Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo zaraz oszaleje....

Prezent dla 14-latki.Co jej kupić?????

Polecane posty

Proszę doradźcie coś.Muszę kupić prezent dla 14 latki ale nie wiem co.Najchętniej dałabym jej kija na tyłek bo jest rozwydrzona,pyskata i wiecznie niezadowolona.Dodam,że wszystko prawie dla niej jest obciachowe,książka to nie prezent a kosmetyki wywalaja się z półek:/ :o masakra jakaś..... czym interesują się takie dziewczynki,w tym wieku? ps. to nie jest moje dziecko (jakby coś;) )

Gość Czekając na rozum
nasza siostrzenica doceniła prostownicę do włosow, zestaw do makijazu, bransoletki z zawieszkami, kolczyki i piłkę do siatkówki... dziewczynka która interesuje się modą, kosmetykami, ale uprawia też czynnie sport, gra własnie w drużynie siatkówki :)

jeśli chodzi o kase to nie wiem ile musiałabym dać żeby hrabianka była zadowolona:o sportem interesuje się w stopniu zerowym.Chyba niczym się nnie interesuje:/ Uczy się rewelacyjnie i to jej jedyna zaleta .Poza tym nie znam nikogo bardziej irytującego. może ktoś jeszcze coś poradzi?

Gość powiało kulturą
a kim ona dla ciebie jest? bo to chyba tez ma znaczeie przy wyborze prezentu

to jest córka mojej siostry i m oja chrześnica a prezeny ma być pod choinkę

Gość hgfds
może mp4?Jeśli np ma stare?

Gość od takiej wrednej ciotki
nic nie będzie cieszyło :p

i tak nie będzie:P bo to taki typ

Gość mama dwóch dziewczynek
ja w ubiegłym roku kupowałam swojej córce i chrześniaczkom męża /12-13 lat/ bransoletki niteczki w Aparcie. Polecam, dziewczynom się podobały bardzo a sama widuję wiele podobnych na rękach dorosłych kobiet samych czy przy zegarku np. Są świetnie i cena jest zróżnicowana 59 zł w górę. Swojej chrześniaczce dawałam kasę, bo zbierała na kamerę a w tym roku dam jej bon prezentowy do wybranego butiku, bo prosiła o ciuchy a na 17 lat na oko nie kupię.

Gość xyz?
Może jakieś kolczyki, karnet na masaż, ładny organizer...

Gość powiało kulturą
no to bardzo bliska rodzina, ja na twoim miejscu pokierowalabym sie takimi kryteriami: w jakiej cenie twoja siostra daje prezenty twojemu dziecku zaiteresowan nie ma żadnych a kazdy prezent jest be i wiesiacki, więc kupilabym jakąś książke( jak nie lubi to zle o niej swiadczy) z literatury popularno naukowej albo cos na temat kosmetologii itp moze jakis program lub gre na PC, albo pendraiwa. mozna tez dac maskotkę(w koncu to jeszcze dziecko!) lub jakąś ozdobe do pokoju, np do powieszenia a scianie. a jakby sie krzywila i byloby to tez wiesniackie to przy wszystkich bym powiedziala, ze za takie zachowanie i brak podstaw kultury jest to ostatni prezent ode mnie. nie przejmuj sie tak bardzo humorami gówniary bo najprawdopodobniej i tak jej ie dogodzisz,

a idzie z postepoem mody? lubi sobie w wolnym czasie make up (makijaz)robic???jak lubi to kup jej jakies kosemtyki ,ale bez szalenst,adekwatne do jej wieku,kuferek na jej pierdoły, czy tez nawet wyciagnij ją na zakupy i niech sobie wybierze fajną bluzke/spodnie lub ty samao sobiscie cos jej takiego eleganckiego kup by miala cos fajnego na wyjscie :p

Gość uuuppupup
up

Gość Szpindlerowy mlyn
ja, majac w pamieci siebie za dawnych lat:-), pomyslalabym nad ta prostownica, czy jakas falownica do wlosow, moze jakis ciuch, no i wszystkie elektr. gadzety

Mój syn (14latek) dostał grę Jaki jest?, to gra dla starszych dzieci i dorosłych, w której opowiada się jakie coś jest. Świetna zabawa dla całej rodziny i rówieśników. Trzeba wykazać się inteligencją i elokwencją. Polecam! Mojemu synowi bardzo się podoba