Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika20

tabletki a ciąza a krwawienie ?

Polecane posty

Gość angelika20

wlasnie koncze swoje pierwsze opakowanie tabletek :) biorę Vibinmini i w tych tabletkach jest tak że bierze sie je pzrez cały miesiac, tylko przez ostatnie siedem dni tabletki nie zawierają czegoś tam i sa innego koloru (białego) są tylko po to aby regularnie brać tabletki i nie wypaść z tego rytmu :) ja mam pytanie skoro dzisiaj wziełam 2 białą tabletkę to kiedy mam się spodziewać krwawienia :) dzisiaj dokładnie o 20. moje drugie pytanie : czy jezeli przez caly miesiac nie mialam biegunek wymiotów itp. i bralam tabletki reguralnie o tej 20 godzinine, a dzisiaj pierwszy raz chlopak we mnie doszedł to jaka jest szansa na ciąże ? bardzo się boję jednak moja ginekolog mowila ze te tabletki dzialaja od pierwszego dnia z tym że 1 dzien to krwawienie... ja wolalam poczekac do zakonczenia wszytskich żółtych tabletek :)

" ja mam pytanie skoro dzisiaj wziełam 2 białą tabletkę to kiedy mam się spodziewać krwawienia " W trakcie przyjmowania tabletek placebo lub najpóźniej w dniu kiedy rozpoczynasz kolejne opakowanie. Krwawienie może też nie pojawić się wcale. Informacje te znajdują się w ulotce dołączonej do tabletek. "czy jezeli przez caly miesiac nie mialam biegunek wymiotów itp. i bralam tabletki reguralnie o tej 20 godzinine, a dzisiaj pierwszy raz chlopak we mnie doszedł to jaka jest szansa na ciąże?" Według indeksu Pearla 0,3%. Według mnie 0%.

Gość angelika20
czarna_jagodziankaa- nie biorę tabletki aby uniknąć ciązy :) Perwersja - dziękuje ślicznie :*