Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupić niedrogo a fajne

prezent dla chrześniaka 2,5 roku może być??

Polecane posty

Gość zejdi
bez sensu ta bramka...a laptop to raczej dla starszego dziecka bo sa w nim rózne gry słowne a przeciez 2 latek nie zna liter

są dla małych dzieci z obrazkami bajkami piosenkami itd a dlaczego bramka nie?

??

Ta bramka mnie nie przekonywuje. Działa coś pewnie na zasadzie stoliczka edukacyjnego przeznaczonego dla dzieci ok.1 rok + Laptop? Czemu nie. Ale musisz patrzeć by ekran był duzy i przeznaczony dla maluchów bo większość to dla starszych dzieci (4 lat +) gdyż to już etap liter,cyfr i dodawania itd. Możesz rownież kupić puzzle - świetnie dziecko rozwijają,klocki,kolejkę .

Gość Hhd
Przekonywuje? Co to za słowo....

Gość oba preznety złe
chociaz wiele zalezy od dziecka moje w tym wkieku glownie intersowalo sie wkurzanie rodziców ;) uwielbialo ksiązki i rowerek biegowy. Mysle, ze książki tod obry prezent, dziecko nie rzuci je po 5 minuatach zabawy w kat a rodzice moga wieczorem z nich skorzystac.

Gość izusia.87
ja mam synka 2 letniego i on dostała autko duze na sterowanie i radzi sobie z nim pajaka na sterowanie,duży komplet narzędzi i bardzo się z tego cieszył bo mógł sobie gwoździe plastikowe powbijać śrubki przykręcać itp.,ciężko cos kupic takiemu dziecku bo i tak się tym z nudzi,więc zabardzo nie wiemco byś miała kupic dlatego Ci napisałam co mój dostał a ata bramka to wcale nie głupi pomysł zwłaszcza jak twój mały umie kopac piłke mój Kacper by się cieszył.