Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jednego malucha

pytanie o ŁÓŻKO I MATERAC dla dziecka 2,5 letniego

Polecane posty

Gość mam jednego malucha

mamy podpowiedzcie jaki materac albo lepiej z jakiej firmy kupic dla dzeicka do lozka ?? lozko bedzie mialo wymiary 70x160 cm. syn ma 2,5 roku prawie i poraz zeby przeniosl sie z lozeczka do lozka :) lozko zamowiony ale problem z materacem bede wdzieczna za rady :)

Gość mam jednego malucha
oj no zadna z was nie przenosila dziecka z lozeczka do lozka i nie musiala kupic materaca?? :)

Gość mam jednego malucha
ja kupilam takie drewniane z barierka zeby nie wypadl i no i ten materac :)

Gość Hairy lady 25
matko sracie na dtymi dziecmi jakby to mialo znaczenie!! bachor to bachor dzieci w afryce spia na ziemi i tez zyja!!!

Gość mam jednego malucha
blondi-ania ..... dzieki za link fajny ten materac sprawdze tylko czy beda mieli taki wymiar jak potrzebuje :) dzieki

Gość Grażynka99
Materac to rzecz, na której nie należy oszczędzać, można kupić mniej efektowne łóżeczko ale nie materac, warto rozważyć zakup materaca lateksowego z tego co czytałam ma bardzo dużo zalet, których nie posiadają piankowe czy bonelowe więcej tutaj http://wyspanedziecko.wikidot.com/blog:_start/date/2016.10

Materacyk dla dziecka powinien być jak najlepszej jakości, żeby dziecko miało przyjemny sen w wygodnych i zdrowych warunkach. Ekologiczny materac PlantPur zadba o zdrowie dziecka, również dlatego, że jest pokryty warstwą antybakteryjną, dzięki czemu materac łatwiej utrzymać w czystości. Nasze materace zbudowane są z pianki termoelastycznej, która dopasowuje się do kształtu ciała, idealnie je podpierając. Zapraszamy na naszą stronę: www.plantpur.pl gdzie chętnie doradzimy w wyborze materaca.