Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 dm

ciąża pozamaciczna

Polecane posty

Gość 21 dm

witam, od 2 miesięcy nie mam okresu . Robiłam już dwa testy ciążowe i wychodzą negatywne. W czerwcu robiłam wszystkie badania związane z hormonami i wszystko było w normie. Kłuje mnie w podbrzuszu, czasami czuję się okropnie. Często chodzę sikać. Jestem zagranicą i trudno jest wybrać się do lekarza, ale w tym tyg. mam wszystko załatwić. Boję sie bardzo że lekarz może powiedzieć mi że jestem w ciąży pozamacicznej. czy jest to możliwe. od tygodnia gry leżę wyczuwam zgrubienie po prawej stronie podbrzusza, niedaleko wyrostka. Ale to nie wyrostek ponieważ już dawno jestem po operacji. Proszę o odpowiedź kobiet które były w ciąży pozamacicznej.

Ciąża pozamaciczna daje pozytywny test ciążowy to raz;-) Dwa zwykle powoduje bardzo silny ból który zwykle kończy się szybko wizytą w szpitalu.

Gość 21 dm
czytałam że nie zawsze daje test pozytywny. a po drugie czy we wczesnej ciąży może nie dawać takiego okropnego bólu

Gość Ciąża to ciąża
nawet pozamaciczna da pozytywny wynik testu ciążowego w końcu w krwi jest obecny hormon.

Gość 21 dm
z krwi nie robiłam, tylko strumieniowy

Gość jnsjsj
no to najwyżej usuniesz tę ciążę, jaki masz problem? 💤

Gość kdsff
jak od dwóch miesięcy nie masz okresu, to napewno nie to co piszesz...no i test najczęściej jest pozytywny, wiem coś o tym...znam też sporo takich przypadków i zawsze był pozytywny.

Gość 21 dm
to jaki może być powód że nie mam okresu i się kiepsko czuję. Właśnie nie chciałabym sie dowiedzieć ze jest w ciąży pozamacicznej, nie chciałabym usuwać dziecka

Gość wercyngetoryx
powodów może być mnóstwo, może zrobił ci się jakiś torbiel na jajniku. Ja tak miałam właśnie. Bardzo mnie bolał po prawej stronie. Nic nie wyczuwałam, ale ból był przy chodzeniu i leżeniu. Dostałam leki i tyle. To nie jest ciąża pozamaciczna.

Gość omajgad
2 miechy nie masz okresu i u lekarza jeszcze nie byłaś? dziwna jestes...... nie chodzą do lekarza a później płaczą że chore...

Gość jnsjsj
ja będzie trzeba to usuniesz, świat się nie zawali 💤