Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rmx

Zaprosiłem koleżankę na studniówkę ale chcę iść z inną .

Polecane posty

Gość rmx

Witam mam takie pytanie jak powiedzieć delikatnie że nie może iść ze mną na studniówkę, bo w sumie ja też nie chce żeby ze mną poszła. Powiedziałem jej za szybko bo bałem się że nikt ze mną nie pójdzie. A teraz chciał bym pójść z inną bo wiem że będę się z nią fajnie bawił. A z tą pierwszą pewnie trochę gorzej. Jak jej to powiedzieć ?? Proszę o pomoc PILNIE !

Gość sialalalalalalala
no najlepiej szczerze z nią porozmawiaj, albo powiedz, że Twoja przyjaciółka bardzo chciała z Tobą iść a ty nie wiedziałeś a tamtej bardzo zależy i czy nie będzie bardzo zła jak pójdziesz z tą drugą. jak jest normalna to zrozumie

Mialam podobna sytuacje, tzn zaprosiłam jednego kolege na studniówkę, ale później napatoczył się koleś, który mi się spodobał i z którym chciałam iść bardziej niż z kolegą. Powiedziałam więc po prostu prawdę koledze, że go lubię i naprawdę chciałam z nim iść, ale poznałam kogoś i chcę iść z tą właśnie osobą. Kolega nie był w ogóle zly ani obrażony. To normalna sytuacja, każdemu się może przytrafić. Więc po prostu porozmawiaj z koleżanką szczerze, powiedz jej prawdę. Jak zrobisz to odpowiednio wcześniej, czyli teraz, to nie będzie żadnego problemu, na pewno zrozumie.

Gość rmx
Właśnie mam taką sytuację jak koleżanka. Dzięki za odpowiedz