Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrayyyyyyyy

Czy facet jest w stanie zadowolic sie małymi piersiami?

Polecane posty

Gość mrayyyyyyyy

Jaki rozmiar piersi według was jest "maly" a jaki uwazacie za idealny?

Gość robercik64
mały to B ale nie oznacza t,o że zły! Mi się podobają bardzo biust np: A

Gość wsród kobiet
z taką kobietą z A lu B zadaje się jakiś facet? nie wierzę!

Gość dr Wcisło-Wlazło
zwykle faceci zadowoleni są ze swoich małych piersi. Faceci z dużymi cierpią na ginekomastię.

Gość Daniellos
są faceci którzy małe piersi lubią bardziej niż duże - i nie jest to wcale mała grupa - małe piersi po prostu nie wiszą z wiekiem tak jak te C czy większe

C ile? B ile? A ile? Nazwa miseczki nic nie mówi. 🖐️ Faceci gówno wiedzą na temat rozmiarów biustonoszy. A cycki są fajne, ja tam swoje "zwisy" bardzo lubię, przynajmniej jest się czym bawić, a nie połóżę się na plecach i widzę ukraiński step. :)

Gość Nylonek
Vera Twoimi zwisami nie jeden chciał by się pobawić,takie są wspaniałe !

Gość grzeeesznica
Vera ma racje:D znaleźli się znawcy:D B drugiemu B nie musi być równe.

Gość marcelllo
Nie należy pytać, "czy facet jest w stanie zadowolić się małymi piersiami?" Pytanie brzmi: czy facet jest w stanie zadowolić te małe piersiami?

Jeśli ktoś nie potrzebuje do szczęścia "hiszpana" to nie widzę problemu. Nie cycki zdobią człowieka. Jak są to fajny bonus, jak nie to nie ma dramatu.

Gość marcelllo
Nie należy pytać, "czy facet jest w stanie zadowolić się małymi piersiami?" Pytanie brzmi: czy facet jest w stanie zadowolić te małe piersi? PS. Korekta ostatniego wyrazu ...

Oczywiście, ze mam rację. Nie trzeba być geniuszem, żeby logicznie pomyśleć i zauważyć różnicę między obwodami, c'nie?

Gość grzeeesznica
Tylko wiesz większość facetów (i w sumie kobiet też:O) Myśli, że miska pozostaje niezmienna. Większość dziewczyn uważa że ma rozmiar B, C lub max D i wśród tych rozmiarów się obraca. Miski E, F czy G to dla nich jakiś niesamowity rozmiar. A prawda jest taka, że większość kobiet ma źle dobrany stanik i zwykle jest to za mała miska i za szeroki obwód

Gość grzeeesznica
ale napisałam- masło maślane i powtórzenie na powtórzeniu:O ale kto ma zrozumieć ten zrozumie;)

Ja wiem vera, czy szeokie plecy mają jakieś znaczenie? Do rozmiaru stanika tak, ale dla szczęścia cyckoholików jednak bardziej liczy się sama miseczka. Ja wiem, kształt, rozstawienie, itd., to wszystko wpływa na urodę piersi, ale jeśli ktoś po prostu lubi "duże cycki" ?

Grzesznico - absolutnie! Wystarczy wejść do pierwszego sklepu z szeroką rozmiarówką i znajdzie się swój rozmiar i przy okazji pojawi się zdziwienie. ;) No ale szkoda pieniędzy, aby zadbać o swoje piersi, lepiej kupować na bazarze szmaty do niczego niepodobne. :D

Gość kaprytka
Duże piersi uwielbiaja faceci, którzy nie mieli bliskości w niemowlęctwie z mamusinymi. Po prostu nie byli karmieni piersia i w póxniejszym okresie szukaja tego co nie było im dane.

Gość prawictwo pospolite121
niekoniecznie pedofilie .. Sa faceci ktorzy lubia kobiety niedoskonałe , bo sami czuja sie niedoskonali .

Gość grzeeesznica
Ja już dawno przestałam nabywać staniki byle gdzie. Bo jak jest duża miseczka to obwód też ogromny. Niebieskooki- z tym, że Ty dalej nie rozumiesz. Faceci zwracają owszem uwagę na samą pierś. Ale to, co Tobie wydaje się być małe może mieć zarówno rozmiar B, C i D. Ale skoro kobiety tego nie pojmują to dziwne żeby faceci załapali:O

Gość kaprytka
liczy się technika piertolenia , a nie wielkośc przyrodzenia:D

nasuwa sie pytanie ,czy facet zadowoli kobiete malym penisem to zalezy od kobiety .. Dla niektorych maly bedzie zbawieniem , jako, ze duzy moze oznaczac ból gdy panna ma ciasne krocze

http://studio.wp.pl/i,RenataDancewicz-DiabelskaEdukacja,mid,766132,wideo.html renata dancewicz ma ciało doskonałe