Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca...

Jakie dodatki do takiej sukienki?

Polecane posty

Gość Pytajaca...

Kupiłam sobie taka sukienke: http://store.orsay.com/viewCatalog.shtml?lg=pl&cat=4&type=category&page=4#url=sukienka-czarny.htm%3Fv%3Dp%26lg%3Dpl%26cat%3D4%26type%3Dcategory%26page%3D4%26listType%3Dlimited%26productId%3D46740860%26ajax%3Dcontent%26timestamp%3D1355178533542%26sId%3D737A1DCB41FC943C19D23B6CD50E1193%26divTarget%3Dcontentarea%26listType%3Dlimited Mam do niej ciemno szare buty, myślalam nad czarnymi kryjącymi rajstopami. Ale jaka bizuteria?

Gość nie wiem kóra sukienka
ale ciemno szare buty to do nich zle bedą wyglądały kryjące rajstopy i czarne do tego,

Gość Pytajaca...
Kurcze, zaraz postaram się wkleić lepszego linka... A jakie rajstopy do ciemnoszarych butów? Cieliste?

Gość Pytajaca...
? :(

rajstopy takie jak na zdjeciu lub z delikatnym wzorem na boku ale nie grube rajstopy butki raczej czarne dodatek srebrny łancuszek + kolczyki i srebrna + czarna bransoletka do tego kopertówka mozesz dodac jakies kolory zebys nie wygladala jak bys szla na stype. Mozesz dodac brudny roz w kolczykach i bransoletkach

Gość Pytajaca...
Mam tylko ciemno szare szpiliki, a szkoda mi kupować nowe, bo te miałam tylko raz. Ta sukienka w rzeczywistości wyglada na troche jaśniejsza...

Gość hhhhhhhgbdfbrgt
mi tez sie wydaje ze takie jak na zdj i czarne buty by chyba sensowniej wygladaly

Gość Pytajaca...
Kurde, ale nie mam czarnych :( A szkoda mi wydać ponad stówę skoro mam w szafie prawie nowe szpilki, raz założone ;( Sa ciemne, sukienka jest jaśniejsza niz na zdjeciu...

Żadnego łańcuszka! Po co jakieś blachy na szyję do takiego zabudowanego dekoltu? Kolczyki jakieś wiszące srebrne i do tego jakaś srebrno-czarna bransoletka.

Gość teraz juz widze która sukienka
żle wybralas,tzn sukienka ok,ale to teraz kazda nosi, jak rajtki bedziesz kupowała to nie cieliste i dobrze piszą,nic na szyje! to koronka,i ona nie lubi za wiele dodatków mogą być długie kolczyki jak teraz sa modne,kopertówka moze pierscionek z czarnym oczkiem i juz nic na rece

Gość Pytajaca...
Mam taka czarno srebrną bransoletkę i mogłabym pożyczyć do niej pasujące wiszące kolczyki :) Łańcuszka nie chcę zakładać, bo ta sukienka leciuteńko błyszczy jak się w niej rusza, a jeszcze koronka... Przymierzalam te moje buty do niej, przyjaciolka i chłopak mówią, że pasują... Sama już nie wiem :( Nie mam kasy na nowe :/

Gość Pytajaca...
A wybralam taka bo po przejsciu calej galerii nic innego nie znalazlam :/ Albo ze złotem (nie lubie złota) albo same szmaty :/ Nie chciałam koronkowej, ale nic innego nie znalazłam...