Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mefistoteles dark smark

Jak z potwornie niesmialego czlowieka zrobic sie smialym ktory

Polecane posty

Gość kamil jgora
jeżeli nie byłeś u psychologa to idź do niego

ale ja nie potrafie zaimponowac dziewczynie bo nie potrafie ich poznawac czy z nimi rozmawiac tak ciezko to zrozumiec? Dla mnie kobieta to istota nie z tej ziemi, zagadlbym to zaraz bym cos palą glupiego i sie ze wstydu spalil a jak kazalaby mi spadac to pewnie juz bym do konca zycia z mieszkania nie wyszedl a psycholog co mi pomoze? przez ponad 25 lat bylem niesmialy to zadne gadki jakiegos psycholoa nie pomoga

Gość nie przesadzajcie z tym hiv
hahaha,a co to w ogóle znaczy,pomyśl czym zaimponować,a co to jest jakiś gwiazdor,a może jeszcze odkryj w sobie energię kosmosu,niech spłynie na ciebie moc wszechświata

Gość napiszę szczerze koleś
jesteś naprawdę żenujący, nie potrafisz nawiązać normalnych relacji z kobietami bo nie widzisz w nich ludzi, widzisz w nich cipki, których nie mozesz zaliczyć, traktujesz je przedmiotowo naprawdę potrzebujesz psychologa jeśli nie rozumiesz że normalne relacje zaczyna się na innym poziomie niż na poziomie seksu a ty myślisz że jak nabierzesz doświadczenia z dziwką to już będziesz wiedział jak postępować z kobietami zamiast bredzić o dziwkach przeczytaj jakąś książkę, idź do psychologa, popracuj nad samorozwojem gdy już ewolujesz od psa myślącego o kopulacji może zdołasz nawiązać normalne kontakty z płcią przeciwną

Gość Skoro uważasz się za nikogo
Skoro dla ciebie kobieta to istota nie z tej ziemi to taki robal jak ty powinien zostać sam. Proste. Psycholog to ci gówno pomoże, chyba tylko portfel uszczupli

Akurat przedmiotowe traktowanie kobiet to nic złego. On stawia je na piedestale i dlatego ma problem.

Gość kamil jgora
mi akurat psychotropy pomogły

czym jest nieśmiałość ? skończyłeś studia (rzekomo) więc chyba posiadasz jakieś podstawowe umiejętnosci społeczne chyba nie jesteś tak chorobliwie nieśmiały że nie potrafisz spytać obcej osoby o drogę czy godzinę jeśli tak, to powinieneś ćwiczyć właśnie przełamywanie takich oporów, tylko tak można pokonać nieśmiałość jak zagadać laskę ? naturalnie, w zależności od kontekstu, sytuacji

sam jestes zenujacy ja nie widze w nikim cipek a widze kogos kto moze mnie zranic albo bolesnie ponizyc uswiadamiajac mi ze jestem bezwartosciowy nie potrafie nawiazywac relacji nie ze swojej winy a z dziwka musialbym porozmawiac co sie nie zdarza a to tez kobieta musialbym przelamac wstyd i sie rozebrac musialbym zachowywac sie normalnie poczulbym sie przez chwile jak mezczyzna a nie odpad spoleczny zastanow sie co piszesz i co radzisz

Gość kamil jgora
ale z psychologiem też możesz porozmawiać nie łapiąc HIVa przy okazji

to raczej ty się zastanów co piszesz dziwka nie miałaby do Ciebie cienia szacunku, bo jak szanować kogoś kto przychodzi po seks za kasę ? uważasz że przecietna kobieta może tobą gardzić i uważać Cię za gówno a dziwka uzna Cię za kogoś wartego uwagi....bo płacisz ? oszukujesz sam siebie

Gość kamil jgora
zrób test 10 róż kup 10 czerwonych róż i rozdaj dziewczynom na ulicy ( w obcym mieście najlepiej na drugim końcu Polski

Gość kamil jgora
jeżeli dostaniesz mniej niż 5 liści to nie jest źle

to moze pojde do dziwki wylacznie porozmawiac? napije sie z nia u niej kawy powinienem sie czuc swobodnie wiedzac ze place za jej czas widzialem ogloszenia gdzie dziwki pisaly ze oferuja procz seksu rozmowe i mile spedzony czas

myślę że masz jakiś skrzywiony obraz kobiety, chciałbyś je dominować ale jednocześnie czujesz sie za słaby więc uważasz że jeśli zdominujesz kogoś niżej od siebie w hierachii (prostytutkę) to poczujesz dominację nad kobietami i poczujesz się pewny siebie po raz kolejny wkraczasz w iluzję

Gość kamil jgora
psycholożka wyjdzie taniej

nad nikim nei chce dominowac chce normalnie zyc a ty sobie jakies teorie wymyslasz pisze przeciez czy nie pojsc do prostytutki wylacznie porozmawiac i spedzic z nia troche czasu uczac sie zachowania w towarzystkie kobiety

skoro masz problem z relacjami damsko-męskimi to wybranie psycholożki na zmaganie się z tym problemem jest strzałem w dziesiatkę będziesz gadał z kobietą, będzie to kontakt damsko-męski a do tego ekspertka od radzenia sobie z problemami emocjonalnami, fobiami itp poza tym psycholga możesz znaleźć na NFZ, więc za darmo, od początku roku nie powinno być problemu z funduszami i terminami więc już może teraz poszukaj gdzie są poradnie w Twoim miejscu zamieszkania

Gość wg mnie zaden psycholog
i zadne dziwki. Nie musisz gadac. Usmiechaj sie mile i badz grzeczny, W dzisiejszych czasach grzeczny facet to cos niezwyklego a kobietom tego brak. Mow dzien dobry z milym usmiechem, puszczaj przodem drzwiami, wyraz zainetrsowanie w rozmowie, sluchaj uwaznie, potakuj. Obmysl sobie pare komplementow, to zawsze dziala, Nie musisz sie wysilac. Usmiech ma byc niewymuszony troche tajemniczy, masz wygladac na zadowolonego z siebie i zycia. Przestan myslec o sobie! Nie mysl, ze caly swiat patrzy na siebie i pzrejmuje sie twoimi ewentualnymi potknieciami! Ludzie majaa wlasne problemy, czesto powazne! Mysl o innych i o tym, czym im mozesz zrobic przyjemnosc- wlasnie usmiechem, czy sympatycznym slowem.

"Przestan myslec o sobie!" ­ Błąd. On myśli co inni o nim powiedzą. A powinien myśleć właśnie o sobie.

dzieki przez 28 lat nie potrafilem zagadac ale dzieki temu co napisales/as od razu nabralem pewnosci siebie i czuje ze moge swobodnie rozmawiac z kazda kobieta dziekuje ci z calego serca

Gość kamil jgora
to prawda, na dżentelmena leci 1 na 10 kobiet