Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ona

Kocham ex :(

Polecane posty

Gość zagubiona ona
kocham go bardzo naprawde , ja sie ciesze ze ten moj obecny zwiazek jest inny normalny spokojny Bogu dzieki ze taka sielanka tego potrzebowalam wlasnie to mi odpowiada , ja nie tesknie za adrenalina za tym by sie cos dzialo tesknie za nim miedzy nami byl czas ze bylo jak w raju

Gość oana
kochasz kogoś kto był dla Ciebie niemiły ? nie dawał Ci poczucia bezpieczeństwa ? Kto zrobił Ci wiele razy krzywdę, obojetnie czy fizyczną czy psychiczną .. ? Ktoś, bez kogo cierpiałaś i cierpisz ? Kogoś kto pozwala na to .. kto nie martwi się o Ciebie ? Kto im Ty bardziej czulaś się źle ... tym on czuł się lepiej tak na prawde ../ Kogoś takiego darzysz uczuciem.. ? Bo co ...Dlaczego ? Przemyśl to ! Popatrz na ich obu ...

Gość oana
pewnie że jak w raju ... tylko to sa manipulacje .. nie chcę wszystkich broń boze do jednego wora .. ale to mi na to wygląda . Ty odeszłaś, czy on Cię rzucił ? Nie wytrzymałaś ?

Gość zagubiona ona
no widzisz gdyby to bylo tak ze moge o nim powiedziec tylko zle rzeczy to pewnie dawno by mi przeszlo ale nie moge , moge powiedziec tez duzo dobrych bardzo duzo kiedys bylo miedzy nami super pozniej sie zaczelo psuc , jak porownam ich dwoch tak sa inni calkowicie i wole byc w takim zwiazku jak teraz wiadomo nikt nie da gwarancji czy sie uda ale przynajmniej jestem w spokojnym normalnym zwiazku tylko mnie cholera bierze dlaczego majac super faceta mysle o ex

Gość oana
za każdym razem Ty odchodziłąś i wracałaś ? On czekał na Twoje posunięcie ?

Gość oana
o ! to juz dobrze, że cholera Cię bierze :D

Gość zagubiona ona
klocilismy sie o glupoty nie wiem dlaczego bo nie bylo powaznych powodow , nie manipulowal nigdy , chyba nie umielismy sie cieszyc tym co bylo bylismy za bardzo zaborczy , nie obwiniam tylko jego swoje bledy tez znam , zreszta to bylo minelo , moim problememem teraz jest to jak o nim zapomniec , jestem szczesliwa z obecnym facetem kocham go ale musze ex wyrzucic z glowy i serca calkowicie wtedy dopiero bede z tym obecnym w 100 %

Gość zagubiona ona
czasem on odchodzil czasem ja czasem on wracal czasem ja

Gość oana
no ... u mnie też nie zawsze było źle ! Ba ! mogę rzec, że było cudownie przez ileś tam lat ... Też najpierw straszna zazdrośc z jego strony , tłumaczona przeze mnie, że z miłości. Zawładnął mną, odizolował, sprawił ze miał mnie w garści ... a jak poczuł że jest juz ten czas .. zaczęło się ..:(

Gość zagubiona ona
niezle ! nie to u mnie bylo inaczej , ja zawsze czulam ze mi sie wymyka i nie chcialam go stracic

Gość oana
słuchaj ... tak mnie się wydaje ... człowiek, kobieta, w ogóle męzczyźni tak samo ... to bardzo dziwne, przewrotne istoty .. Tęsknimy czasem za czymś co w istocie nie jest dla nas w cale dobre .. ale wywołuje ten dreszcz .. Tęsknimy za miłością pełną uniesień, lubimy coś zdobywać, co często jest nie zdobycia .. Z jednej strony lubimy czuć się bezpiecznie, szczególnie gdy dostaniemy w przysłowiowy tyłek .. ale za chwile tęsknimy za tym drugim, co niekoniecznie było dla nas dobre

Gość zagubiona ona
mozliwe choc ja zawsze szukalam spokoju w zwiazku nie bawi mnie taki dreszczyk emocji to mnie zbyt wykancza psychicznie ja przez ta nasza sytuacje cierpialam przez wiele m-cy teraz sie zastanawiam jak to przezylam

Gość oana
taka kobieca wersja zdobywcy ..? ;) Kojarzysz to przysłowiowe gonienie za króliczkiem ..? :)

Gość oana
skoro masz świadomośc tego ... to dlaczego wracasz myslami do tamtego faceta ? Jesteś dojrzałą świadomą kobietą , jak tłumaczysz takie coś ?

Gość zagubiona ona
no tak ale ja tak wlasnie nie mam , chce spokoju obecny zwiazek mi sluzy i chce byc z obecnym facetem tylko jednoczesnie chcialabym nie myslec juz o ex

Gość zagubiona ona
no tak ale ja tak wlasnie nie mam , chce spokoju obecny zwiazek mi sluzy i chce byc z obecnym facetem tylko jednoczesnie chcialabym nie myslec juz o ex

Gość oana
wykańcza Cię ... ale jak jest ZA spokojnie ... też nie jest ok ? Czegoś brak .. Weź ta kartkę i wypisz za i przeciw ...

Gość zagubiona ona
nieeeee to nie tak :) ja chce by bylo spokojnie !!!!

Gość zagubiona ona
no powod jest prosty nadal go kocham

Gość zagubiona ona
lece z psem na dwor wracam za 10 minutek :)

Gość oana
nie kochasz go ... uwierz mi ;) Ciągnie Cię do czegoś co jest dla Ciebie nieosiagalne .. Chciałabyś, by były się zmienił ... i wtedy byłabyś pierwsza koło niego ...? Tak się nie stanie. Kochasz swoje wyobrażenia , niespełnione marzenia .. Jak mnie "coś" nachodzi ;) biorę kartkę ... i czytam ! Dlatego ... że nie jestem pamiętliwa :) Muszę miec pod ręką taką "pomoc" . Właściwie juz bardzo dawno jej używałam ... ;) takze myslę że wygrałam :)

Gość zagubiona ona
juz jestem , a z obecnym facetem sie uklada? kochasz go ?

Gość oana
tak, bardzo kocham ! Jest taki jak Twój i bardzo Go cenię :) Jest mądry i dobry, ale nie pozbawiony wad :) Ale kto ich nie ma ? nie jest nam łatwo pod wieloma względami, bo i ja jestem po przejściach i On ... Do tego mam trudną sytuację życiowa zwiazana z chorym dzieckiem ... On się sprawdził w stu procentach w tym względzie ... biologiczny ojciec nie. nie dlatego jestem z nim, bo tego nie planowałam ... Zaczęliśmy od przyjaźni i miłość dojrzała :)

Gość oana
dużo rozmawiamy ze sobą :) nie ma niedomówień ... chyba wszystko o sobie wiemy i mam do niego zaufanie i On do mnie również. Są jasne zasady naszego zwiazku Wiem jedno, nigdy bym Go nie skrzywdziła i On mnie też

Gość zaguiona ona
zycze Ci by z dzieckiem bylo wszystko dobrze !!! my sie poznalismy jak miedzy mna a ex bylo zle , wpieral mnie pomagal pozniej zaczelismy cos czuc :)

Gość zagubiona ona
u mnie jest podobnie , mam nadzieje bo wiesz nie mozna miec nigdy pewnosci co do drugiej osoby

Gość oana
doceń to co masz w tej chwili i nie tylko dlatego, że czujesz się bezpiecznie... pomyśl przede wszystkim o czlowieku, który jest obok Ciebie i stara się i dba o to bys była szczęśliwa, który jest wrażliwy na to jak masz się na co dzień .

Gość Znam to, znam
Droga Autorko! Przeżyłam coś bardzo podobnego... Toksyczny zwiazek, zazdrosc zaborczosc, jednak niesamowita milosc i namietnosc.. Piec lat rozstań i powrotów, piec lat na karuzeli uczuc. Nie potrafiłam powiedziec dosc, nie potrafilam sie rozstać. Jednak on wyjechal. Ja nie pisalam, on szukal kontaktu, nie zlamalam sie. Od roku jestem naprawde wolna, oddycham swiezym powietrzem. I mogę sobie w koncu powiedziec - nie kocham go, już go nie kocham,

Gość zagubiona ona
no wlasnie taki jest moj obecny facet dlatego chce by bylo miedzy nami dobrze i dlatego tak mi ciazy przeszlosc

Gość zagubiona ona
Znam to, znam no jakbys opisala moj zwiazek :)