Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaja

blady różowy cień drugiej kreski

Polecane posty

Gość głupiaja

po 24 h jest nieważny, ale pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło, bo nigdy żaden nie pokazywał 2 kreski po kilku godzinach od wykonania testu, ale powiem wam, że tak jakoś milej mi się zrobiło, że tę kreskę zobaczyłam mimo iż w ciąży pewnie nie jestem ..... :) tak się tylko uzewnętrzniam :) buziaki i miłego dnia!

Gość będziesz miała blade
różowe i cienkie dziecko... a tak serio to po odczytaniu wyniku po 5 minutach test wyrzucaj do kosza!!

Gość Idź do ginekologa
Nic dziwnego, przecież to reakcja chemiczna, test jest niewazny zazwyczaj po upływie 10 minut. Druga kreska "ciążowa' i tak zazwyczaj pojawia się razem/zaraz po testowej jesli jest ciążą.

też tak miałam, ale nie byłam w ciąży ;-) Są testy, które nie pokazują II kreski, natomiast np. Bobo Test praktycznie zawsze ... Niektóre Panie piszą, że miały tak, że kreska wyszła po czasie i w ciąży były, ale wyjaśnienie jest proste - na daną chwilę test nie pokazywał im ciąży, bo było za wcześnie -potem po czasie wyszła kreseczka, ale był to błędny odczyt .... A w ciaży były, bo po porostu były - co nie znaczy, że test po czasie wykazał im ciążę ;-)

Gość głupiaja
w ciąży jestem czy nie, starając się o dziecko ten sfałszowany wynik jednak tak nastraja pozytywnie, że nie wiem czy ktoś mnie zrozumie... kiedyś tam pojawi sie ta druga gruba krecha w ciągu 5 min :)