Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna w ciazy 26

jestem w ciazy i juz nie daje rady :/ :/

Polecane posty

Gość jhbhjbhjb
i dobrze, że nie dajesz rady :D nie trzeba było zachodzić w ciążę pod presją innych, a teraz masz za swoje :D ja jestem szczęśliwa i bezdzietna :) ciało mam idealne 😴

Gość gdgdsgds
nieczytam wszystkiego ale powiem tyle, ze ja nie moglam zaakceptowac mojego ciala o porodzie, skora brzydka, ja gruba, w dodatku wiele rzeczy, zajady, grzybica i wszystkie cholerstwa. boze jak ja siebie nienawidzilam;(

Gość Anna w ciazy 26
przeczytalam to wszytsko jak mnie tutaj nie bylo, wodze ze sa ludzie ktorzy nie rozumieja i uwazaja mnie za osobe ktora jest nie dorosla... no coz moze i jestem a moze nie spodziewalam sie ze to az tak mnie dobije i ze mozna miec wszytsko na raz :/ wlasnie wszyscy dookola mowia tylko o usmiechu dziecka, milosci i dumie jaki to cud , dlatego afceci mysla ze to takie o sobie zajsc w ciaze i urodzic :/ moj wlasnie widzi tylko te piekne chwile i nawet nei chcial slyszec jak wowilam mu o tym co przeczytalam

Taki urok ciąży. Osobiście nie stosowałam i żałuję ale polecam gorąco krem na rozstępy do stosowania w trakcie ciąży firmy pharmaceris (cena ok 40zł zależnie od apteki) - zaczęłam stosować preparat na istniejące rozstępy po ciąży z tej samej serii i widzę znaczną poprawę. Pozostałe dolegliwości musisz jakoś znieść. Najlepiej konsultować je z lekarzem - zawsze może coś doradzić.

Gość DEGENERATKA
to ja powiem cos od siebie :p zawze chcialam jedno dziecko maz dwojke po urodzeniu pierwszego i w trakcie ciazy uswiadamialam faceta co sie dzieje, plamenie, bole, podczas pologu to samo, choc zobacz jak fajnie krwawie itp wiem ze to dla kobiety klopotliwe ALE faceci o tych rzeczach nie wiedza i ich nie rozumieja jak wspominalam mu o czyms co przechodzily kolezanki mowil ze nie kazda tak ma jakos jego sisotry i matka nigdy nic nie mowily i nie narzekaly WLASNIE KOBITKI MOWCIE I USWIADAMIAJCIE !!!

Gość Mówcie i uświadamiajcie?
Mówcie i uświadamiajcie ? A jak przyjdzie czas do porodu to facetowi chcecie wszystkiego oszczędzić ! Zęby się czasem nie zniechęcił, a autorka skórą się przejmuje.

Gość nknfkjnfkjds
ja mam za dwa tygodnie termin porodu. Jestem gruba i gruba zaszłam w ciąże. Przed ciążą ważyłam 108kg a teraz ważę 116,5kg.

Gość Anna w ciazy 26
mam prywatnego dietetyka i prowadzacy lekarz jest prywatnym nie na NFZ wiec o kazdej porze dnia i nocy powiedzial ze moge dzwonic