Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokeballll

LÓD w PREZERWATYWIE

Polecane posty

Gość pokeballll

hej, niestety duzo mnie osób tutaj pewnie obrzuci błotem...ale ja pieszcze mojego faceta ustami tylko w prezerwatywie....obrzydza mnie strasznie napletek.. i to ze napletki sa mało higieniczne.... i nie dam razy tego z głowy sobie wybic...chciałąbym zeby mój facet sie obrzezał i wtedy bym juz mogła robic mu dobrze bez gumki.....wiem ze pod napletkiem sie myje oczywiscie itp...ale ja juz w mózgu mam tak zakodowane ze ten napletek jest obrzydliwy ze nie moge sie przemóc bez gumki :( a tak to uwielbiam mu robic lody... czesto mam fantazje ze mu je robie w róznych pozycjach i ze ma wytrysk do moich ust eh :( czy któras z was tez robi to w prezerwatywie? czy facet moze czerpac tak satysfakcje mimo wszytsko?

Gość Peezda
To teraz wyobraź sobie, że facet liże ci pipkę przez folię bo się brzydzi.

"obrzydza mnie strasznie napletek.. i to ze napletki sa mało higieniczne..." - no jak facet nie dba o higienę to wiesz... :o

Gość pokeballll
prawo? :/ smiejecie sie ale to serio problem dla mnie bo tak jak wam napisałam uwielbiam go tak piescic..i chce zeby ,mu było jak najlepiej ale poprostu mam ta blokade w głowie :( i chciałabym naparwde zbey sie obrzezał...nawet powiedziałam mu ze mu zapłące za ta operacje :D ale on nie chce...wiadomo boi sie..no bo to intymna rzecz, w sumie sie nie dziwie, serio ale powiedizałam mu ze to dla mnie mega wazne i ze bede mu potem codziennie lodzika robic bez gumki :)

Gość Kurdybanek
To nie musi być prowo:-P sama mam koleżankę,której na jakieś imieniny,gdy zaczynała spotykać się z facetem,kupiliśmy ze znajomymi butelkę,taka dla niemowlaków, i opakowanie prezerwatyw. Po czym po kilku dniach ona mi powiedziała,że prezent się przydał,bo ona robi facetowi loda w gumce:-P takie rzeczy się zdarzają;-)

Gość potencjalna les
ach ten obrzydliwy napletek co innego wargi sromowe......................mniam mniam........

A lubisz lizać lizaka lub cukierka przez papierek???A czy on pieści Cię ustami i językiem?

Gość zarumbo
Peezda - lizanko przez folię :) masz soga