Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolanika

kiedy czas na dziecko ??

Polecane posty

Gość wesolanika

witam mam 25 lat i wciaz nie czuje sie gotowa na dziecko :( czy ktoraś z was tez tak ma ?

Gość spoczko
Nie martw się ;-) 25 lat to nie tak dużo,skoro nie czujesz sie gotowa to nie ma sensu do czegos sie zmuszać ;))) To jest powazna decyzja,więc dobrze,że zdajesz sobie sprawę z tego,że to za wczesnie. Pozdrawiam ;))

Gość mcnnxbvnvb
Ja poczułam uporczywą chęć na potomka kiedy skończyłam równo 27 lat . O ciążę zaczęlismy się z mężem starac kiedy miałam 28 lat a zaszłam w nią po roku prób. Dziś mam 2 letnią córcię i planujemy drugie. Nie wyobrażałam sobie mieć malucha w twoim wieku czy wcześniej, zwyczajnie miałam inne rzeczy na głowie i w takim też towarzystwie się obracałam więc nie czułam się inna:). Jakoś tak prawie wszystkie moje znajome zostały szczęśliwymi mamusiami w zbliżonym do mnie wieku a kilka dopiero co się stara o dziecko.

Gość wesolanika
spoczko :) dziekuje za normalna odpowiedz:)

Gość wesolanika
mcnnxbvnvb :)

Gość hngjngjngnhgnhgnhgn
Hej! Ja mam 28 lat i też się nie czuję gotowa :)

Gość wesolanika
hngjngjngnhgnhgnhgn a masz meza ?

Gość hngjngjngnhgnhgnhgn
Hej, tak mam męża :)

Gość wesolanika
:) wiec widze ze mam jeszcze czas ,choc wkurzaja mnei ci ludzie kiedy pytaja kiedy dziecko ,kiedy bobas :/

powinnaś bez względu na potrzeby. niedługo nie będziesz już w wieku rozrodczym. musisz mu dać potomka.

Gość wesolanika
whedif ha ha nic nie musze ;)

Gość hngjngjngnhgnhgnhgn
Ja w Twoim wieku na takie pyt otwarcie odpowiadałam ze NIE chce jeszcze dziecka.

Gość yukki
masz sporo czasu :P Ja zdecydowałam się mając 33 lata, urodziłam tużpo 35 urodzinach. Synek wkrótce skończy 2 lata. Zdążylam ze wszystkim :)

Gość koraska
ja tez niegotowa i tez mam 25 lat i wlasnei stoje przed decyzja zakonczenia z tego powodu zwiazku bo jakos nie moge sobie naet za te X lat wyobrazic ze bede chciala dzieci :/ :/ no nic chyba tylko czekac

Gość wesolanika
Hmmm tylko ze ja mam 25 lat a maz 38 :( ale w lóżku bedzie dlugo dawal rade ha ha ogierek ;)

oczywiście:) zadbaj o męża i o Waszą zwierzęcą naturę. ja Cię ne będę uczyć jak masz żyć. jeśli nie czujesz potrzeby - zgłoś się po hormony jeśli nie chcesz mieć partnera - j.w. jeśli nie chcesz seksu - j. w. jeśli dużo piszesz na kafe - j. w. jeśli nie chodzisz na imprezy - j. w. idź po hormony, bo środowisko kafeteryjne jest średnio tolerancyjne dla TAKICH JAK TY !!!!! ;)

Gość abcdefghkobieta
ja zaszłam w ciążę właśnie w wieku 25 lat :) ale mam jedną koleżankę, która niedługo kończy 26 i też nie czuje się gotowa :) to normalne, dla każdego ten moment jest indywidualny i zależy od wielu czynników :) kiedyś poczujesz, że jesteś gotowa ;)

Gość koraska
to teraz mnie zaszczelilas bo moj ma 37 lat :p i straszne parcie na dzieci juz :p nie jestesmy malzenstwem, para od 3 lat

Gość wesolanika
mam nadzieje ze ktoregos dnia zapragne dziecka :)

Gość koraska
mam pytanko, czy Twoj nie mowi Ci niczego w stylu ze niechcialby byc dziadkiem tylko ojcem i ze nie chce za dlugo czekac??

Gość wesolanika
koraska moj juz tez zaczyna chciec ;) ale powiedz kochana nie ma jak to facet przed 40 stka :D

Gość brystol techniczny
whedif czy jak ci tam .... przestan pierdolic jak potluczona :D

zapytaj się pomarańczek co o tym myślą co chwila jestem o to wszystko opierniczana

Gość wesolanika
koraska nie tego nigdy od niego nie slyszalam jesli by mi tak powiedzial to bym sie zdecydowala a po narodzinach napewno przyszedl by instynkt :)

Gość koraska
he he fakt :-) wie jak sie kobieta zajac i tez nie narzekam na brak zainteresowania z jego strony :p tylko ze moj ma meega obsesje na punkcie dzieci i zaczyna sie dolowac tym ze juz dookola znajomi maja rodziny

każda inteligentna kobieta, która nie śmiemnia na temat macierzyństwa powie Ci, że nalezy mieć dzieci przed 40tką- przestajesz istnieć jako osoba na kilka lat, stajesz się dodatkiem do czyjegoś istnienia. więc lepiej pozyj trochę, rób co lubisz, jak się stonujesz, poczujesz, że wieczorna herbata wystarcza za rozrywkę, wtedy się w to baw. ja minimum w wieku 35 lat się zdecyduje, jeśli w ogóle, bo raczej nie chcę i się nie zapowiada, że znajdę mena. whedif- pzdr

FACECI MAJĄ GÓWNIANE POJĘCIE NA TEMAT MACIERZYŃSTWA!!! IM JEST WYGODNIE MIEĆ DZIECI JAK CHOLERA!!!!

Gość abcdefghkobieta
o matko, 40 lat... ja chciałam być mamą a nie babcią :P w ogóle nie rozumiem czemu ludzie myślą, że wraz z przyjściem dziecka na świat życie się kończy... rozumiem, że ktoś nie chce dzieci lub nie czuje się na tyle dojrzały czy gotowy, ale dorabianie do tego teorii, że wcześniej "trzeba pożyć" to już tłumaczenie się na siłę :) ja mam dziecko i żyję nadal ;)

Gość koraska
dokaldnie usadowia babe w domu a sami na piweczko laza i robia co chca!!

cześć helozja pewnie że gówniane nie pęknie im krocze i nie będą musieli się obnażać przed obcymi facetami podczas porodu:D