Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda mama...

Przeczytałam rozmowę męża z przyjacielem i ryczę cały dzień. Przeczytajcie :(

Polecane posty

dodam jeszcze - ludzie różnie wylewaja swoje frustracje, szczególnie jeśli rozmawiaja ze swoimi przyjaciółmi. Tak jak pisałam, więcej można by doradzic, gdyby autorka coś więcej napisała o ich zyciu. woda_toaletowa- taaaa, każda potrafi? To ciekawe dlaczego w Polsce jest tak głośno o znieczuleniu czy cesarkach na zyczenie, skoro to taki banał urodzić dziecko. Poleciałaś moja droga...

Gość ndskldjsa
W 2 miesiące to powinnaś być już płaska jak deska. Twoje ćwiczenia to zajmowanie się dzieckiem. Do tego nie powinnaś tyle żreć i już byłabyś szczupła. No ale nie, lepiej ryczeć i wpierdalać co masz w zasięgu wzroku.

Gość esterciaaaaa
Dla mnie to jest prowokacja jak nic! Ten niby kolega wypowiada sie jak jakas baba z kafeteri :D

Gość ktotaam
problemem nie jest jej wyglad - bo to zmieni, nie jest nawet zona kolegi, bo podobac obiektywnie sie moze, problemem - wg mnie - jest fakt, ze ten cwok nie widzi, co ta kobieta mu dala, co zrobila... on DALA MU DZIECKO! Powinien ja za to na rekach nosic, pomagac, wspierac, kochac... a on co? Tylko ze wieloryb :( frajer

"o podobac obiektywnie sie moze" może, ale on chce więcej i bezczelnie wali do "właściciela"

Nawet jeżeli ten konkretny przypadek to prowo, nie zmienia to faktu, iż taka sytuacja może się zdarzyć. Mało to zjebów i buraków chodzi po świecie? Co zaś co kolegi męża to nie widzę w jego zachowaniu nic nadnaturalnego - każdy normalnie myślący facet by wypowiadał się w taki sposób.

Gość ktotaam
szczerze? Gdyby jakis kumpel mojego partnera powiedzial tak o mnie a juz do niego samego... chyba zostalaby plama na scianie ;P

Gość ktotaam
choc wlasciwie to juz prawie moj byly partner wiec nie bede moze o nim... :/

Gość _stokrotka
dobra ludzie nie produkujcie sie bo to sciema, autorka uciekla

Trza było mniej żreć w ciąży! Nie powiesz, że nie wiedziałaś, że po porodzie będziesz tłusta? Moja 2m-ce po porodzie wyglądała lepiej niż przed. Chyba mało wiecie o czym i jak potrafią gadać kumple między sobą. Autorka powinna wziąć sobie do serca tą rozmowę i wziąć się za siebie. A jakbym dostał taką kartkę z tą rozmową, to bym sam ją spakował.

moze jakis trójkąt Ty - Wieloryb , żona kumpla i CIPOWATY ;)

Gość nie wierze. to prowo
rozmowa jest taka, jak by odpowiadaly osoby tutaj na forum ... dialog jest jakis taki ugrzeczniony i zbudowane cale zdania nie wierze ze moga byc tacy kretyni a do tego co chamsko mowi ze kazda potrafi .... nie zacytuje cie chuju--- urodzic dziecko na pewno nie masz dzieci i zycze zebys nigdy nie mial. tyle.

zacznij pisać z przyjaciółką o tym jaki to on kiepski w te klocki i zostaw "przypadkowo" otwarte gg

Gość gfrge
kurcze jestes 2 mce po porodzie a Twoj facet ma pretensje ze wazysz wiecej? a co on myslal? ze ledwo dziecko wyskoczy a Ty godzine po bedziesz miala figure modelki? ktos pisal o tej kartce z zyczeniami. wiesz co ja bym zrobila? dala ta kartke z dopiskiem koniec z nami, wreczyla mu spakowana walizke i kopnela w cztery litery. a potem wzielabym sie za siebie, zeby jak najszybciej wygladac jeszcze lepiej niz przed ciaza, silownia, makijaz, ciuchy itd. i bym sie wystroila i pokazala sie mezowi np jak wpadnie do dziecka. i niech widzi jaka laska mu uciekla :) on w ogole zdaje sobie sprawe jak Ty sie poswiecalas? wie chociaz ze porod BOLI? kurcze facet powinien nosic kobiete na rekach za to ze urodzila mu dziecko i przechodzila meczarnie, a nie wyzywac od wielorybow zaraz po porodzie :/

jeszcz na porodowke zabieraja patrz jak ja cierpie i dalam ci dziekco,a sprobuj chciec ja rzucic to bedzie wlasnemu dziecku wode z mozgu robila hahah babsztyle

Gość kokosanka323
pendzior Chyba mało wiecie o czym i jak potrafią gadać kumple między sobą.'' No to oswiec nas. Wy to jednak jestescie swinie, wam powiedziec ze nie ma sie orgazmu to juz kurwa foch na miesiac :D

z jednej strony facet zlamas, bo mega chamsko o tym mowi, ale z drugiej strony sorry - w ciazy nie trzeba przytyc 30kg a potem sie dziwic ze sie wyglada jak wieloryb... nie dziwie mu sie ze mu sie nie podobasz, to tyllko i wylacznie twoja wina , ze sie tak roztylas. mam znajome w ciazy i przybraly tylko pare kilo, i ledwo po nich widac, nikt ci nie kazal tak sie roztyc

Gość am ncvSDMB VC
WIELORYB TO WIELORYB jest okropny to i co sie mezowi dziewic , dzieckiem sie tłumaczyc nie mozna , wszystkie grzechy z tej przyczyny nie zostaną wam odpuszczone ! trzeba o siebie dbać , a jak nie taryfy ulgowej nie ma , i łaski zadna nie robi , jak sie nie podoba droga wolna , zawsze sie znajdzie inna kobieta jest was tyle se głowa boli .

Gość dymalem twoja matke
z czatu chyba nie da sie skopiowac ... a ty taka chistoryjne zarecytowałas słowo w słowo jakbys miala pamiec absolutna.

Gość am ncvSDMB VC
dała mu dziecko i ma ją na rekach nosic ???? co za bzdura !! co za brednia takie co dają dziecko spotyka sie nawet w rynsztoku , i burdelu jak i na imprezie , wiec zadna łaska

" moze jakis trójkąt Ty - Wieloryb , żona kumpla i CIPOWATY" gdzie was matematyki uczą - to czworokąt - z uwagi na wieloryba nieforemny

Gość am ncvSDMB VC
wam to sie w ogole wydaje , z e jestescie wyjatkowe ,a jestescie tylko tym czym jestescie , jestescie stworzone dla uciechy mezczyzn , kazda religia o tym pisze .

Gość dymalem twoja matke
bo ja nie rozumiem kobieta powinna przytyc w ciazy 11-15 kg. ale ja sie siediz i wpierdala beben rosnie i na dzwonie 30 kg za duzo i jedna wymowka a bo jestem w ciazy mi wolno. i huj później siedzi taka jedna z druga i wyje. a to dopiero poczatek swinki , bo jak zrzucicie te 20-30 kg to zostana wam wiszace fałdy, cycki placki i w huj rozstepów.

a to przepraszam - choć ten trójkąt nadal z mocnym przesunięciem masy, więc nie wiem czy nie powinno się go umieścić w przestrzeni Riemanna?

Gość AmyWinehouse
a on k*rwa to co model jakiś? do k*rwy nedzy co za pedał :D sorry ... ale wiem że cie to boli wiem ile to cie kosztuje tego z głowy juz tak łatwo nie wyrzucisz nie bedziesz mogła wrócić do poprzedniej relacji z mezem majac jego słowa w głowie.. dlatego musisz z nim o tym sczerze porozmawiac i to jak najszybciej.. moze się opamięta i zrozumie że potrzebujesz czasu zeby wrócić do formy, z reszta czego on się do cholery spodziewal że po ciąży beedziesz wygladac jak supermodelka Victoria's Secret? takie rzeczy tylko w TV!!! Pogadaj z nim, a jeśli nadal bedzie cie atakował to zadecyduj sama czy chcesz być z kims kto kocha Cie wyraźnie tylko za twoją powierzchowność...;/

może zgłoś się do Drzyzgi, to nawet pójdę do kogoś kto ma telewizor obejrzeć

podsumowujac , widziąły gąły co brały,jak sobie zrobila dziecko z fletme to teraz ma.