Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaTamPropozycja..

Pomacam tyłczek młodej dziewczyny (oczywiście za kase)

Polecane posty

Gość TakaTamPropozycja..

Witam mam 28 lat i szukam młodej (16-20lat) dziewczyny która nastawi mi swoją pupcie a ja będę mógł ją bezkarnie macać. Ale wpierw byśmy poszli na kolacje do drogiej restauracji (zawsze chciałem iść do takiej tylko nie miałem z kim ) ubrała byś się w swoją najlepszą wyjściową sukienkę,mogła byś zamówić co tylko chcesz z menu za każdą cenę,do tego za samą kolacje dostaniesz ekstra 40 zł.Potem pójdźmy do mnie,do mojego pokoju w akademiku (jestem doktorantem) ,ściągniesz swoje majteczki i nastawisz swoja pupcie a ja ją będę masować parę minut za to dostaniesz 30 zł.A jeśli pokażesz i dasz pomacać swoje cycuszki to pójdzie następne 30 zł. Czyli w sumie 110 zł + kolacja w dobrej restauracji. Moje wymagania Śliczna buzia,brunetka,piękna jędrna cera,wrażliwa oczytana z pasjami i zainteresowaniami Aha i najważniejsze musisz być na co dzień normalna tzn nie być profesjonalistką.

Gość TakaTamPropozycja..
upppp

Po co Ci oczytana do macania tyłka. W między czasie będziesz z nią o doli i niedoli ludzkiej egzystencji dyskutował?

Gość TakaTamPropozycja..
Nie interesuj się, wypinaj tyłek! :classic_cool:

Gość kulejka
Skoro bez majtek to widac bedzie jej cipke wiec powinienes dorzucic z 100 kolejna:P

Gość TakaTamPropozycja..
asiaasiula-no ale do tego dochodzi kolacja w restauracji,gdybym chciał przy niej milczeć to poszedłbym sam. Jestem otwarty na rozsądne negocjacje.

Gość Mogę się obyć bez kolacji
Daj mi za to dodatkowe 90 zł, czyli razem 200 za godzinkę w akademiku