Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_25..

Czy faceci też udają, grają?

Polecane posty

Gość młoda_25..

Witam, Czy wy faceci też gracie, udajecie, że wam na kobiecie nie zależy? Czy my tak tylko mamy, pytam bo nie mogę rozgryźć jednego pana, co kilka dni milknie, a później znowu jest słodki, jak ja napisze to tak się z rozpisuje z odpowedziami, że szok. A później po ktróymś znowu cisza na 5 dni. O co tu chodzi?

Gość Gacie po przejsciach
:classic_cool:

Gość młoda_25..
Ale, wszystkie koleżanki mówią mi, że jak serio facetowi zależy to nie potrafi tak grać. I żebym go olała bo nic to dobrego nie wróży.

Gość młoda_25..
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby mi nie odpowiedział na sms, i wtedy wydaje się mega szczęśliwy jak już piszemy. On zazwyczaj odzywa się pierwszy. Czyli nie udaje tylko mu nie zależy tak??

Gość młoda_25..
Czyli mam olać go? W sumie to chodziło mi o to czy jak facetowi zależy to potrafi grać i się powstrzymywać przed napisaniem, zagadaniem?

Gość młoda_25..
Ja tak czasem kombinowałam z facetami, że celowo milczałam, żeby sobie nie pomyślał, że już mnie ma. Dlatego pytałam, czy faceci też tak mają.

Gość młoda_25..
No bo piszecie, że jak wam zależy to nie udajecie i ,że on na pewno ma inne panienki i , że ma mnie gdzieś. A mnie czasem na prawdę zależało i też udawałam.

Gość młoda_25..
Ale jest jeszcze jedna kwestia, to są nasze początki, my nie jesteśmy razem, wiesz coś na stopie bliższego koleżeństwa.

Gość satanisstka
Może odzywa się do ciebie tylko jak ma czas wolny? Wiesz, gdy mu sie nudzi to cię zagaduje, a gdy ma zajęcie to juz nie jestes mu potrzebna.

Gość młoda_25..
On obecnie jest za granicą, więc czasu ma codziennie dużo.

Gość młoda_25..
No właśnie tak robię. To on zazwyczaj pierwszy zagaduje, ale napiszemy ze 3 esy i znowu ciza 3 dni, wtedy ja napisze i on chyba się bardzo wtedy cieszy, odpisuje od razu, później jak ja nawet nie zadaje pytań to ciągnie rozmowę, pisze ze cieszy ze się odezwałam itd. A potem znowu 5 dni ciszy.

Gość ljrwyh
Przestań słuchać pokatnych doradców! Pogadaj z gościem twarzą w twarz. I zaraz się zorientujesz czy się Tobą bawi, czy nie. Zamkierzasz podejmować ważną życiową decyzję, urządzając głosowanie na Kafe? Puknij się w głowę!