Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaroT

Podnieca mnie jego obraczka...:-)

Polecane posty

jeśli chciałby to robić to jego wina :) Ale nie wiem czy chce. Krążą plotki, że będzie tatą chociaż ona jest chuda jak szczypka więc gdyby teoretycznie była w ciąży to na pewno nie opuści tatusia dla dobra dzidziusia :)

Gość Zuzanna Amelia & 11
A jesli by tak spojrzec na ten problem z innej strony - to pokazcie mi faceta , w tym zaobraczkowanego faceta, ktoremu nie byloby przyjemnie ze inne kobiety sie do niego usmiechaja i nim interesujac. Pomijajac co by z tego mialo wyjsc czy nie. A moze wlasnie zaobraczkowany facet bylby tym najbardziej zainteresowany ?

Wybacz, jeżeli coś pominęłam, ale kiedy to było jak pierwszy raz wylądowałaś z nim w łóżku?

Gość wąglik***
opisuje jaka to jest niby wyzwolona i jak emanuje sexem:D żonaty facet leci na jej wdzięki jakby go psy goniły w realu to pewnie pasztet z przeceny :D

Amelio, to, że facet (czy kobieta) jest w związku małżeńskim to nie przeszkadza aby mógł/mogła się komuś podobać. To jest trochę jak z zasadą "nie ważne gdzie nabiera się apetytu, ważne, że jada się w domu" :) Seksualności nie ominiemy, ale możemy ją odpowiednio skanalizować.

i tylko raz? po prostu, pomijając kwestie moralne, nie wiem czy się trochę nie przeceniasz ;)

Czyli podsumowując - tylko jedna przygoda, dwa lata temu z dużo młodszym facetem, który teraz ma żonę (domyślam się, że od niedawna) i możliwe, że spodziewa się dziecka. I na co ty liczysz? On może być jeszcze na etapie miesiąca miodowego, poza tym gdyby chciał romans i rzeczywiście umie tak czarować to czy nie poszukałby sobie młodszej kochanki? Nie mówię tego złośliwie, po prostu nie masz na czym nawet bazować swoich planów.

No właśnie nie wiem, chciałąbym znaleźć jakiś sposób żeby do niego dotrzeć :/ nie wiem czy mam szanse, kiedyś miałam...

Gość wąglik***
Autorko, serdecznie Ci współczuję :D wymyślanie takiego tematu nie świadczy o Tobie najlepiej...

chyba za dużą wagę przywiązujesz do tej jednej, jedynej przygody która była już dość dawno. Nie wiem jaką rolę grał alkohol, ale wiem, że dla wielu facetów taki okazyjny seks nie musi być wcale z kobietą która im się szczególnie podoba. Nigdy potem się już Tobą nie zainteresował, więc tak naprawdę nie ma podstaw żeby myśleć, że teraz to zrobi.

no po prostu jakoś znowu wrócił do mojej głowy ;/ Fakt, nie okazywał mi żadnego zaintersowania. Ale tej nocy nie pił, prowadził wracał swoim samochodem chyba tylko lapmkę szampana

za dużo sobie wyobrażasz. Jednorazowa przygoda i już. Jakbyś mu się podobała to próbowałby znowu się umówić.

Gość ehh........
Bidulko, facet Cię przeleciał bo podwinęłaś się pod rękę i byłaś chętna, a Ty sobie ideologię do tego dorabiasz:-0 Nie bądź żałosna.

Gość ciebie podnieca jego obrączka,
a jego pewnie podnieca twoja naiwność i łatwość

Gość Zuzanna Amelia & 11
14:42 [zgłoś do usunięcia] Światowa Organizacja Zdrowia Amelio, to, że facet (czy kobieta) jest w związku małżeńskim to nie przeszkadza aby mógł/mogła się komuś podobać. To jest trochę jak z zasadą "nie ważne gdzie nabiera się apetytu, ważne, że jada się w domu" Seksualności nie ominiemy, ale możemy ją odpowiednio skanalizować. ­ No i tu sie wlasnie zaczyna problem bo taki facet sobie .... skanalizuje... i pojdzie do zony a taka panna zacznie widziec cos co by chciala zobaczyc. Efekt - taki jak w tej prowokacji.

"Nie wiem o co Ci chodzi, chyba pomyliłaś numery:) Jak możesz wspominać coś co było między nami skoro między nami nigdy nic nie było? Następnym razem patrz do kogo wysyłasz wiadomość nie chciałbym dostać czegoś podobnego gdy jestem w domu. Życzę miłego dnia i w sumie przy okazji kontaktu Wesołych Świąt:)"

Gość HAHAHAHAHAHAHAHAHA
zajebisty jest gość :)P

Gość HAHAHAHAHAHAHAHAHA
intewligenty facet :P

Gość oo kurwaaaa
alwe agent z niego. Chamsko ale dobrze :) wyruchał i niby że nie ruchał :D