Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła sprzątaczkka

Ile kosztuje odkupienie domów od sprzątania?

Polecane posty

Hej,ile kosztuje odstąpne za sprzątanie domów? W takim domu,gdzie godzina pracy kosztuje 10 funtów(4 h tyg.).Pytam,bo nie mam pojęcia,a mam okazje przejąć taki dom.Z góry dzięki za odpowiedzi.

Chodzi o Londyn.

Gość up...
przyszla,przeszla,terazniejsza-temat juz byl i psuje opinie o Polkach :(

To może podrzuć link,jak znasz? Żadna praca nie hańbi,pamiętaj o tym.

Gość to chyba nie chodzi
o to jaka to praca tylko o to, ze polki zeruja jedna na drugiej. Mieszkam w Londynie 7 lat i nigdy nie rozumialam tego odsprzedawania pracy. To zwykla pazernosc i zerowanie na kims w trudnej sytacji.

Gość to chyba nie chodzi
a co do tego ile kosztuje to juz zalezy od sprzedajacego, jedni biara za 1 tydzien pracy inni za wiecej. Zalezy jak bardzo ktos jest pazerny.

Gość sugar cookie
ja pracuje na domkach w ameryce.mam swoje znalezione . klienci mnie polecali innym. Robie 2 dziennie pn-pt . kasuje 30$ na godz z reguly sprzatniecie jednego zajmuje 3-4 godz

Gość sugar cookie
to ciezka praca dlatego smiechem byloby pracowac za 10$ na godz :) siedze w tym juz 8 lat i jestem zadowolona. jeszcze ze 2 lata i koncze dzialalnosc zeby skupic sie na czyms bardziej ambicjonalnym :)

Dziewczyny,mnie chodzi o Londyn Pracowałam już w USA i miałam 12 $ na h,ale w barze.Teraz mam okazje odkupić sprzątania,ale sama nie wiem,jakies takie chore mi się to wydaje.Znajoma chce 150 funtów za jeden dom,czyli prawie miesięczny zarobek.Nie wiem czy gra jest warta świeczki.Chciałabym,aby ktoś mi szczerze doradził.Dodam,że mam pracę na full time,dużo lżejszą niż sprzątanie,8 f/h,po prostu chciałabym sobie dorobić.

Gość a kto to jest ciapaty
Wydaje mi sie, ze Twoja kolezanka chce Cie niezle oskubac. Moze poroznos sobie ulotki, my w ten sposob znalezlismy sprzataczke.

Gość sugar cookie
z tego co sie orientuje to tutaj w stanach jak chcesz odkupic to tez placisz tyle ile wynosi miesieczny zarobek na domku. ale jak jest w londynie to nie wiem

Gość glupie baby jestescie
jw

I do tego zapłata ma być przed pokazaniem domów.Coś mi to smierdzi,chyba odmówię.

Gość a kto to jest ciapaty
Osobiscie nigdy bym nie placila nikomu za znalezienie czy odstapienie mi pracy. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, ale wydaje mi sie nieuczciwe zarowno w stosunku do Ciebie, jak i pracodawcy, bo zakladam, ze Cie poleci komus tylko dlatego, ze jej zaplacilas.

Powiedz ze chcesz zoabczyc ten dom ,spotkac sie ewentualnie z osoba u kturej bedziesz pracowac.Taka osoba zpewnoscia bedzie chciala wiedziec kto uniej bedzie w zamian sprzatal. Jak bedzie ci laska problem robic, to spytaj jaka masz pewnosc ze cie nie robi w konia. Ja kiedys pracowalam na sprzataniu za znajoma,i bylam u najpierw domu...zapoznala mnie z wlascicielka i pokazala wszystko.

Właśnie to powiedziałam,że najpierw chcę zobaczyć dom i właścicieli,przecież właśiciel zawsze może odmówić.Nie wiem ,jakoieś to dziwne.Nie mam doświadczenia ''na domkach'',pracowałam kiedys tylko w hotelu.

Gość diviannna
W USA sprzedaja sobie domki do sprzatania za ok 1 tydzien pracy a nie miesiac.

Gość ghfhgfh
A bedzie ci sie oplacalo tam pracowac za kwote jaka dostaniesz? jaesli tak to odrobisdz sobie z czasem.