Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euphoria -

Wolałabym NIGDY nie mieć dziecka, niż być młodą, samotną matką

Polecane posty

Gość +mjtwd
ze sie kolegujesz z patologia to twoja sprawa a ja znam normalna, dobra uczciiwa ktora zakochala sie a facetowi odjebalo po kilku latach i znudzilo sie zycie rodzinne a wczesniej ideal-znalam goi wszyscy byli w szoku ze zostawil ja

Gość łąki pola lasy
+mjtwd - patrzę, obserwuję i wyciągam wnioski. i muszę przyznać, że te które zostają same z brzuchem to kretynki, i zawsze każdy mógł sobie z nimi pogrywać jak chciał. te które zostały same z dzieckiem w późniejszym czasie, po prostu same się zmieniły, dziecko było dla nich najważniejsze, a faceta miały w gdzieś, on już tego nie wytrzymywał i kopnął je w dupę. stałe trwałe związki są wtedy gdy kobieta wybiera sobie rozgarniętego faceta, a i ma jeszcze nad nim lekką władzę, potrafi go okiełznać, a on po prostu najzwyczajniej w świecie ją szanuje. jednej koleżance związanej z debilem poleciłam prosty test, miała mu powiedzieć, ze wpadli i jest w ciąży. tak też zrobiła. facet ją zostawił. więc też ważne jest słuchanie otoczenia, bo niektóre wynajdą sobie jakiegoś bawidamka i myślą, że są dla niego całym światem. nic bardziej mylnego.

Gość +mjtwd
nie wiesz jak bedzie twoje zycie wygladalo i nie wiesz jaki los spotka ciebie wiec nie wiem czemu osadzasz samotna matke

Gość łąki pola lasy
+mjtwd - piszę to co widzę, i naprawdę te wszystkie samotne matki prowadzały się z imbecylami, same sobie takich tatusiów wybrały, te które wybrały tych spokojniejszych są z nimi do dzisiaj.

Gość +mjtwd
okropnie sie mylisz ale zycie samo ci pokaze juz tu nie pisze nie przejednane jestescie i naiwne w swoim mysleniu

Gość uwazaj na slowa
moim zdaniem zależy w jakich okolicznościach samotna zostanie.... czy chodzi o faceta idiote który sie przestraszy i ucieknie czy np zginie w wypadku... różnica zasadnicza. Według mnie dziecko jest darem życia.... za 2 dni skonczę 22 lata, od roku jestem szczęśliwą mężatką... krótko po ślubie dowiedzielismy się że najprawdopodobniej nie urodze dziecka męzowi. A dzisiaj jestem w 3 miesiącu, każdy lekarz wyłupił oczy... natura jednak rządzi się swoimi prawami. I już kocham to dziecko najmocniej na świecie!! Nawet jakbym została z nim sama to byłoby to moje największe szczęście :) pozdrawiam

Gość do uwazaj na slowa
ja za 4 dni będę miała 22 urodziny i gdybym dowiedziała się że jestem w ciąży to bym chyba wbiła sobie nóż w brzuch :O dzieci mnie irytują, wkurzają jak płaczą, nie widzę siebie w roli matki, nie widzę siebie w ciąży to mnie przeraża.

Gość piotrus pan idiotq
powiedz jakieś kobiecie ze jej facet nie nadaje sie do roli meza, to cie zje, ale jak kopnie w tylek to narzekanie, ile kolezanek meczylo sie lub meczy z facetami bo były zaslepione

Gość piotrus pan idiotq
a teraz powinien byc nowy temat, jak dzisiejsze matki nie dbaja o dzieci, czemu pija i pala podczas ciazy, wiele wiele innych..., odonosnie patologi to nie ma takiego srodowiska zeby jej nie bylo wcale

Gość +mjtwd
a ta co sobie chce wbijac noze w brzuch to niby nie patologia? na kazdego z was mozna powiedziec patologia pijecie? sporadycznie chociaz-PATOLOGIA seks bez slubu-patologia i was zostawi na pewno na kazdego cos sie znajdzie

Gość piotrus pan idiotq
noze w brzuch to idiotka, problem nie polega na potepieniu samotnych matek, ale na tym zeby takich rzeczy unikac, zeby dzieic nie rodzily sie w wiekszosci z efektu plytkiej kopulacji, jest 21 wiek, kobiety maja swoje prawa, a zamiast jest lepiej to jest coraz gorzej...

Gość +mjtwd
powtarzam sama nie majac dzieci antykoncepcja jest zawodna a w polsce aborcja zabroniona zabezpieczajac sie mozna wpasc

Gość do tej z nożem w brzuchu
bardzo dobrze, że nie będziesz mieć dzieci. ty ich nienawidzisz, a żadne z nich nie chciałoby mieć takiej matki.

Gość piotrus pan idiotq
co ma antykoncepcja do braku rozasadku przy wyborze partnera?

Gość piotrus pan idiotq
uprawiajac seks mozna zaawsze zajsc w ciaze, ale czemu upraiwaja go juz 14,15 latki to sie wszyscy zastanawiaja

Gość ja tu i tam
większość z was(zwłaszcza ci najbardziej krytykujący) trzymają się zasady-nie znam się to się wypowiem. lepiej nigdy nie mów nigdy, bo nie wiesz co cię w życiu spotka.

Gość +mjtwd
nie poznasz nikogo nigdy w 100% wiec nie badz nigdy pewny

Gość +mjtwd
piotrus a ile lat miales kiedy odbyl sie twoj 1 seks?

Gość +mjtwd
a ile masz lat?:)

Gość qochanie
faceci okazują się różni, byłabyś z facetem, który by cię np. bił? nie mów że napewno byś się z takim niezwiązała, bo to czasem wychodzi nawet po roku, ale każdy ma swoje zdanie. Ja napewno bym nie była z facetem na siłe ani nie brała ślubu TYLKO ze względu na dziecko, dla mnie to właśnie jest poniżające...

Gość vjernfvkjj
czyli slarbie nic nie wiesz o zyciu a strasznie udajesz wszechwiedzacego na dodatek bedac mezczyzna jak poznasz smak seksu bedziesz chcial to robic z wieloma kobietami zobaczysz;)i nic cie nie powstrzyma nawet ciaze bo to kobiet sprawy

Gość piotrus pan idiotq
21:50 do tej pory pisalem, reszta to podszywy :D nie jestem 23 letnim prawickziem, a smak kobiety jest rozny, w zaleznosci od stanu higieny :D

Gość Rower Beemiks
samotne matki to wywłoki.

Gość młoda matka z dzieckiem nie
jest warta mojego szacunku 🖐️

Gość kuku ----
zostać samą z brzuchem to najgorsze poniżenie. facetowi się w ogóle życie nie zmieni, a dziewczyna będzie walczyć od pierwszego do pierwszego, będzie miała brzydkie ciało i żaden jej z niemowlakiem nie zechce. bajka :)

Ale wy macie problemy:P Co was to interesuje czy kobieta jest samotną matką czy też nie. Euphoria - A dla mnie poniżająca jesteś Ty, gdzie masz braki w szacunku wobec innych. No tak i dodajmy jeszcze,że samotna kobieta sama sobie zrobiła dziecko,jest wiatropylna:) O mężczyznach,którzy zostawiają taką na lodzie nic nie napiszecie?:P Ps.Nie jestem samotną matką,żeby zaraz obelgi w moją stronę nie poszły na życzliwym forum.

Gość kuku ----
wiewóro, no sama sobie bękarta nie zrobiła, ale jako że ona jest kobietą i to ona będzie znosić trudy ciąży powinna uważniej dobierać partnerów, a jak już chce balangowiczów to niech się lepiej zabezpiecza, a nie później chodzi taka szmata z wózkiem, tfu.

kuku ---- Z szacunkiem u Ciebie cienko widzę. No ale cóż masz prawo do własnej opinii,nawet w dość nie miły sposób. Skąd możesz wiedzieć jaka sytuacja spotkała młodą samotną matkę? Bo jednak nie wszystkie znasz..... Moim zdaniem każdy powinien pilnować siebie a nie przejmować się życiem innych,jak by się własnego nie miało.

Gość kuku ----
wiewióro, pewnie tak piszesz, bo sama wcześnie wpadłaś.

Gość a który taką kurewkę zechce?
:O młoda samotna matka to śmieć i jej bękart również :O