Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomagaczka.......

Czy jest ktos kto odebrał by paczke z holandii na swoje

Polecane posty

Gość do łąki pola lasy
a chcesz w pudle posiedzieć za nagabywanie ? twoje ip to nie problem ciekawe czy na komisariacie też będziesz mądrą udawać

nie masz zaufania do nikogo bliskiego natomiast chesz ,zeby tobie anonimowej osobie z neta - zaufał ktoś z kafe . Nie czujesz dysonansu ? na dodatek sprzedajesz nędzny bajer o tabletkach poronnych , jakby były one niczym miny przeciwpiechotne .

Gość Pomagaczka.......
Oni nie wykonuja zabiegu odplatnie Bo najpierw kieruja cie do poradni pro rodzinnej potem dopiero skladasz w niosek ....duzo załatwiania naprawde juz sie dopytywalam wszelkich mozliwosci

Gość łąki pola lasy
do łąki pola lasy - poznaj najpierw polskie prawo, tumanie.

Gość łąki pola lasy
Pomagaczka....... - więc załatw to z teściową, przecież pisałaś że ona ma szacunek do czyjejś korespondencji. albo podjedź do polski i czekaj na przesyłkę.

Gość do łąki pola lasy
własnie je znam a zniewaga słowna w internecie tez jest karalna, chętnie zobaczyłabym 20 tysięcy odszkodowania chcesz sie spotkac w sądzie ?

Gość Pomagaczka.......
Naprawde swiata nie zmienicie Ja postapie po swojemu niestety Dzis przeciez tyle sie slyszy o bitych maltretowanych noworodkach ,dzieciach A moze jakby matce dano szanse na decyzje ....nie mi oceniac

Gość Pomagaczka.......
Loki pola lasy ignoruj.....to cos

Gość łąki pola lasy
aborcja powinna być w każdym kraju dostępna na życzenie, szkoda, że są z tym takie problemy.

Gość łąki pola lasy
Pomagaczka....... - spokojnie, zaraz pójdzie spać, w końcu jutro musi wstać do szkoły.

no pewnie ,ze powinna być na życzenie . A także eutanazja i eugenika - a co tam ...

Gość Pomagaczka.......
Nie sadzilam ze az tak kogoś mj temat zeźli Zadałam jedno pytanie A dostałam po głowie ładnie

Gość Pomagaczka.......
Za eutanazja tez jestem

Gość łąki pola lasy
allium - ja uważam, że każda kobieta ma prawo decydować o sobie, jeśli ty jesteś przeciwko to ok, ale dlaczego chcesz zabronić innym kobietom tego wyboru? przecież ty za nie nie urodzisz, nie wychowasz, a nie nie dasz im pieniędzy na te dzieci, moim zdaniem te obrończynie życia powinny się zająć w końcu czymś pożytecznym, przecież ja nikogo nie namawiam do przerywania ciąży, więc one powinny zostawić w spokoju dziewczyny które chcą to zrobić albo zrobiły to.

Gość szkoda........
Łąki jak Ciebie czytam, to żal że tylko mózg masz wyskrobany... Do budy

Gość Pomagaczka.......
Co to eugenika ??? Pisze z telefonu wiec pozniej sprawdze co to takiego

Gość Pomagaczka.......
Mozecie nikogo nie obrazac Niech kazda sie wypowie Akcepuje wszystko ale na tyle sie nie znamy zeby komus łaty przywieszac

ale o jakim wyborze mowa ? wybór jest możliwy wtedy kiedy ciąży jeszcze nie ma - czyli wybiera wtedy kiedy możesz .

Gość asdklalkf
Każdy ma prawo decydować o sobie? to dlaczego matka decyduje za dziecko pozbawiając je życia? nigdy do mnie nie przemawiały tego typu argumenty. Dzisiaj ludzie patrzą tylko na to jak wygodnie żyć, wygodnie zamiast normalnie. Życie to nie bajka. Dla normalnego człowieka dziecko/dzieci to największy skarb. Pozdrawiam ludzi, którzy myślą sami a nie słuchają tej strasznej nowomowy.

Gość łąki pola lasy
allium - normalny wybór, urodzić czy nie, taki wybór powinny mieć kobiety, i to nie tylko te zgwałcone czy będące w ciąży zagrażające życiu matki czy płodu, powinno się brać pod uwagę także inne czynniki.

Gość łąki pola lasy
asdklalkf - ale to nie jest dla mnie dziecko, więc nie wiem o czym teraz piszesz.

Gość Pomagaczka.......
Bo moze i ten swiat jest glupio stwozony Dlaczego nie ma tak ze poprostu jak chcesz miec dziecko (omijajac cialo mamy)czeka na ciebie w szpitalu,,,,w probowce Nie wiem ale ja szanuje wszystkie decyzje Moze jestem inna

Gość Pomagaczka.......
Laki pola lasy Dla tych ktorzy staraja sie latami to juz jest napewno dzidzius Tez ich rozumię Tylko wlasnie nie pojmuje czemu ktos za mnie zdecydował a takiej parze co juz iles lat sie staraja nie dano tej szansy

Gość szkoda........
Łąki i bagna skieruj to swoje pitolenie do tego co rosnie w brzuchu Pomagaczki. Na pewno Cie zrozumie. Pomagaczka a mnie interesuje co Ci łaty u suki przeszkadzają?

Gość eugenika to
neutralny ideowo system poglądów zakładający możliwość doskonalenia cech dziedzicznych człowieka, którego celem jest tworzenie warunków pozwalających na rozwój dodatnich cech dziedzicznych i ograniczenie cech ujemnych. W zakres eugeniki wchodzą m.in. poradnictwo genetyczne i świadome rodzicielstwo. Negatywne konotacje pojęcia wiążą się przede wszystkim z nadużyciami eugeniki narodowo socjalistycznej.

Gość łąki pola lasy
23:15 [zgłoś do usunięcia] Pomagaczka....... Laki pola lasy Dla tych ktorzy staraja sie latami to juz jest napewno dzidzius ­ albo po prostu nie uważali na lekcjach biologii.

Gość Pomagaczka.......
Kolejna bezsenna noc

Gość Pomagaczka.......
Znowu podszywy

Gość pomagaczka...........
no i bez waszej pomocy sie obylo i zycze wam wszystkiego dobrego na swieta;)

Gość Bojąca się życia...
Pomagaczka, przecież było wiadomo ze wywołasz falę dyskusji i częśc wypowiedzi będzie na temat, a reszta o tym co planujesz zrobić, czego nie powinnać, czego będziesz żałować itd. Taka ludzka natura, świata nie zmienisz.