Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lyhtbringor

Lew samiec rozszarpuje cudze kocięta . . .

Polecane posty

"To jest RÓWNOUPRAWNIENIE po prostu . . " nie, to jest mocne generalizowanie i sprowadzanie meskich pobudek do poziomu szympansa. ja wiem, ze wskaznik meskiego altruizmu w tym aspekcie zaczyna sie od 00...% ale istnieje i to mnie buduje

Gość uygs
to nie zalozylam tpic:P mi nic nie musi sie wydziejowacNie mam az takich rozkmin ,aby zaklasdc topic.Ale,fajnie jest czasem komus pomoc:P

Oj widzę, że istne ucieleśnienie "feminohipokryzji" się pojawiło . . . Któremu nawet jasne zaady Fair Play przeszkadzają . . . PS. A co ty wiesz o szympansach, że używasz takich porównań? Jane Godall się znalazła . . .

Gość Głos natury ...
Lew samiec rozszarpuje cudze kocięta . . . A więc sama natura pokzuje nam, że to raczej nie jest normalne, kiedy samiec wychowuje nie swoje potomstwo . . . Tak robi każdy samiec z każdego gatunku na świecie nie tylko lew i to samo jest u ludzi tylko że bez przesady my nie zabijamy ale nie chcemy cudzego potomstwa bo byśmy byli frajerami jako samcy tak jest w naturze i nawet w świecie ludzi to normalne i tak jest i koniec nic tego nie zmieni

Gość Głos natury ...
oczywiście jeśli ktoś potrafi zakceptowac cudze potomstwo to może je wychowywać ale to wyjątki i choć czasem znajdą się takie tolerancyjne misie ...:D

Gość uygs
ja przeciez o pingwinach i rybach:D ..... z zaczelo sie od lwow:P Ktos tu sie rozproszyl:D

moze i faktycznie naczelne to niezbyt dobre porownanie, przeciez niektore z nich pomagaja sobie wychowywac potomstwo i chyba nikt nie przypisuje im oportunizmu stadnego

" 20:27 [zgłoś do usunięcia]Goldin moze i faktycznie naczelne to niezbyt dobre porownanie, przeciez niektore z nich pomagaja sobie wychowywac potomstwo i chyba nikt nie przypisuje im oportunizmu stadnego https://www.youtube.com/watch?v=6KrU1LY-pQU i wiecznie w PMS" I do wikipedii po drodze się zajrzało. Robimy postępy. Robimy . . .

Gość uygs
a tak na powanie.Mamy tu doczynienia zosoba ,ktora ma problem z rozgraniczeniem tego co ludzkie .a zwierzece.Swoje intymne"sprawy" stara sie przeniesc na "problem natury"czyt.zezwierzecienia.Wniosek? pan robi ub chce zrobic cos .... fajnego.I aspekt ludzki(w szer tego pojeciu) mu przeszkadza.stad zapytuje.By znalezc popraccie wsrod podobnych do siebie.

lubię topiki o zwierzątkach:) lew samiec rozszarpuje cudze kocięta.... i to jest słodkie;)

Ktoś tu nie umie nie umie poprawnie sformuławać wypowiedzi po primo . . . A aspekt ludzki nikomu nie przeszkadza, tylko nie jest fair, kiedy osoby kierujący się lewacką hipokryzją, próbują wywierać wpływ na ludzi którzy może są zagubieni w życiu . . . To tyle . . .

Gość kkithlp
Lew samiec jest tylko jeden w stadzie, w którym jest kilka samic. Tylko samiec alfa ma szansę mieć potomstwo. Reszta lwów błąka się samotnie i szuka okazji do przejęcia władzy, ale udaje się to nielicznym. Gdy któemuś się uda, faktycznie, pożera kocięta poprzednika i płodzi nowe. A wśród ludzi..... nawet najgorszy niezguła może mieć dzieci, niestety.

Gość uygs
Darus sobie polityczne poglady,Swoj juz przedstwailes ,nie potrzeba do tego poilytki mieszac.az tak nisko lezysz? ze musisz?

Właśnie stąd się wzięła przewaga biologiczna Ariów, że kierowali się zdrowymi zasadami w kojarzeniu małrzeństw. Dbali o czystość genetyczną swego potomstwa. Stąd system warnowy . . .

Gość uygs
wyszedles poza temat startowy ...... chyba Cie juz lubie ,przez to co przed chwila powiedziales.Ale tylko przez to i nie mam pewnoscin,ze lubie,ale zaimponowales:D

Gość uygs
wyszedles poza temat startowy ...... chyba Cie juz lubie ,przez to co przed chwila powiedziales.Ale tylko przez to i nie mam pewnoscin,ze lubie,ale zaimponowales:D