Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elvira Black

chamstwo dzisiejszych mężczyzn

Polecane posty

Mojej koleżance wpadł w oko chłopak z mojej grupy. Zakręciłam się koło niego i go wybadałam. Okazało się, że jest samotny i nie ma nikogo, więc wpadłam na pomysł, żeby ich spiknąć ze sobą. Zaczęłam mu opowiadać o mojej koleżance, jaką jest fajną osobą i o jej pasjach (malarstwo, ekonomia, motoryzacja). W końcu powiedziałam mu też, że on jej się podoba. Nakręciłam go tak, że również bardzo chciał ją poznać. W końcu doszło do spotkania na dyskotece, poznałam ich, zostawiłam razem. Po 10-ciu minutach zastałam moją kumpelę smutną siedzącą samą przy stoliku. Powiedziała mi, że on musiał wyjść, bo musi rano wstać na sprawdzian. Nosz co za kłamca! Przecież chodzimy razem do grupy i wiedziałam, że żadnego sprawdzianu następnego dnia. Wkurzona zadzwoniłam do niego i mu trochę nagadałam, a ten bezczelny pyta z kim go ja umawiam. Powiedziałam mu, że umówiłam go z cudowną osobą, a on mi krzyknął, że moja koleżanka jest gruba. Zaniemówiłam. Nosz taki cham!!! Przestałam się do niego odzywać!!! Nie ma już normalnych mężczyzn na tym świecie.

Gość Grzdyl
Może jednak wagowo się nie dobrali.

Gość Izabela18
a no nie ma niestety .Ciezko mi bedzie znalezc takiego Edwarda Cullena............. ;)

Gość fvgbg n
no nie spodobała mu się, co Ty chcesz. Na siłę bedziesz swatać? Faceci to wzrokowcy, troche prymitywnie ale on a mu nie wpadłą w oku, nie jest w jego typie. Daj sobie na luz dziewczyno

Gość kosa na kamieniu
swatanie to ciezki kawalek chleba, zwlaszcza swatanie idiotów

Gość dsadsa
Ciekawie co by było, jakby ciebie kolega umówił w ciemno z jakimś swoim kumplem. Przychodzisz, a tu jakiś grubasek nieciekawy. I co? Wycofujesz się prawda? No ale co by to było za chamstwo z twojej strony!

Gość kredka bambino
oj tam chamstwo. Szczery byl i juz.

@Elvira Black: aha,czyli to była mniej więcej randka w ciemno?Słuchaj,jak gość był bardzo rozczarowany... Abstrahując od jego hmmm... bezpośredniości,to czy zechciałabyś mniej więcej (tak dla objasnienia sytuacji) podać z grubsza wzrost i wagę Twojej kumpeli? I jaki typ urody:;ładna,przeciętna,czy "przede wszystkim bogate wnęrze"?

Czy cenzorom coś się nie pomyliło?Piszę "abstrahując",od "abstrahować",a nie o przyrodzeniu! Myślałem,że to ja źle piszę,ale to jakaś cenzura byki za mnie robi!

Gość bv dxfnv
Kurde trochę tak się zachował jakby 100 kg ważyła. Atak naprawdę to znaczy,że jest debil i dobrze, że sobie poszedł!

Gość cvbcb
Debil bo mu się dziewczyna gruba nie spodobała? To wam wszyscy się podobają czy jak? Facet był rozczarowany i zagrał w otwarte karty.

Trafiłaś na niewychowanego faceta. Tylko czemu po jednym egzemplarzu osądzasz całą populację? Złość Cię zalewa, a to przesłania jasność myślenia.

Oj, to bardzo proste - nie wychowali go rodzice. Dobre wychowanie, kulture osobista, szacunek i slownictwo wynosi sie glownie z domu.

Gość cvbcb
Taaa, powinien powiedzieć: bo była szczupła inaczej? Leczcie się.

@Samotny Romantyk II: Jackowi chodziło pewnie o to,że gość powinien powiedzieć iż "niestety,mimo niewątpliwych zalet jego randki w ciemno,nic nie zaiskrzyło i nie czuje tej chemii; ale bardzo chętnie od czasu do czasu pogada jak z koleżanką" :D

Gość Zuzanna Amelia & 11
A Twoim zdaniem jak sie mial zachowac ? Dziewczyna wyraznie mu sie nie spodobala. O to masz pretensje ? To jak Tobie sie nie spodoba jakis facet to powinien Ci za to nakopac ? Nie spodobala sie to sie kulturalnie wycofal . Mial z nia siedziec i zmuszac sie do usmiechu alnbo powiedziec "wiesz , jestes pasztet i mi sie robi niedobrze jak Cie widze " Tego bys chciala ? Moim zdaniem zachowal sie bardzo dobrze. Nie odpowiada mu to jej nie ludzil.

Gość IMO12370
A Rycerz tylko o członkach. :O :classic_cool:

Gość czekam na temat o
puszczalstwie wspólczesnych kobiet :)

Gość Zuzanna Amelia & 11
16:53 [zgłoś do usunięcia] JacekJ Oj, to bardzo proste - nie wychowali go rodzice. Dobre wychowanie, kulture osobista, szacunek i slownictwo wynosi sie glownie z domu. ­ Oblude, dwulicowosc i sztucznosc - tez

Prostak powie "Jestes gruba". Czlowiek z sercem powie "Nie jestes w moim typie". Czlowiek inteligentny powie "Nie przypadlismy sobie do gustu". Finezja, Empatia, Dyplomacja - to takie niemodne slowa których juz malo kto uczy w domu.

on jej powiedział że ma sprawdzian i że musi wyjść więc kulturalnie, a że się czepiała i zaczęła krzyczeń na niego to powiedział co myśli o jej kolezance

Gość Zuzanna Amelia & 11
16:08 Elvira Black on musiał wyjść, bo musi rano wstać na sprawdzian. Nosz co za kłamca! Przecież chodzimy razem do grupy i wiedziałam, że żadnego sprawdzianu następnego dnia. Wkurzona zadzwoniłam do niego i mu trochę nagadałam, a ten bezczelny pyta z kim go ja umawiam. Powiedziałam mu, że umówiłam go z cudowną osobą, a on mi krzyknął, że moja koleżanka jest gruba. Z obiektem zalatwil sprawae jak nalezy. A jak autorka do niego zadzwonila i chamsko nagadala to i odpowiedzial jej wlasnym jezykiem. Tu sie zgadzam. Autorka wykazala sie prostactwem i brakiem wychowania.

Gość Zuzanna Amelia & 11
A co mu zrobisz ? Przywalisz z piesci w jego nick na Twoim monitorze ?

Gość barnej
No błagam - a co Ty byś zrobiła, jakby ktoś Cię umówił z pasztetem o bogatym wnętrzu? Lubisz osoby nieatrakcyjne fizycznie - Twoja sprawa. On nie musi.

Możliwe, że wcale nie powiedziałby tego w ten sposób gdyby ona nie dzwoniła i mu "trochę nie nagadała". Miał święte prawo się zmyć bez konieczności wyjaśnień dlaczego nie ma ochoty na randkę bez opieprzania go przez telefon.