Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomagaczka.......

Czy jest ktos kto odebrał by paczke z holandii na swoje

Polecane posty

Gość bambaryłka wasza
Wspolzyjac, juz bierzeszn na siebie wielka odpowiedzialnosc za mozliwosc poczecia dziecka. Skoro zdecydowalas sie wspolzyc, wiedzialas dobrze, ze moze zostac poczete dziecko. Proponuje pomyslec, poogladac swiadectwo kobiety, ktora przezyla aborcje na youtubie. A nie zamawiac jakies szatanskie tabletki zabijajace Bogu ducha winne dziecko.

Gość u mnie taki cud
Ty kretynko bezdennie głupia, trzeba było myśleć zanim rozłożyłaś nogi :( a nie teraz ZABIJAĆ niczemu niewinne TWOJE dzieciątko, którego mama zamiast dać mu poczucie bezpieczeństwa chce mu odebrać życie :( Wyślij tą przesyłkę na mój adres :D

Gość Pomagaczka.......
Dziekuje dziekuje prosze o jeszcze

Gość bambaryłka wasza
No a kim jest? Ufoludkiem ktore przemienia sie w czlowieka? Czlowiek to czlowiek. Tak. Rozwijamy sie do okolo 25 roku zycia mniej wiecej.

Gość Pomagaczka.......ty
Ty do 3 potem juz tylko urosłas

Gość Pomagaczka.......
Podszywy dajcie na luz

Gość hdkl
Weź te gówno, mam jednak nadzieję, że te tabletki wywołają u Ciebie krwotok wymagający interwencji medycznej albo żeby dziecko się nie poroniło, tylko urodziło potwornie chore, abyś suczo każdego dnia patrząc na swoje uposledzone dziecko przypomniała sobie jak potwornie je skrzywdziłaś przez własna głupotę, nieodpowiedzialność i podłość :(

Gość no coż autorko nie pozostaje
nam nic innego jak życzyc ci zebys przekonała sie na sobie jak to jest dokonac aborcji i to w jakich bólach - myslisz ze weźmiesz tabletke i już krew po kłopocie- no niestety mylisz się dostaniesz bóli gorszych od porodowych zaczniesz się z nich skręcac oczy wyjdą ci z orbit i w myślach będziesz przepraszać ze zdecydowałaś sie na to. Twój mąż oby przetarł oczy i zobaczył jaką ma suke i dzieciobójczyni pod dachem-potem zapakował ciebie i twoje łachy i wypierdolił przez okno na zbity pysk roztrzaskując go wcześniej - ot takie życzenia na nowa drogę życia poaborcyjnego !

Gość Pomagaczka.......
A ty sadze piszesz z autopsji

Gość bambaryłka wasza
Naprawde... Zrozum, ze dziecko powinno czuc sie bezpiecznie przy boku wlasnej matki! Moze zamiast je zabijac po prostu urodz. Slyszalambtaka historie ze kobieta chciala zabic w lonie swoje dziecko, po czym dowiedziala sie od wlasnej matki, ze ta ja chciala tez zabic jak byla z nia w ciazy. Kobieta od razu zmienila zdanie. Zastanow sie, pamietaj ze to jest okroppienstwo

Gość szkoda........
pomagaczka to zwykla handlara lekami poronnymi. A ten mail to reklama i czarny humor przez zblizajacym sie dzieciatkiem. Niemniej chyba to kobieta, a moze jednak nie? Szkoda, ze jej matka nie wziela tych tabletek

Gość łąki pola lasy
współczuję, ale ja ci wierzę, autorko, już się spotkałam z czymś takim, że dziewczyna była w kraju gdzie aborcja jest legalna i jej nie mogli wysłać paczki, a nie możesz zapłacić za zabieg w niemczech? nawet weźcie z mężem na to kredyt, no chyba warto

Gość marne prowo psychopatki
a ze względu ze aborcja w Polsce jest karana to powinni ją dorwać za handel lekami i jeszcze za namawianie do współudziału w przestępstwie - pośrednictwo handlem nielegalnymi lekami niewiadomego pochodzenia. Może warto to zgłosić do odpowiednich słóżb

Gość Pomagaczka.......
Dzieki łąki....chociaż jedna Jak juz pisałam sprobuje do tesciowej zaadresowac

Gość łąki pola lasy
22:00 [zgłoś do usunięcia] no coż autorko nie pozostaje i to w jakich bólach - myslisz ze weźmiesz tabletke i już krew po kłopocie- no niestety mylisz się dostaniesz bóli gorszych od porodowych zaczniesz się z nich skręcac oczy wyjdą ci z orbit i w myślach będziesz przepraszać ze zdecydowałaś sie na to." ­ ale bzdury, nie pisz jak nie wiesz, bo robisz z siebie idiotkę, a te życzenia? jezu chryste, opamiętaj się, i proś żeby ciebie nikt na zbity pysk nie wyrzucił.

Gość łąki pola lasy
Pomagaczka....... - no spróbuj, spróbuj, a rozognionymi obrończyniami życia się nie przejmuj, one nie mają krzty rozumu, i lubią dopowiadać. znam dziewczyny po aborcji, tak jak ty były pewne, że nie chcą dziecka więc usunęły, dziś żyją normalnie, poznały fajnych facetów i nie żałują decyzji. a oprócz teściowej nie masz w PL innej zaufanej osoby?

jakiś 3 miesiące temu do mojej siostry zapukał dzielnicowy a z nimi 3 panów z brygady antynarkotykowej w pełnym umundurowaniu . Jak weszli do mieszkania ciemno sie zrobiło - mieli nakaz przeszukania mieszkania bo .... na ich adres przyszła paczka z Holandii , w której to paczce pies Na głównej poczcie w warszawie wywąchał narkotyki . Szwagier omal na zawał nie zszedł jak z roboty z wywalonym jęzorem przyleciał po telefonie siostry . Nie mają żadnych znajomych w Holandii , niczego stamtąd nie zamawiali , nikomu niczego nie obiecywali odbierać a ile stresu i łażenia po policji przeszli to ich . kto to przydsłał i jak miał zamiar to odebrać - tego juz isę nie dowiemy .

Gość Pomagaczka.......
Nie mam odwagi niestety z nikim zaufanym powiesdiec co bedzie w srodku

Gość łąki pola lasy
Pomagaczka....... - to nie mów, po prostu niech tę paczkę prześlą do niemiec. ale najlepiej spróbuj z teściową uzgodnić tę kwestię.

Gość szkoda........
łąki i pola Ty za to pewnie rozumu nabrałaś dzięki przyjmowaniu holenderskich pastylek. Pewnie je łykasz co miesiąc jak lentilky

Gość bambaryłka wasza
Zabojstwo wlasnego dziecko bedzie sie za.toba ciaglo. Tego teraz nie zrozumiesz, ale kiedys pojmiesz... Swoj BLAD. Zycze jak najszybszego opamietania sie

Gość Pomagaczka.......
Przeciez adrey wystawiacie same na kafeterii a potem zdziwione niektore Facebook i nk kto sie ustawia na wszystkich zdjeciach zeby wszyscy widzieli A co do paczki to musi chyba miec nadawce albo sie myle

no i co z tego ,ze ktoś ci napisze zmyślony adres nadawcy ? pewnie ,ze szwagier mógł gdzieś swój adres w sieci zostawić ale to chyba nie jest równoznaczne zamówinien iem marychy czy innego narkotyku z Holandii ?

Gość Pomagaczka.......
Za pare lat to i sasiadow bedziemy sie obawiac

ty nie chcesz okazać zaufania swoim rodzicom a chcesz ,zęby tobie ,obcej osobie , anonimowej z neta ktoś okazał zaufanie ?

Gość Pomagaczka.......
Moze i masz zaufanie do swoich rodzicow wiec ci tylko pogratuluje Moja mama niestety mojego zaufania juz nadszarpneła wiec nieskorzystam

Gość łąki pola lasy
22:24 [zgłoś do usunięcia] szkoda........ łąki i pola Ty za to pewnie rozumu nabrałaś dzięki przyjmowaniu holenderskich pastylek. Pewnie je łykasz co miesiąc jak lentilky" ­ lentylkę to ty masz zamiast mózgu, idiotko. i o to mi właśnie chodziło, takie dopowiadanie, jak już jakaś jest za aborcją to zaraz krzyczą, że na pewno robi ją dla przyjemności albo stosuje zamiast antykoncepcji, a przecież nieszczęśliwe wpadki się zdarzają, a nie każdy chce mieć akurat wtedy dziecko.

Gość łąki pola lasy
Pomagaczka....... - a czemu nie zapłacisz za zabieg w niemczech? jeśli nie dogadasz się z teściową to chyba takie rozwiązanie zostanie.

nie masz też zaufania do teściowej ani do koleżanek zastanowiłaś ise k kiedyś co jest z tobą nie tak ?

Gość Pomagaczka.......
A musi byc cos nie hallo ze mna????? Nie wiedzialam ale zgłosze lekarzowi twoją diagnoze