Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrayyyyyyyy

Czy facet jest w stanie zadowolic sie małymi piersiami?

Polecane posty

Już nawet zapomniałam, ze Doda śpiewa. :D Ona ma coś, czego brak jest większości - osobowość. A ze muzyczkę robi kiepską, to już inna sprawa, zresztą wiadomo, ze jej fani to gimgówna. jaki pan, taki kram, jak to mawiają. :)

Gość aga gagagagagaga
Jeśli chodzi o szpik i Dodę, to wspólnym mianownikiem jest tu osoba niejakiego Darsiego Adama. Gdyby nie związek z nim, to poddaję w wielką wątpliwość zaangażowanie Pani Rabczewskiej w takie akcje. Ale mimo wszystko jej zasługi w tym względzie należy docenić.

Gość 12345678991011
Ludzie, to miał być temat o cyckach!!

Pewnie tak, ale to nie jedyna akcja w której bierze udział. podobno słynie ze swojej hojności (tak, kurwa, kafeterio chuujności :D zróbcie coś z tą cenzurą :D) i dobrego serca. Potem Olga Bołądź, po roli w "Nad życie" również namawiała do oddawania szpiku, zresztą sama go oddała. Oczywiście nie wolno zapomnieć o Macieju Stuhrze. To nic złego, że akurat zaangażowanie Dody wynikało z powodu związku z Nergalem, ważne, że przybyło potencjalnych dawców.

Znajdź sobie pracę i chłopa, bo chyba ci się nudzi. Widzisz różnicę między plotą a faktem? :O Sama myślę o zapisaniu się do banku szpiku, głupia kurrwo, sporo czytam na ten temat, toi wiem co tak w białaczkowym świecie słychać. Co prawda nie kieruję się szlachetnością gwiazd, ale cieszę się, że dają przykład. Ale oczywiście zawsze znajdzie się jakaś głupia, niedoruchana szmata, która wszystko będzie negować . Widać, ze nie widziała kogoś, kto umierał na leukemię.

Jakich projekcji? Spójrzmy prawdzie w oczy - jesteś pasztetem, który cierpi na schizofrenię. Żyjesz tym głupim forum doszukując się w każdym nicku mnie (fajne zainteresowanie - gratuluję). Ja już wolę Pudla poczytać, a ty ploty o ludziach stąd. :) A czytanie książek to nie powód do wstydu. Chyba tylko ćwoki po zawodówkach gardzą porządna lekturą. 🖐️ A z tą ciążą Dody to chodziło o wsparcie na WOŚP. Idę. Żono, Alu, prawiki, ciasne cipki - miłego dnia!

Gość jkshdugd
w czym fajny?

Gość Ewusia 35
[zgłoś do usunięcia] vera puchatek Znajdź sobie pracę i chłopa, bo chyba ci się nudzi. Widzisz różnicę między plotą a faktem? Sama myślę o zapisaniu się do banku szpiku, głupia kurrwo, sporo czytam na ten temat, toi wiem co tak w białaczkowym świecie słychać. Co prawda nie kieruję się szlachetnością gwiazd, ale cieszę się, że dają przykład. Ale oczywiście zawsze znajdzie się jakaś głupia, niedoruchana szmata, która wszystko będzie negować . Widać, ze nie widziała kogoś, kto umierał na leukemię Jak to możliwe że w dzisiejszym świecie kobieta wypowiada się językiem osiedlowego żula? Słabi mnie taki gnój wypoeiedzi, przygłupie prostaczki " głupia kurwa niedoruchana szmata" w jakim slamsie cie chowano??? :o

Gość Ewusia 35
Jak to możliwe że w dzisiejszym świecie kobieta wypowiada się językiem osiedlowego żula? Słabi mnie taki gnój wypoeiedzi, przygłupie prostaczki " głupia k**wa niedoruchana szmata" w jakim slamsie cie chowano??? Tu czytaj bo nie zrozumiesz dziewczynko po góra 8 klasach :classic_cool: co wnioskuje po słownictie jakiego używasz.

Gość Grzes42
Ewusia daj spokoj. To jakas poojeebana trolica latajaca po kazdym z topikow i obrazajaca kazdego kogo tylko sie da a patrzac na ilość jej postow i sposob wypowiedzi to mysle ze musi byc sflustrowana i chyba wiecznie niedoruchana s kuurewsko przerosnietym ego. Taki Kaczyński s cyckami.Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Gość iwona kukulka7285
no na pewno nie ja nie wierze facetom ktorzy mowia ze lubia male. male sa fatalne, niestety sama mam 75d, ale takie dobrane. czyli jakies 15 cm roznicy pomiedzy obwodem pod tym czyms co jest na gorze i w