Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probowalam pokochac

Nie kocham swojego faceta

Polecane posty

Gość probowalam pokochac
Zdecydowanie nie jestem homo ;)

Gość hola hola...
to po kij tu piszesz jak znasz odpowiedzi i zadajesz pytanie: "No i jestem w tym zwiazku teraz juz 6 lat i nic Moge liczyc na to, ze jeszcze sie pojawi?" :O

Gość probowalam pokochac
Nikt nie zna odpowiedzi na pytania o przyszlosc. Terapeuta leczy z przeszlosci i terazniejszosci ;)

Gość hola hola...
To ty ze swoijej terazniejszosci tez mozesz sie leczyc, bo to nie jest normalne byc z kims 6 lat i go nie kochac, nie wiedziec, czy partner Cie kocha i łudzic sie, ze cos sie zmieni....

Gość probowalam pokochac
dlaczego to nie jest normalne? A jaki jest kanon normalnosci w tym wzgledzie?

nie rozumiem, po co być z kimś, kogo się nie kocha. totalny bezsens.

Gość probowalam pokochac
ludze sie tez, ze wygram w totka. To chyba nic az tak zlego miec nadzieje na cos dobrego ;) To jak caly czas miec nadzieje na orgazm i zadowalac sie seksem samym w sobie...

Gość probowalam pokochac
Wszyscy sa ze soba z wielkiej milosci? Czesto milosc paruje i zostaja inne uczucia i wartosci. Tylko fajnie by to bylo choc raz poczuc, zeby zobaczyc jak to jest ;)

Gość hola hola...
nie z wielkiej. ale na pewno nie lacza sie w pary bez milosci. wy macie problem w okazywaniu uczuc, emocji. zgadzam sie w stu procentach z żab-X.

Gość probowalam pokochac
Ale wszystkim innym okazuje uczucia. Tylko z facetem mam problem. Ale jakie uczucia mam mu okazac, jak nie czuje nic?

Gość hola hola...
to po kiego Ty z nim jestes. czy Ty naprawde nie widzisz w tym problemu? :O

Gość probowalam pokochac
Nie widze tego w kategoriach problemu. Znajomosc jak kazda inna tyle tylko, ze uwazam sie za osobe zajeta, on tez. Krzywda mi sie nie dzieje, dlatego ze jestem z nim w zwiazku przeciez.

Gość hola hola...
przepraszam za bezposrednie pytanie. sypiasz z nim?

"Wszyscy sa ze soba z wielkiej milosci? " ­ a co mnie obchodzą wszyscy? ja kiedy poczułam, że to nie to, odeszłam po prostu. marnować 6 lat na związek bez miłości? nigdy.

Gość hola hola...
w koncu ktos o normalnych pogladach na tym forum

Gość probowalam pokochac
Sypiam, oczywiscie. Miedzy innymi dlatego chcialam dac szanse temu zwiazkowi,. Dlatego, ze wczensije sie spotykalam niezobowiazujaco i najpierw chcialam pokochac, zeby potem byl seks. Pomyslalam, ze moze przy polaczeniu z miloscia fizyczna pojawi sie tez uczucie.

Gość hola hola...
to dla Ciebie jest normalne sypiac z facetem którego sie nie kocha. i byc w zwiazku od 6 lat, po tym jak sie przekonałas, że nic z tego wiecej nie bedzie?

Gość probowalam pokochac
Akurat to nie jest dla mnie normalne. Nie chccialam nigdy sypiac z facetem bez milosci. Ale pewnie dla Was jeszcze mniej normalna bylaby 30 letnia dziewica ;)

Gość hola hola...
bo co? bo nie znalazła nikogo z kim chciałaby sie kochac i jest dziewica? chyba raczej szacunek i podziw w strone takiej kobiety, a nie pakowac sie w 6letni zwiazek bez milosci z nadzieja, ze cos z tego jednak bedzie bo nie chce zostac dziewicą, a po tym jak nic nie wychodzi nie widziec w tym nic dziwnego :O ja jebie Kobieto Ty masz naprawde nie równo pod sufitem!

Gość biała szafka
Autorko, ile masz lat?

Gość probowalam pokochac
Nie, no terez to nadinterpretujecie. Nie zdecydowalam sie na zwiazek po to, zeby nie byc dziewica. W ogole o tym nie myslalam. Uznalam, ze skoro wczesniej sie spotykalam z mezczyznami i nic z tego nie bylo to temu jednemu dam szanse i po jakims czasie bycia razem jak to zwykle (chyba) bywa doszlo miedzy nami do czego wiecej. Chyba zycie dwojga ludzi zmienia sie po czyms takim. Chcialam sprawdzic, czy nasze tez sie zmieni.

Gość probowalam pokochac
poza tym teraz piszecie, ze kobieta, nawet 30 kilkuletnia jak jest dziewica bo nie chciala z pierwszym lepszym to ok. A gdzie by nie poczytac w topikach to prawie nikt nigdy tego za normalne nie uznal (chyba, ze sam takim byl) :D

Gość probowalam pokochac
po pierwsze juz pisalam ile mam lat. A po drugie jakie znaczenie ma wiek?

Gość hola hola...
bo jestes bardzo infantylna? Szkoda mi Ciebie/

Gość probowalam pokochac
Jestem, to tez nie odkrycie ;) Szkoda Ci mnie, bo jestem infantylna? Nie uwazam, zeby to byla az taka wada, ktora moze budzic litosc ;)

Gość funkystylee
"Moge liczyc na to, ze jeszcze sie pojawi?" Na pewno mozesz liczyc, ale nie wiadomo ile czasu to jeszcze moze zajac.

Gość hola hola...
nie bo jesteś ograniczona i nie potrafisz przyjac innych racji, tylko ciagle sie bronisz i jestes z kims kto pewnie tak samo Cie nie kocha tak jak Ty jego.

Gość probowalam pokochac
Ja nie wiem czy mnie kocha. Nigdy mi przeciez tego nie powiedzial. I nie czuje tez tego. Ale w domu zawsze bylam przyzwyczajona do okazywania uczuc, a wiem ze nie wszyscy potrafia. Moze kocha ale nie okazuje ;) To ja tez za bardzo nie probowalam niczego w sobie rozbudzac, co by sie w razie czego nie dac zranic ;)

Gość hola hola...
"To ja tez za bardzo nie probowalam niczego w sobie rozbudzac, co by sie w razie czego nie dac zranic " - to jak moglas dac szanse temu facetowi i zwiazkowi ? ;O zaprzeczasz sama siebie