Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzel1992

zazdrość w rodzenstwie

Polecane posty

Gość ghjkll
[zgłoś do usunięcia] andzel1992 Nie uwazacie ze skoro ona mieszka to powinna pomagac mamie , a nawet opłacac jej rachunki . ---myslalam ze renta idzie na rachunki a nie na leczenie:D:D:D

He żałosna jesteś ja nie mieszkam tam i mam swój dom także olewam ten ich dom.. za to ty widze jakaś marna kuro domowa lub bezrobotna kobieto nie masz nic lepszego do roboty. Moze lepiej idz zrób mezowi obiadek albo wypierz gacie jak nie masz nic lepszego doroboty

Gość ghjkll
to znaczy ze corka oplaca rachunki a matki renta idzie na leczenie ale nie pisz teraz ze syn placi rachunki a matki renta idzie tylko na leczenie lub matka sama oplaca wszysko i nawet nie ma co jesc:D:D:D

Kobieto to nie na twoją głowę... renta idzie na leczenie a rachunki tylko i wyłacznie opłaca mój narzeczony.. a zarcie siostra sama sobie kupuje.. kumasz

Gość ghjkll
W PRZECIWNOSCI DO CIEBIE MOGE SOBIE POZWOLIC NA TO NA CO MAM OCHOTE:) maz i gotowanie nie moja domena zyciowa

a skąd ty wiesz na co mnie stać he ?i ile ty masz lat wgl bo myslisz jak typowe dziecko jak cie rodzice może utrzymują to cie może i stać ale co ty mozesz wiedziec o problemach w rodzinie dopiero moze za pare lat jak ci sie trafi jakis damski bokser to moze przestawi ci tok myslenia na poprawny..

Gość ghjkll
4 [zgłoś do usunięcia] andzel1992 Kobieto to nie na twoją głowę... renta idzie na leczenie a rachunki tylko i wyłacznie opłaca mój narzeczony.. a zarcie siostra sama sobie kupuje.. kumasz ------------------tak myslalam:D:D:D to masz dupiatego narzeczonego skoro rachunki sam placi szkoda czasu na twoje bzdety

Stac go na to wiesz.. i sobie moze pozwolic na to--> jak ty to nazwałas przyjemnosci... i ja przynajmniej mam porządnego , ucziwego narzeczonego a ty co masz ...i jakbyś zauwazyła odjechałaś całkowicie od tematu ale to pewnie za wysokie progi dla cb. Koncze ten temat bo i tak nie masz nic dobrego do powiedzenia..wejdź na nastepny topik i pochwał sie twoją inteligencją...hehe

Gość ghjkll
andzel1992 a skąd ty wiesz na co mnie stać he ?i ile ty masz lat wgl bo myslisz jak typowe dziecko jak cie rodzice może utrzymują to cie może i stać ale co ty mozesz wiedziec o problemach w rodzinie dopiero moze za pare lat jak ci sie trafi jakis damski bokser to moze przestawi ci tok myslenia na poprawny.. --------kochana na pewno wiecej od ciebie, tylko co ty masz za doswiadczenie zyciowe bo rozumiem ze 20 lat nie przekroczylas. a o damskiego boksera to spokojna twoja rozczochrana nie obracam sie w takim towarzystwie jak ty. a wszystko co piszesz to chyba z wlasnego doswiadczenia bo zdrowemu czlowiekowi nawet na umysl takie cos nie przyjdzie

Gość ghjkll
no wejdz na nastepny topik i pisz twoje "madrosci" ale przedtem sie zastanow zeby nie byly nastepne bzdety. zakladajac topik przemysl za i przeciw, no chyba ze kafeteria placi ci grosze za te gowna

Widocznie mało o życiu jeszcze wiesz... są takie sytuacje -zamiast siedzieć przed komputerem pooglądaj wiadomości a zobaczysz ze rózne rzeczy dzieją sie w rodzinach gorsze i mniej gorsze .. i nie zakładałam tego tematu dla tak pustych ludzi jak ty .. na pewno nie masz zbyt wielu przyjaciół jak jesteś takim gburem..

To jest mój pierwszy temat i nikt mi nie płaci za to .. nie jestem taką materialistką jak ty.. bo wszystko sprowadza sie u cb do jednego kasa,kasa,kasa)!!!!

Gość o090-
wiesz ja tez uważam że córka powinna się wyprowadzić ale ona ewidentnie nie chce, i nic ztym nie zrobisz. Szkoda życia na kłótnie, wniech twoj narzeczony wynajmie mieszkanie, zostawcie ich i żyjcie swoim zyciem. Jak im sie pogorszy standard życia to może cos do nich dotrze. Skoro córka zostaje w domu to niej spoczywa obowiązek opieki nad matką.

ja też uważam, że to narzeczony powinien się wyprowadzic. Skoro matka toleruje takie zachowanie córki czy zięcia to moze będzie umiała się im postawić jak zabraknie Twojego narzeczonego? Bo jak na razie sytuacja jest patowa. Twój narzeczony utrzymuje mame, bo ją kocha. Ale jednocześnie mama nie patrzy na potrzeby swojego syna. Zgadza się, zeby to on o wszystko dbał- kosztem siebie.

Gość apartowa
Uważam, że trochę w tym wszystkim jest wina matki twojego narzeczonego. To ona powinna postawić pewne granice i ustalić zasady panujące w tym domu. Ale ciężar płacenia za dom, powinni ponosić wszyscy po równo.

Gość ddddddddddddllllllllllll
andzela szczerzysz zeby na domek??????????????????????????????????????????????????????

do ddddddddddddllllllllllll Nooo aż mi ślinka leci.. :))))) hehe żal mi Cb.... Chyba nie zrozumiałaś tematu ,także nie pisz swoich głupich komentarzy bo naprawdę szkodami czasu na tak upośledzoną osobę jak ty...pozdrawiam