Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elvira Black

chamstwo dzisiejszych mężczyzn

Polecane posty

Pytanie czy na chamskie odzywki odpowiadac chamsko :) Czesc Moorland ;)

"A co mu zrobisz ? Przywalisz z piesci w jego nick na Twoim monitorze ?" Zuzia,Krasnalowi?Chyba nie uważasz mnie za aż tak niedelikatnego? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 11
Ja osobiscie bardziej cenie szczerosc niz oblude.

Gość hjama
Chlopiec dobrze wybrnal z sytuacji 🖐️

Gość IMO12370
Rycerz - zważywszy, że ciągle nawracasz do pewnego ocenzurowanego słowa, to muszę Cie ostrzec - łapy precz! :classic_cool:

Cześć Jacek. Nie, na chamstwo chamstwem odpowiadać nie należy. Z drugiej strony odpowiedź była dosadna, ale czy chamska? Mógł być i tak mocno zirytowany całą sytuacją, a opieprz od koleżanki wcale pewnie nie sprawił, że kultura była jego priorytetem :P

Gość ,mkllkugi
szkoda tylko, że dziś cham jest na celowniku kobiet i takiego dziś oczekują i szukają.

Uwazam, ze autorka bardzo sie zirytowala, ze jej plan sie nie udal. Frustracja i zlosc - mogla ja zaslepic.

Gość hjama
Byc moze dziewczyna jest gruba w sposob obiektywny wiec nalezalo sie z tym liczyc.Poza tym moze wcale nie jest ladna? ywaja oosby grubsze ladne z twarzy. To, ze kogos interesuje malarstwo nie oznacza jeszcze, ze jest ciekawa osoba, z ktora dobrrze sie konwersuje. Nie widze w ogole zwiazku. No i przeciez jasnym jest, ze wazne jest pierwsze wrazenie. Temat z czapy. Resume- facet nie byl chamski.

"Ja osobiscie bardziej cenie szczerosc niz oblude. Zuzia,ale z tą szczerością to czasem zdarzy Ci się też przesadzić ;) "Ja osobiscie bardziej cenie szczerosc niz oblude." Jacek,czy Ty za bardzo nie usprawiedliwiasz autorki wątku?Gość swoją "randkę" spławił dość taktownie,ale jej kumpela już była nieco upierdliwa,więc facet nie wytrzymał. Chamem byłby jakby tamtą wyzwał bezpośrednio od morświnów...

Czyli w takim razie kazdy moze stac sie chamem jesli tylko zostal "Sprowkowany". W wiecie ze sadysci, gwalciciele czesto uwazaj, ze to ofiary ich sprowokowaly i sa winne ich zbrodniom? Bo to jest ten sam tok myslenia. Powiem tak - przez ostatnie 25 mojego zycia (wczesniej bylem dzieckiem i nie jestem pewny, ale prawdopowdie wtedy moglem cos takiego powiedziec) nie powiedzialem o nikim "Jest gruby". To okreslenie niesie w sobie obelge dla wiekszosci ludzi. To jest wlasnie ta subtelna roznica pomiedzy elegancja a prostactwem. Przyklady: tepy -> wolno myslacy gruby -> otyly, z nadwaga glupi -> nierozumny, nierozwazny debil -> niemadry, pusty, bezwartosciowy idiota -> niekulturalny, chamski, prostak, prymityw Wszystko mozna powiedziec ladniej i grzeczniej. Mysle, ze zarowna autorka jak i chlopak nie byli dla siebie mili i stad padly ostre slowa.

Gość poczytaj sobie vere uszatka
puchatka.Zobaczysz sama co to za kobieta chamska i wulgarna jest

Gość Zuzanna Amelia & 11
17:56 [zgłoś do usunięcia] JacekJ Czyli w takim razie kazdy moze stac sie chamem jesli tylko zostal "Sprowkowany". Masz racje. Autorka watku nie powinna byc chamska dla kolegi dlatego ze wszystko mu opadlo przy jej pasztetowatej kolezance. Zachowala sie jak prostaczka. Wyjechala na niego bo jej plan sie nie powiodl. Ani to kulturalne ani mile. I to ze niechec kolegi do braku urody tej dziewczyny sprowokowala do agresji - w niczym autorki nie usprawiedliwia. Widac autorka - jest chamska z domu - jak myslisz? Jesli mam wzorowac na Twojej wypowiedzi to autorka na pewno jest chamska i nic jej nie usprawiedliwia.

Jacek - już nie wyolbrzymiaj. Nic się wielkiego nie stało, tamtej dziewczynie nie powiedział nic niemiłego, a na koleżankę warknął bo go opieprzała. Równie dobrze dobór słów mógł być celowy żeby zwyczajnie dała mu spokój.

Gość Mistrzzzz
A jak o kimś powiesz, że jest chudy, to też jest chamskie określenie?

"Czyli w takim razie kazdy moze stac sie chamem jesli tylko zostal "Sprowkowany" Jacku,w pewnym sensie tak; gostek przedstawiony w opowieści starał się załatwić sprawę w miarę taktownie,ale autorka wątku niestety nie zrozumiała (lub nie chciała zrozumieć) subtelnej aluzji dotyczącej jej kumpeli.A że sama po gościu ostro pojechała,to masz i efekt...

Gość Zuzanna Amelia & 11
"Gruby" to akurat zupelnie normalne okreslenie. Jesli ktos sie o to unosi to albo jest pusty albo zwyczajnie falszywy.

Elvira Black -------nie rozumiem jak można być takim pustakiem aby oceniać ludzi po wyglądzie pustakiem się jest , gdy po wyglądzie się ocenia nikogo... --------Po 10-ciu minutach zastałam moją kumpelę smutną siedzącą samą przy stoliku 10 minut , to i tak dużo...10 sekund przeważnie wystarczy... przykro mi , ale facet przynajmniej koleżanki nie zwodził , nie udawał i teraz już nie tracą czasu- wzajemnie...

Gość Nauczyciel Polskiego
revolver "pustakiem się jest , gdy po wyglądzie się ocenia nikogo..." Teraz powiedz to po polsku, pls