Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robber Guy

Monogamiczni faceci - to najgorsze co może się przydażyć!!!

Polecane posty

Gość Robber Guy

Dziewczyny tak narzekacie, że faceci was rzucają i latają z kwiatka na kwiatek, ale taka jest ich natura i powinnyście się z tego cieszyć. Prawdziwy horror zaczyna się dopiero jak traficie na faceta MONOGAMICZNEGO - takiego co to zakochuje się na zabój. Pół biedy jak same go kochacie. Gorzej jeśli go NIE kochacie. Taki monogamiczny facet to urodzony STALKER - będzie chodził za wami, truł wam, odstraszał znajomych i innych facetów, a w najgorszych przypadkach może nawet posunąć się do uprowadzenia lub morderstwa! Doceńcie więc POLIGAMICZNOŚĆ mężczyzn zamiast ciągle biadolić. Pozdrawiam!

Gość kleokloe
MAM NADZIEJE ZE PANOWIE DOCENIA POLIGAMICZNOŚĆ KLBIET:D:-P:-D:P

Gość ghjki
debil jesteś tyle Ci powiem Monogamiczny mężczyzna = wierny mężczyzna poligamiczny mężczyzna = niewierny mężczyzna Nie myl monogamicznego mężczyzny z psychicznym zakochanym bo to dwie różne rzeczy

Nie wiedzialem ze jestem utajonym morderca :) Zaczynam sie bac samego siebie. Robber - ile masz lat? Cos czuje ze 25 lub mniej. Przyjdz do mnie jak bedziesz mial ze 20 wiecej. Wtedy powaznie pogadamy.

Gość dziewcze ogarnij się trochę
Zgadzam się poniekąd Jak facet jest monogamiczny to nawet jak go babka zostawi, to on już zadnej innej nie pokocha :-O tak jak mój znajomy :-( ja go kocham, a on 5 rok mysli o byłej :-O i z żadną sie nie spotyka na randkach :-(

Gość dfghgdssggghnhrd
Niestety dzisiejsi faceci nawet do ruchania się nie nadają kurwa do niczego nie są nam potrzebni bo doskonale radzimy sobie same-nie mowie o skrajnych przypadkach

Gość bnjkloujhy
tak nas nie potrzebujecie, że nie radzicie sobie w życiu bez nas ile to studentek idzie w sponsoring heh

Gość czy nowa moda?
Pytam , czy to jakaś nowa nmoda? Moda na to że odrzucamy miłość i wierność? Czyli monogamię? Kurna...my modni tacy...no to jak taka moda ....to kopmy facetów w duuupy, zdradzajmy ich i wykorzystujmy poligamicznie, i żadnego kochania facetów...tylko kopa im w duuupę i czasem marny ochłap aktorski za duuużą kasę, niech nam płaca za odrobinę łaski...........jak nie można liczyć na monogamię to może kobietki powszechnie stańcie się poligamiczne, i mała podaż to wtedy do każdej poligamki będą się ustawiać pokorne i cierpliwe kolejki facetów niosących w zębach forsę

Zauważ że wątek założony celowo by zdenerwować kobiety ... Pewnie jakiś prawik fantasta go założył :D wszystko na to wskazuje

Gość Robber Guy
Edward, ale z ciebie pissda i lizus śmierdzący

Gość 3 x tak
edward to prawiczek z mikropenisem i niedoborem testosteronu.

Gość Krwawy Edwardzie tak sobie
Ciebie czytam i wydajesz się być jedną z normalniejszych osób tutaj :) ps. Twój nick kojarzy mi się z Edziem ze Zmierzchu :O :P :D

Gość Krwawy Edwardzie - nie wiesz?
Główny bohater "Zmierzchu" to wampir Edward :D

" 18:28 [zgłoś do usunięcia]Krwawy Edward Zauważ że wątek założony celowo by zdenerwować kobiety ... Pewnie jakiś prawik fantasta go założył wszystko na to wskazuje " Co za brednie. Przecież większość prawików to de facto monogamiczny typ facet . . . "Taki monogamiczny facet to urodzony STALKER - będzie chodził za wami, truł wam, odstraszał znajomych i innych facetów, a w najgorszych przypadkach może nawet posunąć się do uprowadzenia lub morderstwa!" Ktoś tu kiedyś napisał, że prawik to urodzony gwałciciel. Ciekawe kto takie wątki zakłada . . .

Gość yrdrrdrdyrdy
szkoda tylko że jak facet zdradza to często tym bardziej jest zaborczy i zazdrosny bo mysli że kobieta też go pewnie zdradza skoro on to robi i go to wkurza albo ma myslenie typu mnie wolno ale jej nie za to wierny facet ufa kobiecie bo skoro on jest wierny to czemu ona miałaby nie być jak dla mnie poligamia jest chujowa to znaczy jak ktoś chce żyć w otwartym szczerym związku nie mam zastrzeżeń ale jeśli ktoś zdradza to tępić śmiecia za obłudę i za podłość,to obrzydliwe jak facet ma żone a podnieca sie innymi do tego stopnia że przysłania mu to świat,ryzykuje rodzinę,wymyśla durne usprawiedliwienia,kombinuje.

Poligamia nie jest normalna w naszej kulturze :o jak ktoś uważa inaczej to ja nie wiem, co takiemu/takiej rozum przysłania :o

Gość yrdrrdrdyrdy
tam gdzie poligamia legalna tam przeważnie prymitywne społeczeństwa,araby mają po 4 żony legalnie i wiadomo że syf nieziemski,zero szacunku do którejkolwiek z żon i kobiet,bida z nędzą,zabobony,prostactwo brud i smród. To tacy podludzie właściwie,do cywilizowanych ludzi im daleko,oj daleko