Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWELINKA MALINKA MALINOWA

ROZCZAROWANI CIALEM PARTNERA?

Polecane posty

Czy mial ktos tak ze podczas pierwszego zblizenia rozczarowal sie cialem partnera? i co dalej?

ale jestem głupiutka hi hi hi hi h ih pisk

ups baczuś mi się wymsknął,czuje że z przebitką,zmienie majteczki i zaraz wracam, kochani

Gość WIELKIE LOL
:)

Gość madziaaaa 8686868686
Byłam z chłopakiem jakieś 5 miesiecy, niestety gdy pierwszy raz zobaczyłam go nagiego rozczarowałam się. Owszem wiedziałam że jest szczupły ( widywałam przecież każdego dnia) jednak gdy zobaczyłam go całkiem nagiego chciało mi sę śmiać :D blady, chudy ( widziałam żebra ;) ) a do tego okropne kudły na klacie kroczu nogach, całość straszna :o Zakończyłąm ten związek, nie czułam się się dobrze, to pewnie strasznie płytkie pobutki ale nie oszukujmy sie wygląd jest ważny.. może gdyby on nie był tak przewrażliwiony i kobiecy w stylu bycia ;p Mogłabym zaakceptować to ciało.. ale ciagle miał fochy, obrażał sie o bzdety płakał itp :o Bartuś pozdrawiam 🖐️ :D

Gość tęgi grubas 100kg
:D 🖐️

Gość niwenka sarenka
Nooooo ja byłam zaskoczona, ale mega pozytywnie :) Widziałam że jest wysportowany, ale te mięśnie na brzuchu mnie zszokowały, do dziś uwielbiam je całować :)

Gość Joooolietka
Kurcze ja na szczescie nie mialam tak ich numerow I nie musialam nikogo ranic:) uff

kiedyś spotykałam sie z pewnym chłopakiem wydawał się fajny ale jak miało dojść do czegoś to sorry ale podziękowałam nie dałam rady miał koszmarne ciało

Gość rtrtttyty
ale z was glupie dziwy, a wy zawsze bedziecie piekne? za 15 lat i na was mąż bedzie patrzyl z obrzydzeniem

Kiedyś będąc na wakacjach widział bardzo przystojnego facet- twarz i postawa idealna, niestety moje ach i och mineło gdy dostrzegłam pryszcze na plecach :o - na szczęście to tylko nieznany mi człowiek :D Podejrzewam, że w erze push-up wielu facetów doznaje szoku na widok mikrobiustu dziewczyny ;)

Gość oivrei
no to ja mam brzydkie cialo celuit na tylku blizny po operacjach po wypadku oraz wiszace duze bardzo piersi rozmiar E ciezkie blada skora bo mialam juz usuwane podejrzane znamie przez co sie boje opalac nie mam szans na milosc:(

no sorry ale mając 25 lat a 40 jest różnica w wyglądzie ale jak się widzi 25 latka z ciałem 40 latka to chyba wrażenia nie robi

Gość elemelka lat 30
ja mialam podobnie- poznalam kolesia w necie - wymienilismy sie fotkami, pisalismy do siebie, dzwonilismy..wszysko ok- mialam jego zdjecie z plazy (ale tylko do pasa hehe)-cialo sportowca-miodzio W koncu pierwsza randka w kawiarni- i tu ZONK- no mial nogi jak patyczki-a to jest dodac musze taka moja mala schiza-u mnie odpadaja lysiejacy i faceci z rachitycznymi nozkami- obrzydza mnie to i koniec. Wypilam grzecznosciowa herbate, podziekowalam mu za spotkanie, ale powiedzialam ze niestety "nie pasuje do mnie"

Gość kto pyta...
Kiedyś rozebrałem fajną babkę a tutaj cycki murzynki. Normalnie sutki wielkości średnio wysmażonych placków ziemniaczanych. Podziękowałem.

Gość Lewiatan po tuningu
Kiedys taka poznalem jak sie rozebrala to ucieklem - rozstepy, obwisly brzuch, i cycki. Krowie sutki, i szpetna blizna po cesarce. Fuj

Gość Kratkostajny
moja laska ma małą i dziecinną cipkę jak się mam z nią seksić nie wiem

Lepsza blizna po cc niż rozcięcie na ciipie :D

Gość oivrei
boje sie:o ze zakocham sie i podaruje mezczyznie swoje cialo w dowod milosci a ten wzgardzi:o przez rozne mankamenty serce by mi peklo:/

Gość Joooolietka
Oj faceci faceci, wiekszosc kobiet ma rozstepy I celulit I nie zawsze idealne piersi czy brzuchy takie zycie, za duzo photoshopa ogladacie ...:/

Nikt z nas nie jest ideałem, czasem sami za bardzo sie nakrecamy idealizujemy wyobrazenie o partnerze a póżniej szok.

Gość Lewiatan po tuningu
Ona miala rozstepy nawet na rekach! Brzuch tak poorany, ze szok. Skarpety wiszace, i ta ochydna blizna. W ciuchach fajnie wygladala - opalona czarnulka, zgrabne gladkie nozki. Ale bez ciuchowa szok

Gość ja mialam dwa takie
przypadki... pierwszy wyglądał fajnie wiedziałam że ma lekki brzuszek, ale jak się rozebrał to mi się odechciało wszystkiego... brzuch nie był taki mały jak mi się wydawało :O przestał być dla mnie atrakcyjny w moment także zakończyłam znajomość. a kolejny to był pan który okazał się fajnym facetem dobrze zbudowanym ale to co miał w gaciach mnie przeraziło :) maleństwo, więc również się skończylo :)

Gość SSSSSSSSSSLAAAAAAAAAAAAN
MOJ MAZ JEST CHUDY...AAAAA CO TAM!? KOCHAM GO :)

Gość SSSSSSSSSSLAAAAAAAAAAAAN
MOJ MAZ JEST CHUDY.AAAAA CO TAM!? kocham go!!!!!!!!!!!!!

Dlatego kobieta decydujaca się na ciąże powinna mieć stałego partnera który ją kocha i nie zostawi z powodu opony blizny czy rozstepó ( widziałam 2 blizny po cc każda była ledwo widoczna więc dziwi mnie to co piszesz o tej bliznie )>

Gość Lewiatan po tuningu
Ja widziałem tylko jedną, i modlę się żeby się nie powtórzyło. Mam uraz, i za każdym razem jak idę do łóżka z nowo poznaną mamuśka mam obawy kiedy zdejmuje z niej majtki :-o na szczęście wszystkie pozostałe rodziły naturalnie. Ale oponkę każda miała :-)

Gość no to superrrrr
ja też mam dosłownie wszędzie rozstępy. ramiona, piersi, brzuch, nogi a jestem i zawsze byłam szczpła :( do tego mam na brzuchu i udach blizny po oparzeniu trzeciego stopnia :( fajnie.. jestem skazana na potępienie i nigdy nie zaznam akceptacji i szczescia. kazdy facet jak mnie zobaczy to ucieknie :(