Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomagaczka.......

Czy jest ktos kto odebrał by paczke z holandii na swoje

Polecane posty

Gość Pomagaczka.......

Nazwisko i potem mi wysłał do niemiec Oczywiscie pokryje koszty A paczuszka bedzie zawierac tylko tabletki z women web

Gość A w środku hera, koka i amfa..
:)

Gość nie kombinuj
bo z holandii moga ci wysłac do niemieć ! co to rodziny w pl nie masz- smieszna jestes

Gość Pomagaczka.......
Naprawde nie kombinuje ale niestety w niemczech jest usuniecie ciazy legalne i dlatego nie moga mi tutaj wyslac Ale ja znowu nie jestem tutaj na100 procent ubezpieczona wiec kolo sie zamyka

Gość Pomagaczka.......
Wiem ze sie obawiacie ale moze znajdzie sie jedna dobra duszyczka Nie wiem jaka dac gwarancje wam ale naprawde nic nie kombinuje

Gość niech ci matka z ojcem wysle
ot co tylko nie sciemniaj, ze nie masz rodziny bo wszytkich wymrozilo ubieglej zimy i zostalas sie sama na tym okrutnym lez padole niechcianych ciaz i bezlitosnego systemu pocztowo-zdrowotno-ubezpieczeniowego

Gość Pomagaczka.......
Dzieki za okazana pomoc.... Poddaje sie ale wy we wszystkim doszukujecie sie czegos Sami z tej organizacji napisali mi ten pomysl Jakos niestety nie mam odwagi powiedziec mamie ze przyjdzie paczka i prosze jej nie otwierac

napisali ci, ze nie moga wyslac ci do holandii? to zadzwon do mamy/taty powiedz ze przyjdzie paczka i niech ci wysla i nie otwieraja,bo tam jest cos bardzo osobistego, albo wymysl cos, rodzice chyba nie beda otwierac skoro to nie do nich/\

Gość Pomagaczka.......
Mam tylko mame I to jeszcze taka ze wlasnie jak bym powiedziala zeby nie otwierala to by musiala zagladnac Ale moze sprobuje z tesciową ona zawsze uszanuje czyjąs poczte

Gość bambaryłka waszaq
Nie rozumiem... To sa tabletki na poronienie?

Gość Pomagaczka.......
A i nie jestem w holandii tylko w niemczech i tu jest wlasnie pies pogrzebany

Gość Pomagaczka.......
Bambarylka tak

Gość ja bym ci chętnie odebrała,ale
W POLSCE ABORCJA FARMAKOLOGICZNA TEŻ JEST !!!!!NIELEGALNA!!!!!

Gość autorka albo prowokuje
albo kombinuje :D ale raczej to pierwsze i chce wzbudzić reakcje na aborcje.

Gość to se pojedz pociagiem do
holandii, odbierz osobiscie i miej w nosie. po co kombinowac.

Gość Pomagaczka.......
Oni nie moga wysylac tylko do kraju w ktorym jest aborcja legalna....przynajmniej tak mi napisali

Gość masz męza i chcesz
dokonać aborcji? czego sie boisz? pewnie puściłaś sie i to nie jego ?

Gość Pomagaczka.......
To se pojedz Uwiez ze juz bylam w stanie do nich jechac ale w odpowiedzi dostalam odmowe bo to nie holandia nadaje paczki a indie Zaraz wam skopjuje tresc emaila

Gość bambaryłka wasza
Ja po prostu nie rozumiem co sie dzieje z tym swiatem... Jak mozna zabic swoje dziecko?! I mi tu nie mowie zaraz ze to jakis plod! Dziecko od poczecia jest czlowiekiem w fazie rozwoju do 25 roku zycia gdzies okolo! Opamietaj sie zanim bedzie za pozno :-(

Gość Pomagaczka.......
Mam meza i nawet dziecko jest jego...wyobraz sobie Ale ja nie chce dzieci i nikt tego nie zmieni

Gość ja bym ci chętnie odebrała,ale
Wsyp se w c i p e kreta i zalej wrzątkiem. wypali wszystko i po problemie. a od kiedy w niemczech aborcja jest legalna? nielegalna tak samo jak w POLSCE. I do kraju w którym coś jest nielegalne to tego nie można wysłać. A można wysłać tam gdzie jest legalne. idź spać dziecko.

Gość jeśli to nie ściema
"Dziecko od poczecia jest czlowiekiem w fazie rozwoju do 25 roku zycia gdzies okolo! " :D :D :D

Gość Zostaw to...
Daj mu szanse. Zobaczysz, ze to malenstwo, ktore sie w Tobie rozwija bedzie dla Ciebie potem szczesciem, oczkiem w glowie i calym swiatem...

Gość Pomagaczka.......
Nasz serwis jest przeznaczony dla kobiet, które mieszkają, bądź przebywają dłuższy czas w kraju, gdzie dostęp do bezpiecznych usług aborcyjnych jest ograniczony. Przesyłka niestety nie może zostać nadana do Niemiec, gdyż w Niemczech aborcja jest dostępna na życzenie kobiety. Nie ma również możliwości odebrania przesyłki osobiście w Holandii, ponieważ przesyłki są nadawane nie przez nas samych, lecz przez naszego konsultanta medycznego w Indiach. Indie są jednym z nielicznych krajow, w ktorego aptekach mozna zakupic na podstawie waznej recepty lekarskiej obydwa lekarstwa potrzebne do przeprowadzenia aborcji (mifepristone nie jest sprzedawane w aptekach europejskich). Przesyłka może zostać nadana na adres zaufanej osoby w Polsce, która odbierze ją w Twoim imieniu, a potem prześle lub przekaże Tobie osobiście

Gość Pomagaczka.......
Zostaw to ale ty pomyliłas tematy

Gość Pomagaczka.......
Ja bym ci chetnie przyjebała