Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyżeq1111

Chcę mieć dziecko

Polecane posty

Gość agaagagagagagga
katjaa czekam:)

sorry , że tak pisze czasami dziwne rzeczy, ale okres mi się zbliża i mam wybuchowy nastrój, ale fakt jest faktem na dziecko trzeba być gotowym w odpowiednim wieku.

sorry , że tak pisze czasami dziwne rzeczy, ale okres mi się zbliża i mam wybuchowy nastrój, ale fakt jest faktem na dziecko trzeba być gotowym w odpowiednim wieku.

Gość ir9wuifo9ewfersd
mąż wrócił z pracy a ta dopiero idzie obiad gotowac :) i do tego pewna ze jej nie zostawi laska ma fi bdzi w głowie i gówno wie o zyciu a w dzieci sie chce bawic. poza tym w norwegii to ona była ale chyba palcem po mapie

Gość agaagagagagagga
KATJAA tomtomitom@o2.pl

kiedy jak i w jakim wieku i jak Wasi partnerzy reagowali na to, że chcecie mieć dziecko. Ja gdy zamieszkalam ze swoim powiedzialam mu dosc wczesnie ze chce miec dziecko i ze sie staram... On poptrzyl na mnie jakbym jakas jeb...i powiedzial tylko '' ja sie nie hajtne i juz na pewno nie chce miec dziecka''. Po 6 miesiacach sam zaproponowal odstawienie tabletek i 3 lata pozniej poprosil mnie o reke. Kwestie posiadania potomstwa sa wazne , nawet bardzo dlatego uwzam ze powinno sie to wyjasnic przed sluben a nie potem miec takie sytuacje...

Gość agaagagagagagga
KATJAA jesli jestes dobrym cukiernikiem to sie odezwij mam fuszke dla Ciebie

Do tanga trzeba dwojga. Nie czekać długo a kopnie Cię w dupe za Twoje parcie na dziecko. Truj mu dupe dalej:D ma Ci zrobić dziecko bo ty tak chcesz? Śmieszna jesteś. Powinnas się liczyć też z jego zdaniem a nie tylko swoją zachcianka:o

Gość sdjqwdjbwqd
25 i dziecko....sama jestes dziecko. Moze tak wykształcenie, jakieś hobby? Potem dzieciaki maja takie nudne mamuśki, co nic ciekawego im z zycia nie opowiedza. to jeszcze za młodo kobito. Ja w tym wieku nie myślałam w ogóle o dzieciach. Urodziłam pierwsze w wieku 34 lat i jest zdrowe i madre.