Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Za dobry facet..

Polecane posty

Gość Aparat007
Ja np jestem milym spokojnym czlowiekiem do czasu. :) Ale potrafie te komus przypierd... Ale najpierw pomysle, czy warto rojnowac sobie kariere. czesto jak sie wychodzi w "teren" sa rozne sytacjie w ktorym mozna zaobserwowac jaks ie facet zachowuje. Moja eks kiedys oszuali w pracy na kase, byla zalamana, odeszla ze lzami w oczach bo naprawde sie starala, a koles po prostu robil walki na wielka skale. Jak ja uslyszalem, ze placze przez telefon to zerwalem sie z pracy w 5 minut, podjechalem pod firme i jednym slowem wpadlem jak tornado do tej firmy. Facet czul z miejsca, ze jak sie przeciwstawi to mu przyp... . zaplacil cala wyplate z nawiazka. A firma niedlugo potem padla. Taki ze mnie bohater hehe :D

Aparat Aaaaa do tego to facet nie był by mi potrzebny :D Sama bym sobie poradziłą, zresztą nie znalazł sie jeszcze taki który nie chciał mi kasy oddac, oszukac owszem ;P

Gość Aparat007
O swoje trzeba walczyc, ale chodiz o to ze w sytuacjach w ktorych mozesz sobie nie dac rady wiesz, ze obok Ciebie jest ktos kto zareaguje, wezmie sprawy w swoje rece, czy to z drobnostkami czy z powazniejszymi rzeczami. Dlatego wspomnialem o sytuacjach w terenie. a wiesz tak sobie teraz mysle, ze moze Ty jestes ta silna kobieta ktora sama podejmuje decyzje jest niezalezna Zosia Samosia, i on po poprstu sie troche pogubil widza Cie w takeij roli.

A wiesz,ze o tym nie pomyslałam? I zgadzam sie jestem silna, głownie polegam na sobie, ale jesli ktos chce mi pomoc, to umiem sie wycofac :) Czasami lubie sie pokłocic a tak to nawet nie mam z kim;p lubie prowadzic zywe dyskusje, i niestety tu tez chlopak polega w przed biegach.

Gość ikjoijo
ja nie lubię sie kłócić i wolałabym spokojnego a zarazem silnego faceta , temperamenty macie inne .Zastanawia mnie nieraz jak to jest że ludzie tak dziwnie się dobierają,wszystkiemu winna jest ta chemia!:D

Oj tam, raz na rusko rok można:) No tez Ci powiem ze sie zastanawiałam kiedyś jak to jest z tymi temperamentami :) On nie jest typem domatora, ale spokojny i cichy raczej. Ja mogę ale nie muszę byc w domu, ale pod warunkiem ze dzieje się cos ciekawego :D I kurcze nadal nie uzyskałam odpowiedzi co ja mam zrobić z tym moim mężczyznom