Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!

LEKARZ NA USG POWIEDZIAŁ ŻE Z SERDUSZKIEM DZIECKA JEST COŚ NIE TAK! POMOCY!

Polecane posty

Gość załamana!

Witam serdecznie :( proszę o jaknajszybszą odpowiedz! Jestem w 25 tygodniu ciąży, jak narazie wszystko było jaknajlepiej , żadnych problemów! Dzisiaj Lekarz wspomniał że jak na jego oko jest coś nie tak z lewą komorą serca dziecka! Strasznie się boję! Płaczę cały dzień :( czy ktoś miał podobny przypadek? Nie wiem co o tym myśleć! Nie wytłumaczył mi dokładnie o co chodzi! Czy JEST TO NIEBEZPIECZNE:( codziennie modlę się o zdrowie dla mojego Dzidziusia a tutaj takie coś ! Proszę o pomoc , czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jestem załamana :( :( :( !

Gość jorkkkk
daj spokoj,jak na jego oko? od tego sa specjalistyczne badania a nie oko lekarza. Dostalas skierowanie na dalsze badania? Nie zalamuj sie.

Gość sytuniaaa
Czasem lekarze sie myla. Idz jaknajszybciej do innego lekarza prywatnie, najlepiej takiego, ktory ma dobre usg.

Gość maria awaria :)
A co lekarz powiedział? Dał ci skierowanie na usg genetyczne?

na oko ro chlop w szpitalu zmarl!!Jak mozna byc takim palantem ,zeby powiedziec kobiecie taka rzecz bez zrobienia potwierdzajacych badan.Jesli nie wyslal cie na dodatkowe badania to zdecydowanie powinnas zmienic lekarza.Stres nie sluzy dziecku ani tobie.Zglos sie do innego lekarza ,przedstaw jak sprawa wyglada a jestem pewna ,ze okaze sie ze wszystko jest w porzadku :)

Gość to faktycznie ci się spieszyło
Jak nawet 5minut nie czekałaś. I co za lekarz na oko stwierdza że coś jest nie tak z komora? Do tego trzeba wykonać usg 3d lub echo serca płodu :O

Gość a na moje oko to...
Qrwiszońskie prowo. Za coś takiego łapy powinny uschnąć!

Gość załamana!
nie dał mi skierowania na żadne dalsze badania :( zdrowie dziecka JEST dla mnie najważniejsze:( chyba macie rację muszę umowić się jaknajszybciej do innego lekarza:( w dodatku była taka sytuacja że on kazał się umowić na za dwa tygodnie , a bezczelna położna umówiła mnie na 25 stycznia! :( z tego co wiem to on ma najlepszy sprzęt w całym mieście:( Jestem naprawdę załamana :( dlaczego mój Dzidziuś ma mieć chore serduszko? Przecież dbam o ciążę :(

Gość najlepiej idz do innego lekarz
pamietam przypadek w moim miescie jak dziewczynie lekarz powiedzial ze dziecko ma wodoglowie. Zalamana po 2 dniach poszla do prywatnego i okazalo się ze wszystko ok. Bądz dobrej mysli i jak najszybciej zapisz się do dobrego lekarza prywatnie!

Gość no raczej prowo
jakby coś z serduszkiem było nie tak to wyszłoby juz w 13tc a w 18tc to juz na 100%

Gość kolejna idiotka
dupodaja co nogi umiała rozkładać a na usg prenatalne i prywatnego lekarza to już jej nie stać ! każdy ma jak dba

Gość najlepiej idz do innego lekarz
" dupodaja co nogi umiała rozkładać a na usg prenatalne i prywatnego lekarza to już jej nie stać ! każdy ma jak dba" ale pierdolisz, lepiej zamknij morde glupi kocie

Gość załamana!
na co nie czekałam nawet 5 minut? O co chodzi bo nierozumiem? To żadne prowo! Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jakbym się cieszyła Gdybym nie musiała tego pisać! Tobie powinny uschnąć Skoro przechodzi ci przez myśl że ktoś mógłby coś tak okrutnego wymyślić

Gość a na moje oko to...
Ludzie komory i przedsionki zaczynają się kształtować w 8TYGODNIU! Miała usg w 11-13 tygodniu-ok skupił się na NT,ale co robił na połówkowym? wtedy bada się narządy takie jak serce! a teraz na zwykłym usg lub lekarz mówi że coś jest nie tak i nic dalej. No bez jaj.

Gość załamana!
a skąd taka pewność że umiałam rozkładać nogi a na badania mnie nie stać? Ludzie , przecież chodzę regularnie na badania. Mówiłam już że na wszystkich wizytach wszystko było ok! Mówił że, serduszko jest zdrowe i wszystko jak należy. A dzisiaj na wizycie powiedział mi takie coś :( jak można myśleć że , to prowo? Kto by wymyślał takie rzeczy? ? ?

Gość eee tam, eee tam
załamana! "dlaczego mój Dzidziuś ma mieć chore serduszko? Przecież dbam o ciążę " :O A dlaczego nie? Rodza sie dzieci chore, dlaczego Kowalska ma miec chore dzicko a nie ty? Kowalska tez dba o ciaze. Na kogos pasc musi, to loteria. Idz do lekarza, zrob badania i tyle. Jak zdrowe to ok, jak chore to trzeba bedzie myslec jak sobie radzic w takiej sytuacji.

Gość a na moje oko to...
To co powiedział teraz nagle że jest cos nie tak i nic więcej? a linki nie dał żebyś się powiesiła?

Gość jajajajajatyty
hmm a kazal ci sie prywatnie stawic do innego lekarza na usg ???????????????

Gość załamana!
długo mnie badał po czym padły dokładnie takie słowa : dzisiaj widzę że jest chyba coś nie tak z lewą komorą serca musi pani przyjść do mnie jeszcze za dwa tygodnie się zbadać. Zamurowało mnie :( nie mogłam wydusić z siebie słowa :( strasznie się boję :(

Gość miałas robione usg
w 13 tc i w 18 tc?

Załamana.moja siostra ma dziecko z chorym serduszkiem. Jak chcesz to możemy pogadać.podaj numer gg.

Gość jajajajajatyty
mojej kuzynce powiedzial identycznie ze z serduszkiem cos nie tak..i kazal stawic sie do swojego kolegi prywanie na usg i konsultacje..tak sobie koledzy konowaly nabijaja kieszen ..z serduszkiem oczywiscie wszystko bylo ok.

Gość załamana!
nie nie kazał mi się zgłaszać do innego lekarza :( przecież cały czas mówię że , chodzę regularnie na badania :( i dotychczas było wszystko Dobrze. Proszę ludzi którzy są wścibscy , piszą z ironią i bardzo niemiłe rzeczy żeby się nie wypowiadali. Bo ja naprawdę Jestem załamana:(

Gość jajajajajatyty
moim zdaniem naciaga cie na kase...prywatnie chodzisz tak?

Gość jajajajajatyty
ja nie drwie z ciebie...jestem realistka tylko..i mowie co mysle o lekarzach

Gość a na moje oko to...
Pierdu pierdu,a on jest kardiologiem? Bo w takiej sytuacji dostaje się skierowanie na echo serca płodu na specjalistycznym sprzęcie a nie kolejne zwykle usg.Albo ty kłamiesz albo on ciągnie kasę. Najlepiej echo robić między 20a 24tc,więc natychmiast powinien cię kierować. to co piszesz to dla mnie jakieś brednie.

Gość kkghdlijg
koniecznie idz do innego lekarza, jak trzeba to jedz do innego miasta. musisz to jak najszyciej wyjasnic, bo stres cie zje. Tez tak mialam, lekarka powiedzial mi, ze ciaza zagrozona przedwczesnym porodem, co ja przezylam! Balam sie ruszyc, zeby nie zaszkodzic dziecku. poszlam do innej lekarki a ta oczy na mnie zrobila i powiedzial, ze ciaza jak z podrecznika, wszystko idealnie - i faktycznie tak bylo, urodzilam normalnie w 40tc. Ale tego stresu i tej ulgi pozniej nie zapomne nigdy. Koniecznie idz sprawdz ta diagnoze!!!

Gość jakos dziwnie
jak u mojego dziecka lekarz coś zauważył nie tak (akurat to nie było serce) od razu dał mi skierowanie na badanie prenatalne (i miałam za darmo na NFZ) więc trochę dziwnie postąpił Twój lekarz

jak na razie wiem, że się martwisz, ale nie przesadzaj. Mojej mamie jak była w ciąży z siostrą lekarz powiedział, że dziecko urodzi się bez jakiejś kończyny, a wyszła cała i zdrowa. Trzeba zrobić furę badań jeszcze

Gość załamana!
Poprostu bardzo się boję :( nie miałam się kogo poradzić więc napisałam tu. Może jest też tutaj jakaś kobieta z podobnym problemem . Też właśnie byłam w szoku że , nie dal skierowania na żadne badania:( i nic mi nie wytłumaczył . Ten stres i niepewność mnie zabiją :(