Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powiedzcie proszę

Czy polctwo z UK zabukowału już bilety na święta...

Polecane posty

Że ja znam? Nigdy nawet tam nie byłam, a chciałabym, bo moja serdeczna przyjaciółka tam żyje i wiedzie się jej bardzo dobrze. Byłam tu i ówdzie, ale na Wyspach nie. Nikomu źle nie życzę, ale nie będę pluć ani na ludzi, którzy klepią biedę tutaj (to nie jest zabawne) ani na tych, którzy wyemigrowali, bo ja też wyjeżdżam, ale akurat nie tam. ;) I nie dlatego, ze bieda, tylko chcę sobie pomieszkać w fajne, europejskiej stolicy, popracować i przeżyć przygodę. jednak wiem kto moja mać i jaki znak mój. :) Jeżeli mam kogokolwiek obrażać, to właśnie takich nadętych pajaców, którzy udają, ze coś im wyszło i są panami świata.

Gość poławiacz karpia z tamizy
za to rybka pierwsza klasa prawie jak u mamy:D

Gość starej plyty szum
To bylo nie do ciebie vera tylko do powiedzcie cos tam

Gość starej plyty szum
Niech tak bedzie..... kupisz dwie dwu litrowe pepsi w pl za 5 zl? Ma,slo maslo nie margaryne tylko maslo za 3,5 zl? Czekolade linda za 5 zl.?5 czasem 6 batonow mars snickers za 5 zl? 2litry mleka za 4 zl?

Gość starej plyty szum
Dla mnie jedzenie jest duuuzo tansze tu a w poriwnaniu z zarobkami to juz wogole, w plmwydajensie 60%pensji na jedzenie, tu ja wiem....10-15%

Gość starej plyty szum
wprawdzie lekko przedatowane, ale da się zjeść:classic_cool:

Gość starej plyty szum
O datowaniu to zazdrosny podszyw. Przyklad dalem tylko bo nie cche mi sie calej listy zakupow robic

Gość polactwo biedactwo
powiedzcie proszę dobrze gadasz :P i tyle :D

Gość hgfhgfhgh
owszem owszem bilety zabukowane rzeczy do lansu tez przynajmniej bylo za co je kupic ,bo ty zakopmpleksiony brudasie polaczku z krwi i kosci pewnie zaxrabiasz 1200 zl w biedronce . Merry christmas ;** pozdrawiam xxx to że twoja rodzina pracuje wbiedonce nie znaczy ze kazdy POlak tak pracuje. a Ciebie w POlsce czekalo jedynie kopanie rowów wiec musialas wyjechac na zmywak do Anglii bo tam troche lepiej płacą.

Gość polactwo bilet juz zakupilo
ale na Dominikane :D Najlepsza decyzja zyciowa byla decyzja o wyjezdzie z PL. W koncu nie mam obok siebie takich zakompleksionych, jadowitych, nieszczesliwych, wtykajacych nocha w nie swoje sprawy osobnikow :D Uuuffff :D

Gość polactwo bilet juz zakupilo
Tacy jesteśmy bogaci, że wszyscy jeździmy na Dominikanę, a niektórzy nawet do Houston :D Mitomanów i psychopatów tutaj nie brakuje.