Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gpmdtagp

Tłok w autobusach!

Polecane posty

Gość Gpmdtagp

Aż ludzie na szybach lądują!

Gość bobasiatkomałe
A to nie można starego poczciwego malucha kupić ?obrzępały :D

Gość Gpmdtagp
Ale tylko w godzinach 7-8 i 15-16 a tak jest pusto bo większość samochodami wali

Gość jijijijijihh
To kup sobie samochod. Nie bedzisz sie musial tloczyc w autobusach, a przy fali upalow wdychac odorow spod pachy pana Stasia lub Zdzicha. hahaha

Gość Gat2
No czasem fajna dupke mozna zmacac :-)

ja w takim tłoku nie mogę:O idę na piechotę choćbym miała paść a prawa jazdy i tak nie mogłabym mieć ze względu na zaburzenia lękowe:O

Gość Glut4
Tzn jestes psychiatryczna?

Gość Glut4
Ojej :-(co Ci?

Gość jijijijijihh
A tam glupoty gadasz, ja tez sie balam jezdzic, przez 10 lat nie jezdzialm, dopiero sytuacja mnie zmusila i co ? jezdze i to bardzo dobrze, i bardzo lubie, wiec jak trzeba to sie wszystko da zrobic.

Ja lata temu jezdzilam z jednej strony wawy na druga i szybciej dojezdzalam autobusem i metrem (czasami przeskakiwalam z autobusu do tramwaju jak akurat stal to jeszcze lepiej bylo) niz samochodem. Dlatego najczesciej pchalam sie jednakw ten tlum ludzi ;) nigdy nie zapomne jak sie probowalam wepchnac do srodka ale juz nie bylo jak i nagle z tego tlumu w srodku wylowila sie jakas reka, zlapala mnie za kurtke z przodu i wciagnela do srodka po czym druga reka dopchala mnie od tylu zeby sie mogly drzwi domknac :D podziekowalam facetowi bo jak by nie bylo to gdyby nie on to bym musiala zostac na przystanku tak jak kilka innych osob ktore staly za mna :) tak ze nawet w tskim tlumie czasami trafi sie pomocna dlon :D w sumie nie przerazaly mnie te tlumy rano i nie mam z tego powodu traumy ;)

ja jak wyjadę na drogę to zapomnę momentalnie wszystko co było na kursie i wypadek będzie ręka noga mózg na ścianie przypadkowe sarny też zginą:( nie ma innego wyjścia :O

Gość Glut4
Odpowiesz żaba?

nerwica depresja masakra ogólna psychiczna. poza tym mam problemy z pamięcią i koncentracją więc :D nawet jak z tego co teraz wyjdę to pod wpływem stresu zawsze mi odpierdala. i się boję wypadków, kończyn oderwanych od ciała, kraks brrrr :( jak Cię to interesuje mogę dać linka do mojego tematu:O:O:O

Gość Glut4
Ok poczytam bo i tak nie moge spac

Gość Glut4
Ta depresja i nerwica to skutek zalamania nerwowego? Jaki byl tego powod? Przeczytalem na razie pierwsze 5 stron, w sumie tylko Twoich wypowiedzi.

wiem że piszę chaotycznie:O nerwicę mam od zawsze chyba depresję tak od roku można powiedzieć, choć też mi się wydaje że od zawsze a załamanie uświadomiło mi że musze coś z tym zrobić i wpędziło w szaleństwo:(

Gość Glut4
Skad to zalamanie? Z chlopakiem sie rozstalas? Nerwica tez z nikad sie nie bierze.

nie nie z chłopakiem. z facetem kiedyś mogło coś być a nie było i to mnie podkopało ale główną przyczyną co mnie tak rozwaliło co innego było. nie napiszę co. ale w sumie dobrze się stało. to mnie zmusi do zmian w moim życiu;) nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło;)

Gość Glut4
Wez sie za siebie wez :-) 23 lata to juz zobowiazuje do czegos. To Ty jeszcze nie bylas naprawde zakochana?:-)

ale teraz już whedifek idzie spać bo ma mroczki przed oczami:) może tu jutro zajrzę:)

To Ty jeszcze nie bylas naprawde zakochana? - nie:) jestem aseksualna chyba:O miało coś być z tamtym ale .... większość to chyba tylko w mojej głowie:( nie potrzebuję tego aż tak bardzo.

Gość Glut4
To moze wynikac z depresji ten brak zainteresowania.. Pomysl nad dobrym psychologiem

Gość rureufyd
I koniecznie zjedz kupę!