Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej bedzie

nie udaje sie nadal a ja mam cała wyprawke już dla dziecka....

Polecane posty

Chociaz tym sobie rekompensuje brak ciązy... Zajmuje sie handlem z ciucholandu i przez ten czas sobie skompletowalam wyprawke od 0-2lat. Mam wszystko, oprócz wózka łozeczka i innych gadzetów typu karuzela , niania. Nawet butelki mam i miseczki.(akurat sie nowe trafiły z tomme tipee).i to oczywiście najlepsze rzeczynp. jak chodziłam po ciuchy to z kazdego sortu sobie po 2-3 rzeczy nówki/czasem z metką po zlotówce wyciągałam. Myślałam że szybciej pójdzie z dzieckiem, a tak to mam całą wyprawke a w ciazy dalej nie jestm. Swiat jest niesprawiedliwy.Mąż mnie pociesza ze jestem gospodarna po zaoszczedzilam jakieś 2 tysiące na tych ciuchach :D

Gość sprzedaj na allegro
wszystko sprzedaj. przestaj się starać a napewno wtedy zajdziesz...

Gość nie wiesz,ze...
Takie zbieranie rzeczy dla dzieci zanim zajdzie sie w ciążę przynosi pecha?

Sprzedaje sobie na allegro, ale jak widze spodnie z nexta z metką ocieplane super fajne to az szkoda wyrzucac-ni wiem ile jeszcze bede sobie dorabiac w ten sposób. albo kombinezon nexta, widze na metce 39,99 doral czy funt czy co tam innego. Ja mam za 5 zl(akurat kombinezon za tyle. Trzymam sobie to w piwnicy-jest sucho i cieplo-popakowane w worki prozniowe. Nie oddam tego bo po co? Potem od nowa kupowac? Staramy sie ponad rok. Juz wiemy z czym jest problem bo sie przebadalismy wzdłuz i w szerz-problemem jest brak owulacji hiperprolaktynemia, pco-za wyjatkiem ze jestem szczupla.

NIE WIERZE W PRZESADY. To tak jak kobieta która w ciazy sie sznurkiem przewiaze-ze dziecko pepowina sie okreci :D