Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda mama...

Przeczytałam rozmowę męża z przyjacielem i ryczę cały dzień. Przeczytajcie :(

Polecane posty

kokosanka323; to co między kumplami zostaje między kumplami. Już się moja o tym przekonała. Też straszyła, że seksu nie będzie i takie tam. A co to, seks jest w nagrodę?! Każdy ma prawo do prywatności i nie interesuje mnie o czym i jak rozmawia z koleżankami czy siostrami. W ciąży przytyła 12kg. Ale to ja gotuje i dbałem, żeby nie zrobiła z siebie wieloryba. Jak chciała jeść więcej to wprost jej to mówiłem. No ale jak wolicie wylewać żale na forum, miast rozmawiać z partnerem... To sami jesteście sobie winne/i.

Gość Uwolnic orke!
Nie przejmuj sie na pewno tak zle nie wygladasz

Gość dymalem twoja matke
pewnei ze tak tłuste wieprze sa same sobie winne. wpierdalaja za 5 i sie dziwia

hahaha, wiecie co, jakby mi facet w ciazy mówił, ze mam nie jeśc bo przytyję chyba bym mu się w twarz roześmiała :) Ja przytyłam sporo w ciazy, nawet nie pamiętam ile bo mi to latało. A kochaliśmy się jeszcze dzień przed porodem. A po porodzie rok dochodziłam do formy. I przenigdy złego słowa od mojego faceta nie usłyszałam. No ale mam w domu kogos, kto mnie naprawdę kocha i wie ile kosztował mnie poród, czy karmienie piersią. Normalny, kochajacy facet zdaje sobie sprawę, ze dojscie do formy i figury sprzed ciaży wymaga czasu. I swojej kobiecie ten czas daje. Kropka.

obstawiam że facet ma najwyżej 25 lat:D tylko gówniarze i Ci co nie kochają swoich żon wypowiadają takie teksty strasznie Ci współczuję,można się rozczulać dalej nad sobą albo wziąć się za siebie. Mi nigdy mąż czegoś takiego nie powiedział...Faceci są ograniczeni,wiadomo że po ciąży ciało się zmienia,widocznie twój mężulek tego nie rozumie.

Gość gfrge
faceci nie badzcie tacy madrzy. wezcie sobie przyczepcie cos ciezkiego do brzucha na 9mcy, rz..gajcie dzien w dzien, i wyobrazcie sobie jak to musi bolec jak duza glowa dziecka przechodzi przez pochwe. a potem wyzywajcie swoje kobiety od wielorybow. nad swoimi jajami sie uzalacie jak nie wiem co, to moze sprobujcie sobie porod wyobrazic

Gość kokosanka323
ale straszyla ze seksu nie bedzie z jakiego powodu? kazdy ma prawo do pryawtnosci, ale nie zeby obgadywac swoje dziewczyny w rozmowach z kumplami, albo obgadywac inne kobiety w sensie ze tamta w czyms lepsza od mojej. W tym momencie robicie ze swoich kobiet idiotki, wasi kumple wszystko o niej wiedza a pozniej sie spotyka ona z nim i gadaja sobie jak gdyby nigdy nic. Dlatego ciesze sie, ze moj facet rzadko beze mnie gdzies wychodzi

No chyba zachodząc w ciążę jesteście świadome, że przytyjecie, i że może być trudno potem zrzucić? Żadna mi nie wmówi, że jak jej facet się roztył to nie rozmawiała, wręcz obgadywała go z przyjaciółką. Pomijam pary, które lubią więcej ciałka.

Gość sephora2009
'' "A co to, seks jest w nagrodę?! " Otóż to, jeżeli wy kobiety myślicie, że to jest jakaś nagroda, której nie ma gdy facet jest niegrzeczny, to zapewniam, że jesteście w błędzie.'' Tak jest, gdy seks z ta sama osoba juz nie kreci

"ale nie zeby obgadywac swoje dziewczyny w rozmowach z kumplami (...) Dlatego ciesze sie, ze moj facet rzadko beze mnie gdzies wychodzi" Czy wy naprawdę myślicie, że jak wychodzimy gdzieś bez was to o was mówimy? nie, ubaw po pachy

Gość Magda223mj
Krytykujecie tego faceta tylko..ale no wyobraźcie sobie,że nagle wasz facet jest bardzo otyły. Nie przeszkadzałoby by wam to? Wątpie! Każdy z nas chce mieć partnera , który jest atrakcyjny dla otoczenia. Z bardzo brzydką/ otyłą osobą czasem jest wstyd wyjść.

Gość gfrge
no my jestesmy swiadome, ale Wy faceci chyba nie. rada dla kazdego faceta: jak juz chcecie dziecka i macie zamiar je zrobic, to uswiadomcie sobie najpierw ze Wasza kobieta bedzie wygladala inaczej, bedzie grubsza, bedzie miala obwisle cycki i faldy na brzuchu. potem zastanowcie sie jeszcze raz czy chcecie dziecka, a dopiero potem wezcie sie za jego robienie. moj facet sie roztyl, ma juz spory brzuch itd. i wiecie co faceci? kocham go tak jak kochalam kiedy byl chudszy, nie obgaduje go i podoba mi sie nawet z tym brzuchem.

Jakoś nigdy nie patrzyłem na żony przyjaciół inaczej, po tym co usłyszałem od ich mężów. Tylko kobiety pamiętają i wypominają takie rozmowy

Kwestia rozmawiania na temat swoich partnerów/ek z kumplami/psiapsiółami nie jest niczym zdrożnym. Problem pojawia się dopiero gdy elementy intymne wychodzą na światło dzienne. Ja również nie chciałbym aby moja partnerka omawiała nasze życie seksualne albo moje problemy zdrowotne czy cokolwiek innego ściśle prywatnego. Oczywiście ogólniki to nie problem, ale szczegóły już tak.

Gość gfrge
Magda - ale Autorka rodzila 2 mce temu, dzieckiem pewnie tez sama sie zajmuje bo jasnie pan tatus nie moze. kiedy ona ma schudnac? kobieta powinna miec chociaz te 3mce po porodzie zeby dojsc do siebie, potem moze zaczac myslec o powrocie do formy

jak mój facet dostał oponki nie rozmawiałam o tym z przyjaciółką tylko z nim samym. Rzucił McDonalda to i oponka zniknełą. I jakos dalej mnie podniecał :) Nie wiem, co by było gdyby przytył nie wiem, 20kg- ale wiem, ze gdyby spowodowane to było chorobą zrobiłabym wszystko, zeby mu pomóc zrzucic (również ze względu na jego zdrowie) a nie pieprzyła, że jest wielorybem i mnie nie podnieca.

Mireczknwataa; ktoś zapisał o wystawieniu go z sypialni. Poza tym, lubicie grać seksem...

Gość thommy
No ale taka prawda,że jeśli chodzi o Polki to są bardzo zaniedbane po ciąży. Rzadko kiedy ładną dziewczyne sie widuje. Zwykle to tłuste włosy, dresik , adidaski i brudna cała. Myślą,że po porodzie to juz moga byc takim flejami, bo faceta na dziecko złapały.

No przecież nie tyje się od patrzenia na jedzenie. Druga sprawa, jak kobieta sama zajmuje się dzieckiem po porodzie to gubi kilogramy w oczach. Do tego karmienie piersią. Ja akurat pomagam żonie od samego początku.

"o tego karmienie piersią. Ja akurat pomagam żonie od samego początku." karmisz piersią, łał

pendzior, to, że należy pomagać swojej kobiecie w takiej sytuacji jest rzeczą oczywistą i aż dziw, że trzeba o tym w ogóle pisać. Jednak różne są kobiety i również przechodzą ciążę. Bywa, że kobieta je normalnie, a i tak +20kg się jej oberwie. Ważne jest aby potem, stopniowo o siebie zadbała i wróciła do normalnej wagi. Tutaj ważną rolę odgrywa zresztą facet, który poprzez wsparcie przy dziecku i w pozostałych czynnościach umożliwia kobiecie znalezienie czasu na zajęcie się figurą.

Akurat ja gotuje i ściśle przestrzegam zdrowej i odpowiednio do wagi zbalansowanej diety. Nie da się w ten sposób złapać dodatkowych kilogramów.

uwielbiam jak o ciaży i tyciu wypowiadają sie faceci :) Ludzie, ciaza to ciażą- hormony szaleją przeważnie. Ja odstawiłam fajki jak zaszłam w ciazę i normalnie uwielbiałam jeść :) Jakos mój zwiazek sie nie rozpadł, nikt mnie wielorybem nie nazwał- no moze poza teściową :) Wieć taka radę mam do facetów- dajcie zyć tym Waszym kobitom, a jak uważacie, ze są grube to im pomózcie zrzucic kilogramy, a nie od wielorybów wyzywajcie- bo to chyba nikogo nie motywuje :)