Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjgrpgirsgr

poronienie?

Polecane posty

Gość dfjgrpgirsgr

wspolzylam okolo 40 dni temu, od jakiegos czasu mialam napady goraca i zimna na przemian, problemy ze snem (raz spalam 3 godziny, raz 14). podjerzewam, ze podczas stosunku mogla peknac gumka . okolo 5 dni temu bolalo mnie podbrzusze jakbym dostala okres i krzyz jednoczesnie (nigdy mnie nie bolal). wtedy powinnam dostac okres, jednak do tej pory go nie mam (aczkolwiek czasami mam nieregularne miesiaczki). czy mozliwe jest zebym ewentualnie poronila? nie mialam zadnego krwawienia

Gość angela2202
jestes niepowazna. gdybys poronila potrzebowalabys pomocy lekarza.. juz slyszalam taka historie ze lekarz lasce powiedzial ze zapalenie jajnika bo brak okresu itp a ona rozpowiadala ze poronila

Gość angela2202
na pewno gdybys poronila wiedzialabys o tym.. a czy gumka pekla czy nie to tez sie widzi...

Gość dfjgrpgirsgr
. nie wydaje mi sie zeby w tak wczesnej , ewentuanej ciazy przy poronieniu byla potrzebna pomoc lekarza. sa rozne sytuacje, czasami nie jest sie w stanie zauwazyc. a jezeli nie ptorafisz wypowiedziec sie w sposob spokojny , to sie nie wypowiadaj, bo sobie nie zycze ,zebys nazywala mnie osoba niepowazna.

Gość Perw mobilna
Skoro nie miałaś krwawienia to jak poronienie?

Gość idz z tyym
do lekarza lub zrob test ciazowy