Jeśli wyjdziecie za mąż za któregoś z tych krajów, to możecie być pewne zazdrości sąsiadek, koleżanek a nawet obmowy w rodzinie :) Możecie tez się spodziewać fałszywych przyjaciółek liczących na podzielenie się szczęściem. Australijczycy - bez nałogów, nie ma tam przemocy, wszyscy są piękni, bogaci i pracowici. Druga Japonia :)

Gość lepszy Rosjanin
niz Japonczyk

Gość No Grek to w końcu Europa
Spotkałam australijczykow w Azji wielu Rudzi, często zachlani, niezbyt mądrzy czy wykształceni - nic z pięknych blondynow z tv Także żaden prestiż

Gość sialalalala i bum
skoro Australia to druga Japonia to czemu Japonia jest dopiero na 17 miejscu

Gość tak Ruscy w szczegolnosci!!!
tu gdzie mieszkam,jest ich pelno sa czesto szczerbaci,nieogoleni,i nosza sweterki w trapezki znakomity wybor juz marze aby zostac zona jednego z nich!

Gość wfeqfeewf
23:22 [zgłoś do usunięcia] sialalalala i bum skoro Australia to druga Japonia to czemu Japonia jest dopiero na 17 miejscu a po czym trąbo wnioskujesz że kolejność ma tu znaczenie?

Gość kurka-dmuchawka
Madziula 123 ja mam meza z bogatego kraju, i nie traktuje mnie jak smiecia, wrecz przeciwnie, jest dumny ze ma zone z Polski, mamy opienie pieknych kobiet, jest ze mna szczesliwy, kochamy sie, i jestem bardzo odbrze traktowana w jego rodzinie, wie ze na dobra kobiete trudno jest trafic

Gość sialalalala i bum
wfeqfeewf 23:22 [zgłoś do usunięcia] sialalalala i bum skoro Australia to druga Japonia to czemu Japonia jest dopiero na 17 miejscu a po czym trąbo wnioskujesz że kolejność ma tu znaczenie? a po czym trabo mam wnioskowac, ze nie ma znaczenia?

Japonia jest tak daleko, ponieważ uznałam,że mało która nie wstydziłaby się przed rodziną przyznać iż spotyka się z Japończykiem, również ciąża mogłaby stwarzać problemy. Mówię tu o prestiżu ogólnym nie o jednostkach, to że jedna z Was zna pełno pijanych Rosjan a inna brzydkich rudych Australijczyków nie znaczy,że wszyscy tacy są. Gdybyście powiedziały komuś "chodzę z Niemcem " albo"wzielam slub z Australijczykiem" to napewno by Wam pozazdroszczono :)

Gość wfeqfeewf
po tym chociażby trąbo że inne było o znaczeniu kolejności mowy.

Gość Kobieta na obczyźnie
facet jak facet obojętnie z jakiej kultury

Gość sialalalala i bum
wiec po co sa ponumerowane? gdyby kolejnosc nie miala znaczenia to byloby to zaznaczone, tak jak autorka pozniej to zrobila, TRABO

znam kilku australijczykow, tak sie zlozylo ze wszyscy przy kasie i srednio przystojni, ale nie rudzi.