Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola pe

hotel dyminy

Polecane posty

Gość viola pe

Witam, Bardzo prosze o opinie Hotelu Dyminy okolice Kielc, na temat sali i menu. W cenie menu maja rowniez ciasta i tort-czy ktoś wie jaka cukiernia ? nikt ze znajomych nie był tam na zadnym weselu a sale widzialam ładna oświetlenie ok okrągłe stoły na których mi zależało i najważniejsze przestrzen na sali tanecznej. Z gory dziekuje za pomoc Pozdr

Niestety nie pomogę w kwestii kuchni:( Co do sali, jest piękna, do tego antresola gdzie można nabrać oddechu i poobserwować przyjęcie z góry:) Miałam przyjemność poznać właścicieli tej sali. W tej kwestii mała wskazówka: dużo sympatyczniej i konkretniej dogadasz się z panią Elą, niż z właścicielem;) Ale to może moje subiektywne odczucie:) Tu masz ofertę weselną hotelu dyminy, z tego co pamiętam na ich stronie nie ma za wielu informacji: http://www.gdziewesele.pl/Hotele/Hotel-Dyminy.html

Gość viola pe
a są pokoje do filmowania nocy poślubnej, gdy mój luby mnie dopycha?

pokoje myślę, że bez problemu;) Tylko jak kamerzystę dobrego znajdziesz? Myślę, że na taką ofertę rzuci się sporo samozwańczych operatorów:P

Gość gość
Nie wiem jak tam jest z miejscami nocelgowymi. Na wszelki wypadek warto, abyś miała miejsce dodatkowe dla gości. W takiej sytuacji fajnie zadbać o hotel. Sama wynajmowałam miejsca w pokojach dla gości od http://www.hellada.kielce.pl/ i problem został rozwiązany.

Gość gość
Ja mam zarezerowaony termin an wesele na przyszly rok na wlasnie w Hotelu Dyminy. Moj brat tam bedzie juz poraz trzeci na weselu i za kazdym razem poleca to miejsce parom ktore szukaja sali na wesele. Sama zreszta tez tam byłam na przyjeciu weselnym. Sala sama w sobie przepiekna, przestronna. Jesli organizuje sie wesele na ok 120-150 osob mozna wziac stoly okragle i wtedy zapelnia ta przestrzen. Pani Ela Bak bardzo fajna osoba:). Menu jest do wgladu, za 150 zl/osobe, 170 zl/osobe i 190 zl/osobe, ale dania mozna mieszac. W kazda z tych cen jest wliczone ciasto, napoje., a roznia sie iloscia przystawek. Jesli chodzi o menu za 150 zl mozna smialo brac, jedzenia zostaje:). Dodatkowym zakuem jest alkohol, tort, szampan i stol wiejski, choc stol wiejski moga Oni zorganizowac. Ciasta z cukierni z Morawicy, mozna jechac i sporobowac. POLECAM!

Gość gość
jesli chodzi o noclegi dla gosci weselnych w Hotelu Dyminy mozna zarezerwowac pokoj w czesci hotelowej (nowszej) za 50 zl/osoby ;ub w czesci motelowej (starszej) za 40 zl/osobe.

Gość gość
Natomiast jesli chodzi o jedzenie w hotelu DYMINY to moj brat sobie chwalil, wyczytalam tez gdzies na forum ze jest tam kucharz , ktory bardzo dobrze gotuje (mam nadzieje ze nadal tam pracuje:))). Ogolnie nie znalazlam zlej opini na temat ich kuchni. Dodam jeszcze ze za ta cene i ogolnie warunki to idealne miesjce na wesele!

Gość gość
podbijam temat. coś nowego ktoś może powiedzieć o weselu organizowanym w Hotelu Dyminy?? Ostatnio gdy tam byliśmy to rozmawialiśmy z nową panią która zajmuje się organizacją wesel od miesiąca, nie ma już tej Pani Eli.

Gość gość
Pani Ela odeszła we wrześniu, czy ktoś może dopomóc jak to teraz wygląda?

Gość gość
Polecam! Bardzo ładny i zadbany hotel! Moja kumpela miała tam wesele i wszystko wypadło świetnie! Opinie o tym lokalu na wesele znajdziesz na www.gdziewesele.pl/Kielce/