Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda mama...

Przeczytałam rozmowę męża z przyjacielem i ryczę cały dzień. Przeczytajcie :(

Polecane posty

tak nie ma ochoty na żonę kolegi: MM: To ty jesteś durny.chociaż ty zawsze miałeś większe szczęscie do bab i dalej to trwa Jego przyjaciel: nie wiem o co ci chodzi. MM: To się zamieńmy za żony ...nikt normalny takich tekstów do kolegi nie posuwa, bo by w ryj dostał... wiec albo prowo albo mąż zabrany ze Stołecznego Schroniska dla Przygłupów w ramach akcji Przytul Idiotę

"wiadomo że większość mężczyzn to niedorozwoje, ale żeby aż tak?????????" @Zielona, ale swoich żali na męski ród nie musisz tutaj wylewać. Owszem, maż Autorki to burak, zauważ natomiast, że większość facetów się tu wypowiadających go potępiła.

Gość dodam jeszcze
mierczkowata, ale przeciez mozna sie kumplowi poskarzyc, ze zona po slubie przytyla, ale zaraz wyzywanie od orek, ze rzygac mu sie chcialo i stanac mu nie mogl. Przeciez to cham pospolity i z takimi to tylko po chamsku. Swoja droga najprawdopodobniej on caly czas taki byl tylko autorka dopiero teraz sie dowiedziala. Ja bym nie rozmawiala tylko jak bozie kocham wykorzystala bym pomysl faceta, i zaczela bym chodzic na silownie dziecko zostawiajac tatusiowi czyz nie tego chcial.

i się zrobiła konkurencja dla Anetki autorko podaj mężowi kebab na Wigilię

Gość ldadaldkalklda
a ile wazysz i mierzysz autorko?? i ile bylo wczesniej ? wspolczuje Ci... ciekawe czy on by tak szybko schudl

Gość dfhdrud
Nie ma co się rozwodzić nad tym, musi mu powiedziec, że to przeczytała, nie ma co dusić tego w sobie i tworzyc jakieś mury. karty na stoł. Jest skurweil i tyle. Zapytaj go wprost co ma zamiar z tym zrobić? I jak on by się zachował na Twoim miejscu?

Gość dodam jeszcze
mialo byc, ze przytyla po ciazy

Gość ldadaldkalklda
akronim Anitki :P ah te jej kebaby

Gość odpowiem na pomarańczowo
a wiesz Zielona, że też mi to przyszło do głowy... ile facet ma lat? jak dla mnie skończony dupek. Ja na pewno powiedziałabym mu że wiem - pomysł z kartką świąteczną jest super - wydruk rozmowy w załączeniu. Nie wiem, czy nie wyjechałabym na święta do rodziców np. /bez wtajemniczania kogokolwiek w szczegóły/. Dałabym mu odczuć, jak się czuję. Na pewno nie puściłabym mu płazem takiego chamstwa.

" Zapytaj go wprost co ma zamiar z tym zrobić?" to już wiemy, dobierze się do Klaudyny, a koledze opchnie Mariolkę

Gość Aska kraska
Ja bym powiedziala ze przeczytalam i w dup... mialabym teraz jego prywatnosc... pojechal po calej lini i to jeszcze zeby kolega musial go upominac a on swoje... ponizyl autorke.. ja bym powiedziala idluuugo dlugo miala z nim na pienku. Wiadomo ze autorka nie odejdzie teraz bo male dziecko ale radze powaznie zadtanowic sie nad tym zwoazkiem i uczucirm meza, bo jak ktos juz wspomnial.. a co jak bedziesz chora albo cos takiego, wiesz juz ze na niego liczyc nie mozesz... oj ja bym sie szybko do niego nie odezwala moze tylko formalnie ale traktowala jak powietrze...

Gość ldadaldkalklda
najchetniej na TWoim miejscu to bym schudla i kopnela go w dupe ale skoro to Twoj maz i macie razem dziecko to nie takie latwe

Gość dfhdrud
Nie można wymagac od kobiety 2 miesiące po ciąży, że będzie ważyć t50 kg, to niedojrzały dupek, nie nadaję się do życia, przykto mi. Jak będziesz miała wypadek, albo zachowrujesz to co? tez tego nie zrozumie?

Gość ldadaldkalklda
ja i bez ciazy nie potrafie schudnac :D a co dopiero po ciazy.. debil i tyle

i co, że się odchudzi? jemu ma się prawo nie podobać gruba kobieta ona schudnie, a on i tak będzie uważał, że cudze żony lepsze

Gość sephora20099
a jak wogole dowiedzialas sie o tej rozmowie? wlamalas sie mu na mejla?

dodam jeszcze- toż zapytałam autorki, czy gosciu zawsze był chamem! Też uważam, ze to chamskie i tyle. Tylko wiecie, jeśli facet był ok i nagle takie cos? Nie znamy ich relacji.. Ale z tego, co pisze autorka to pół ciaży przeleżała w szpitalu, od dwóch miesięcy jest matką i sama przyznaje, ze nie bardzo wie jak jest między nimi bo małe dziecko itp. Stad zastanawiam sie, czy facet po prostu nie wybuchł, pod wpływem emocji tak na nia nagadał... Nie znam autorki i nie wiem jaki ma stosunek do meza. W końcu zdecydowała sie na dziecko z nim więc chyba było miedzy nimi ok?

Trzeba mieć pusty łeb i upośledzone możliwości pojmowania, żeby wymagać od kobiety w połogu, by zapierdalała na siłownię. Moja żona dawała sobie rok na dojście do formy sprzed ciąży, bo tak zalecał jej ginekolog. A ten Twój śmieć, (bo na miano męża czy ojca trzeba sobie zasłużyć), o nie materiał na partnera. Ciekawe co by zrobił, gdybyś musiała miesiąc walczyć o życie w szpitalu a wraz z Tobą Wasze dziecko? Powiem Ci, nic by nie zrobił, nie wspierał, bo jak się goownem urodzisz, to... wiadomo. Wstyd, że są takie cipomendy wśród facetów. Po prostu wstyd.

100% PROWOKACJA nawet najwieksze zje.. na swiecie , psychopaci nie wyrażają się tak o swoich kobietach....

Gość dfhdrud
Skoro nie możesz od niego odejść (ale to najlepsze rozwiązanie) to wyprowadź się z sypialni, wstaw sobie łóżko do pokoju małego, gotuj tylko dla siebie i dziecka, nie sprzątaj po nim, nie pierz jego ubrań itd. Przestań żyć z nim jak z mężem i zacznij traktowac go jak wspólokarora, jak mały podrośnie to pójdziesz do pracy, wytprowadzisz się i poszukasz nowego faceta. Jesli to możliwe to wyprowadź się do matki. Bo powiedź sama, będziesz umiała się teraz z nim kochać, po takich słowach?

sa tacy faceci,caly zycie moze narzekac na swoja babe a nie ma odwagi odejsc itp... takze,jezeli chcesz z nim byc to poprostu musisz zaakceptowac jego styl ,i ze bedzie Ciebie zdradzal.

autorko bardzo mi przykro , co za suknsyn , wiem ze Ci smutno i przykro :( powiem Ci ze nawet gdybym faceta baaardzo kochala po czyms takim nie umialabym z nim byc , Ty mu dalas dziecko a on tylko o wygladzie , strach pomyslec jak z takim by bylo na starosc , jakbys chorrowala byla niedolezna itd pewnie by sobie inna znalazl , zallll , ktos tu dobrze napisal ja bym mu to wydrukowala wlozyla do koperty spakowala i wyrzucila na zbity pysk , powodzenia , podejmij dobra decyzje

@ blankini raczej prowokacja, ale doceń ludzi, potrafią być naprawdę beznadziejni

co wy cały czas z tym wyglądem - jak to kobiety, nic tylko o wyglądzie - to jest mały problem, problem to jego zainteresowanie żona kolegi

Gość dodam jeszcze
mireczkowata mi chodzilo raczej o to, ze on podczas prywatnych rozmow z kolegami zawsze byl takim chamem, dziewczyna w tych rozmowach nie uczestniczyla wiec skad mogla wiedziec jaki jest. Wylanie frustracji w ten sposob? Nie wydaje mi sie. Akronim nie wiem czy problemem jest zainteresowanie zona kolegii czy tez znudzenie swoja

ale peany typu "dalas mu dziecko" to troche smieszne ludzie wysrac bachora to prawie kazda potrafi bez przesady ,Ja wiem,ze w Polsce jest kult Matki Boskiej,ale troche rozumu tez by sie przydało.

-10/10 ­ naprawdę, starajcie się bardziej. ­ ja rozumiem, że dziś jest piątek i dopiero co skończyliście lekcje, ale to już chała na całego :O

"Akronim nie wiem czy problemem jest zainteresowanie zona kolegii czy tez znudzenie swoja " bez różnicy, odchudzanie tu nie pomoże (co nie znaczy, że ma o siebie nie dbać) oceniając po słownictwie i sposobie wyrażania emocji: facet jest prymitywny i raczej lepszy nie będzie - jak sobie ubzdurał, że "cudza żona lepsza, to lepsza"

Gość ooonnnnaaaa
No to masz motywacje by schudnąć!!