Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrayyyyyyyy

Czy facet jest w stanie zadowolic sie małymi piersiami?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite121
Sa faceci ktorzy lubia kobiety niedoskonałe , bo sami czuja sie niedoskonali . Kobieta z małymi piersiami o miseczce A czy B jest własnie niedoskonała .

Gość depintytora
Prawiczek hahaha . Ja miałam facetów z małymi, coś tam czułam, oni też nie bardzo, ale jak poznałam innych to wtedy dowiedziałam sie, że jestem ciasna, a mieli 16 - 17cm, więc tak źle ze mna nie było prawda ? Małe glisty są do dupy i zwalaja, że to my są rozwalone:)

A czy to naprawdę jest najważniejsze? Jaki ma rozmiar piersi? Ważne aby w łóżku był ogień a nie np. wielkie cycki służące tylko jako ciężar. Moja zona ma D. Dla mnie są najwspanialsze. A jest po drugiej ciąży :D:D Wszystko zależy d tego czy w seksie szukamy tylko zaspokojenia, zaliczenia czy szukamy np. seks jest dla nas spełnieniem dla związku.

Kto płakał z Markiem Kondratem, kiedy Renata Dancewicz pokazywała mu piersi w Pułkowniku Kwiatkowski? Fakt, jest piękną kobietą. I do tego inteligentną. Kochałabym ją swoim zgrywuskiem. :D

kindgirls.com na tej stronie w wiekszosci sa modelki z Europy wschodniej jak Ukraina czy Rosja .

Alicju! 👄 :D 🖐️ To znaczy - powinnam napisać, cześć Veru, bo ja to Ty, a Ty to ja. :D A wczoraj nawet zostało stwierdzone, że jestem Chamem. :D:D:D I co za tym idzie lesbijką, zyjacą w zlegalizowanym związku z Perwersją, czyli z sobą. :D:D:D

Gość depintytora
Jeszcze dodam, że jestem po dwóch porodach i mam 40 +. Zawsze słyszałam "Jaka masz wspaniała ciaśniutką"

Gość depintytora
Vera Dancewicz Ci sie podoba ? eeeee

Ja? To nie ja wymyślam takie bzdurne historie, a ty. Idź uprawiać rimming swoim równie niemądrym przyjaciołom. :) Poprzytulajcie się do komputerów i wypijcie pikselowe wino z najwyższej, wyimaginowanej półki. :D Prosiłam - nie pisz do mnie. A, zapomniałam, jesteś głupia i nie czytasz ze zrozumieniem. 🖐️

dancewicz miała idealna figure . Przynamniej 20 lat temu tak było

Gość depintytora
To prawictwo zaczął , że my są nie ciasne, ale ten post znikł:/

Bardzo ładna jest, uważam. A nie? Do tego, jak napisałam, inteligentna osoba i nawet całkiem niezła aktorka. Pomijając popelinę w jakiejś Na wspólnej, rzecz jasna.

Gość depintytora
Własnie na Wspólnej jakos mi zbrzydła, bo w Pułkowniku Kwiatkowskim była niezła.

ciekawy jest fenomen dody . Laska ze sztucznym biustem uważa naiwnie , że jej ciało jest atrakcyjne . Nie ma nic gorszego od silikonów .

aseksualna kobieta jak doda uwaza sie za symbol seksu .. nie uwazacie ze to troche dziwne ?

A ja oglądałam kiedyś wywiad z Dodą i stwierdziłam, że jest sympatyczna i niegłupia. poza tym podchodzi z dystansem do swojej fizjonomii. A cod o urody - chyba jest niewielu heteroseksualnych facetów, którzy by ją wywalili z wyra. :) Ponadto wyrobiła się przez te lata w siołbyznesie. :)

ale silikon jest gorszy niz miseczka A Tak jak sztuczne oko nigdy nie zastąpi prawdziwego .

Gość marcelllo
Co do Dody, to trzeba przyznać - jest inteligentna. Niestety inteligencja nie zawsze idzie w parze z mądrością ...

Mądrość to cecha nabyta, a nabywa się ją z wiekiem. Do tego nie każdy dostąpi tego zaszczytu. Lubię Dodę za to, ze chętnie włącza się w akcje charytatywne. Na przykład jeśli chodzi o oddawanie szpiku. To bardzo ludzie i dobre dla społeczeństwa i pewnie jej PR. :)

Gość ali baba i wielbłądy
Na samej muzyce Doda by kariery zawrotnej nie zrobiła. Musi więc do czasu do czasu sporo pośladkami poświecić, żeby utrzymać zainteresowanie wśród fanów.